Man norejos kaip kitaip paruostu bulviu, prie versiuko kepsniuku tai atsiminiau jog anksciau tiek darydavau uzkepeles o dabar ne...tai kibau i darba ir gavos labai skanus priedas prie mesikes
> bulves supjaustyti plonais griezineliais.
>kepimo inda istepti mazu gabaliuku sviesto ir ideti smulkiai pjaustyto cesnako, indely isdelioti bulves.jas padruskinti, papirinti bei uztarkuoti sviezio muskato.
> ant bulviu paskleisti surio bei viska uzpilti grietineles & pieno misiniu.
> kepti ~ 40 min kol bulves suminkstes
Na ir riebokai cia jus maitinates!!! Bet saunu!!!
Kopustu ir bulviu uzkepas Cia angliskai
Reikia:
1 kopūsto
2 obuolių
1 svogūno
2 skilteles česnako
Druskos
Pipirų
150 ml balzaminio acto
2-3 sakeliu sviežio rozmarino
4 dideliu bulvių
100 ml grietinėlės
20 gr sviesto
2-3 v.s. aliejaus
įkaitinti keptuvę ir supilti aliejų, sudėti smulkintus svogūnus ir tarkuota česnaką, šiek tiek druskos, pipirus. Apkepinus 1-2 minutes sudėti šiaudeliais pjaustytus obuolius ir kopūstą. Karts nuo karto pamaišant troskinti 5 minutes, tada supilti balzamini actą ir idėti siek tiek rozmarino. Patroškinti kol kopustas suminkštės. Bulves nulupti ir išvirti pasūdytame vandenyje, tada nupilus vandeni, įdėti sviestą, grietinėle ir sugrūsti bulves. Troškintus kopūstus sudėti į karščiui atsparu indą, ant viršaus sudėti bulvių košę, ismeigti kelis rozmarino lapelius. Indą įdėti i 190C orkaite kol viršus apskrus. Pateikti karšta! Skanaus!
Kopustu ir bulviu uzkepas Cia angliskai
Reikia:
1 kopūsto
2 obuolių
1 svogūno
2 skilteles česnako
Druskos
Pipirų
150 ml balzaminio acto
2-3 sakeliu sviežio rozmarino
4 dideliu bulvių
100 ml grietinėlės
20 gr sviesto
2-3 v.s. aliejaus
įkaitinti keptuvę ir supilti aliejų, sudėti smulkintus svogūnus ir tarkuota česnaką, šiek tiek druskos, pipirus. Apkepinus 1-2 minutes sudėti šiaudeliais pjaustytus obuolius ir kopūstą. Karts nuo karto pamaišant troskinti 5 minutes, tada supilti balzamini actą ir idėti siek tiek rozmarino. Patroškinti kol kopustas suminkštės. Bulves nulupti ir išvirti pasūdytame vandenyje, tada nupilus vandeni, įdėti sviestą, grietinėle ir sugrūsti bulves. Troškintus kopūstus sudėti į karščiui atsparu indą, ant viršaus sudėti bulvių košę, ismeigti kelis rozmarino lapelius. Indą įdėti i 190C orkaite kol viršus apskrus. Pateikti karšta! Skanaus!
QUOTE(aguonele @ 2009 11 10, 21:49)
kaip skania atrodo viskas baigsim valgyti savo suktinuku ir kepsiu apkepele
aguonele, labai gardu o jau sūris kaip skaniai išsilydė
[quote=Koruklu,2009 11 10, 22:11]
Na ir riebokai cia jus maitinates!!! Bet saunu!!!
Kopustu ir bulviu uzkepas [url=http://surfingtheworldcuisine.blogspot.com/2009/11/baked-sauteed-cabbage-with-mashed.html]Cia angliskai[/
Koruklu -Skaičiau tavo receptukas,man jis labai patiko,kai turesiu kopūsto bandysiu.
Jis man sukėlė apetitą
Dėkui už receptuką
Na ir riebokai cia jus maitinates!!! Bet saunu!!!
