man tik viena karta teko ragauti triusienos,bet labaaaai nepatiko mesa nebuvo minksta ir turejo kazkoki specifini kvapa,kuris nepatiko..gal senas triusis buvo o gal neteisingai pagamitas Aguonele cia taip skaniai parode ir nupasakojo,noreciau dar karta pabandyt triusiena,gal mano nuomone pasikeis,nes vistiena as labai megstu,bet ana kart man tikrai neprimine vistienos o Jus ta kvapa kazkaip nugesinat?
QUOTE(Mertise @ 2009 11 13, 16:18)
man tik viena karta teko ragauti triusienos,bet labaaaai nepatiko mesa nebuvo minksta ir turejo kazkoki specifini kvapa,kuris nepatiko..gal senas triusis buvo o gal neteisingai pagamitas Aguonele cia taip skaniai parode ir nupasakojo,noreciau dar karta pabandyt triusiena,gal mano nuomone pasikeis,nes vistiena as labai megstu,bet ana kart man tikrai neprimine vistienos o Jus ta kvapa kazkaip nugesinat?
O gal ten ne triusis buvo o zuikis nes zuikiai turi siek tiek specifinio kvapo, kaip mano tevukas sakydavo "lauku kvepia" zuiki as pamirkydavau vandenyje su actu, tada tas kvapas pranykdavo ech pasiilgau zverienos gal sakau reikia savo brangiausia i kokia medziokle isgrust bus vel sernioko kumpio ar stirnos salunies ir pats grynu oru pakvepuos, po miska pasivaikscios, kolioriju sudegins
QUOTE(Bitulka @ 2009 11 13, 16:26)
O gal ten ne triusis buvo o zuikis nes zuikiai turi siek tiek specifinio kvapo,
gal zuikis zinokit ir buvo reikia kada triusienos nusipirkt ir pabandyt paruost
Koldūnų apkepas. paprasta bet gardu
Apkepam koldūnus orkaitėje (jeigu išimti kątik iš kameros - 40 min, jeigu atšaldyti apie 20 min.)
Užpilam padažo ( 0,5 litro pieno
100 gr sviesto
2 kaupini šaukštai miltų
prieskonių
(kartais pomidorų padažo dedu)
Puode ištirpdau sviestą, supilu miltus, išmaišau ir tada pradedu pilti pieną. Po trupučiuką: įpilu, išmaišau viską - sutirštėja, tada vėl pilu pieną, išmaišau - surištėja ir t.t. Kol gaunasi kaip jogurto masė. Dar dedu grietinės. Galima ir šiek tiek skysčiau. Tada sudedu prieskonius pagal skonį ir pomidorų padažo šiektiek.
Užpilam šiuo padažu koldūnus, apibarstom sūriu ir į orkaitę 10 minučių.
Vidus:
Valgėm su ketčiupu ir pomidoru.
Skanaus!
Apkepam koldūnus orkaitėje (jeigu išimti kątik iš kameros - 40 min, jeigu atšaldyti apie 20 min.)
Užpilam padažo ( 0,5 litro pieno
100 gr sviesto
2 kaupini šaukštai miltų
prieskonių
(kartais pomidorų padažo dedu)
Puode ištirpdau sviestą, supilu miltus, išmaišau ir tada pradedu pilti pieną. Po trupučiuką: įpilu, išmaišau viską - sutirštėja, tada vėl pilu pieną, išmaišau - surištėja ir t.t. Kol gaunasi kaip jogurto masė. Dar dedu grietinės. Galima ir šiek tiek skysčiau. Tada sudedu prieskonius pagal skonį ir pomidorų padažo šiektiek.
Užpilam šiuo padažu koldūnus, apibarstom sūriu ir į orkaitę 10 minučių.
Vidus:
Valgėm su ketčiupu ir pomidoru.
Skanaus!
Paskutini kart gryztu prie trusienos, ir toliau tylesiu seksiu toliau tema
taigi jei bijot pati ekperimentuoti ir galvoti ar patiks man triusis ar ne pabandykite kada kai restorane valgysit paraugauti. tik ne kinieciuose
paskutini syki nuostabu triusi garstyciu padaze valgiau vengru restorane
taigi jei bijot pati ekperimentuoti ir galvoti ar patiks man triusis ar ne pabandykite kada kai restorane valgysit paraugauti. tik ne kinieciuose
paskutini syki nuostabu triusi garstyciu padaze valgiau vengru restorane
QUOTE(Mertise @ 2009 11 13, 15:18)
mesa nebuvo minksta ir turejo kazkoki specifini kvapa
va nesutinku visiskai..mesyte tokia minkstute gaunas ir jokio kvapelio , nes tiem ir as esu jautri ( negaliu pvz. avienos valgyti..retaib buna kad patiktu)
QUOTE(Lekker Kontje @ 2009 11 13, 16:19)
Paskutini kart gryztu prie trusienos, ir toliau tylesiu seksiu toliau tema
o man kaip sykis yra gerai kai zmones pasisako, tai taip galima apie kai kuriuos produktus nuomoniu paklausyti drasiau vis, nes si temele ir numirs tuoj
na bet kaip skaniai atrodo tas triusis Saunuole
O as mastau,ar isvis man teko ji ragauti
O as mastau,ar isvis man teko ji ragauti
o as taip ir liksiu neragavus triusienos,nupurto parduotuvej prie saldytuvo pamacius Namie auginu dekoratyvini,tai jie man neasocijuojasi su maistu leksteje ....Sorry,niekam negadinu apetito,zinau,kad dekoratyvinis ne tas pats,bet nugalet to jausmo negaliu
QUOTE(ohara @ 2009 11 09, 23:03)
Labai skaniai atrodo, o kurv yra pirkti tokių picų padų? Aš niekur nerandu
QUOTE(Lemyna @ 2009 11 14, 01:06)
Labai skaniai atrodo, o kurv yra pirkti tokių picų padų? Aš niekur nerandu
Maximoj rasit,rimi ar iki neteko matyt(bet pvz mus maximoj tikrai ne visada rasi juos )
QUOTE(aguonele @ 2009 11 12, 20:24)
as siandien troskinau triusi man kai atsala orai, tai labai triusienos noris (durnas yprotis )
> prie bulviu koses apsivalgymas
> prie bulviu koses apsivalgymas
Cia kaip mano mintis skaitai Triusiuks saldytuve gulejo Patroskinau ir as,tik gilioj keptuvej,nes neturiu tokio indo,kad i orkaite tiktu Skanumelis
QUOTE(boruziukas1 @ 2009 11 13, 06:54)
gal kas patars ka skanaus pasigaminti is vistos krutineles.aciu
is vistienos krutineles darau kijevo kotletus, mano seimynai patinka labai.
O triusienos kaip uzsimaniau Valgiau tik vaikystej, seneliai augino, ta ir versdavo vis valgyti, tada nevertinau, o dabar kad tik duotu kas