Kopustu ir bulviu uzkepas [url=http://surfingtheworldcuisine.blogspot.com/2009/11/baked-sauteed-cabbage-with-mashed.html]Cia angliskai[/
Koruklu -Skaičiau tavo receptukas,man jis labai patiko,kai turesiu kopūsto bandysiu.
Jis man sukėlė apetitą
Dėkui už receptuką
QUOTE(aguonele @ 2009 11 10, 21:49)
Man norejos kaip kitaip paruostu bulviu, prie versiuko kepsniuku tai atsiminiau jog anksciau tiek darydavau uzkepeles o dabar ne...tai kibau i darba ir gavos labai skanus priedas prie mesikes
> bulves supjaustyti plonais griezineliais.
>kepimo inda istepti mazu gabaliuku sviesto ir ideti smulkiai pjaustyto cesnako, indely isdelioti bulves.jas padruskinti, papirinti bei uztarkuoti sviezio muskato.
> ant bulviu paskleisti surio bei viska uzpilti grietineles & pieno misiniu.
> kepti ~ 40 min kol bulves suminkstes
> bulves supjaustyti plonais griezineliais.
>kepimo inda istepti mazu gabaliuku sviesto ir ideti smulkiai pjaustyto cesnako, indely isdelioti bulves.jas padruskinti, papirinti bei uztarkuoti sviezio muskato.
> ant bulviu paskleisti surio bei viska uzpilti grietineles & pieno misiniu.
> kepti ~ 40 min kol bulves suminkstes
labai skaniai atrodo ir labai paprasta
Dekui visoms
Laba,labai skanus jūsų patiekalai .Dažnai pasinaudoju jūsų receptukais.Labai nepykit,bet aš ne į temą noriu paklaust kodėl šią tema norint sekti savo pašte rodo, kad užprenumeruota bet nieko neatsiunčia,o kitas siunčia.Gal dar kam taip buvo.Ačiu
Na tai niekas nieko negaminat jau nera net kur akiu paganyti
as siandien troskinau triusi man kai atsala orai, tai labai triusienos noris (durnas yprotis )
>mesyte susipjausciau norimo dydzio gabaliukais,padruskinau, papipirinau, idejau svogunus kelis ir palikau per nakti marinuotis.
> ant sviestuko gerai apkepiau ir viska nugesinau likeriniu vynu (na galima kuo norit, baltu vynu ,buljonu ir pan.).
>I orkaitei skirta inda sudejau darzoves : svoguno, cesnako, morku, saliero lapkociu, pomidoru, petrazoles saknies, kadagio uogu.
>ant darzoviu sudejau mesyte bei uzpyliau visu skystimu is keptuves, dar ipyliau maza stikline buljono ir pasoviau i orkaite tusintis ant 170° gera val, na kol mesyte minksta tampa.
> prie bulviu koses apsivalgymas
as siandien troskinau triusi man kai atsala orai, tai labai triusienos noris (durnas yprotis )
>mesyte susipjausciau norimo dydzio gabaliukais,padruskinau, papipirinau, idejau svogunus kelis ir palikau per nakti marinuotis.
> ant sviestuko gerai apkepiau ir viska nugesinau likeriniu vynu (na galima kuo norit, baltu vynu ,buljonu ir pan.).
>I orkaitei skirta inda sudejau darzoves : svoguno, cesnako, morku, saliero lapkociu, pomidoru, petrazoles saknies, kadagio uogu.
>ant darzoviu sudejau mesyte bei uzpyliau visu skystimu is keptuves, dar ipyliau maza stikline buljono ir pasoviau i orkaite tusintis ant 170° gera val, na kol mesyte minksta tampa.
> prie bulviu koses apsivalgymas
aguonele, o norejau paklaust, koks triusienos skonis? (zinokit niekad nevalgius) i kokia mesa labiausiai panasi?
QUOTE(rootha @ 2009 11 12, 23:18)
aguonele, o norejau paklaust, koks triusienos skonis? (zinokit niekad nevalgius) i kokia mesa labiausiai panasi?
laai skani ir dieitine mesyte, skonis kazkuom panasus i vistiena tik daugiau mesiska. siaip patarina besidietinantiems ar negalintiems pakest riebalu. rekomenduoju paraugauti
ne aguonele atsake, bet as pridedu savo nuomone