O aš vėl su savo žuvim
Į kepimo indą dėjau morkyčių, cukinijos, paprikos, obuolį vieną, ant viršaus atšildytą pangasijos gabalėlį, pašlaksčiau jį citrinos sultim, apibėriau citrininiais žuvies prieskoniais, šafranu, čili pipiriukais, sojos padažiuko, balto vyno, uždengiau ir ant ugnies. Po 10min., apverčiau žuvį ir antrą pusę paprieskoninau
patiekta su burokėlių salotom (žirneliai, kopūstas, šaukštas majonezo, česnako skiltelė)
atrodo super skaniai
tik jau foto tai galejai ir sutvarkyt
tik jau foto tai galejai ir sutvarkyt
zuvis tai
QUOTE(Fiolita @ 2009 11 09, 10:45)
Aciu uz ideja vakarienei makaronus virtus dedat i skarda?
Ir kiek ju, kad taip ilgai valgot?
400-500 gr. taip dedu virtus
O šiandien kepsim pica
QUOTE(pievu medus @ 2009 11 09, 10:57)
patiekta su burokėlių salotom (žirneliai, kopūstas, šaukštas majonezo, česnako skiltelė)
Šviežias ar raugintas?
QUOTE(indria @ 2009 11 09, 13:46)
Čia taip turi būti, kad visos seilę varvintu
Paprasta makaronu uzkepele.Mylimiausi makaronai, siuo atveju- kiausininiai rutuliukai isvirti sultinyje, nukosti, sumaistyti su kepta k.r. sonine su svogunais ir pievagrybiais.Makaronus sumaisyti su visu situo geriu, sudeti i kepimo inda ir uzpilti plaktais kiausiniais su pienu, virsuje truputi surio uzberti ir kepti orkaiteje, kol pagelsta.
Ir troskinta jautiena su svogunais.Jautienos kumpi susipjaustyti riekelemis, patepti majonzu ir prieskoniais, palaikyti pora val.Volioti i miltus ir apkepti, deti i verdanti vandeni(NEDIDELI KIEKI)kad vos apsemtu, lapeliu, pipiru, druskos, cesnako.Po valandziukes ideti sauksta grietines ir dar siek tiek patroskinti.I lekstele deti mesos, o ant virsaus siek tiek svogunu, keptu svieste.
Ir troskinta jautiena su svogunais.Jautienos kumpi susipjaustyti riekelemis, patepti majonzu ir prieskoniais, palaikyti pora val.Volioti i miltus ir apkepti, deti i verdanti vandeni(NEDIDELI KIEKI)kad vos apsemtu, lapeliu, pipiru, druskos, cesnako.Po valandziukes ideti sauksta grietines ir dar siek tiek patroskinti.I lekstele deti mesos, o ant virsaus siek tiek svogunu, keptu svieste.
apsirijimas o ko nors besidijetinančioms bet taip pat skanaus kas pasiūlins
Na štai, mūsų PICA Gavosi tikrai labai laabai skani.. Pirkome picų padadą ant pado tepeme pomidorų padažą, dėjau pjaustytą kumpi, marinuotus pievagrybius, papriką raudonąją, čili pipiriuko tada kroviau daug daug fermentinio sūrio svogūnų truputuka baziliko barsciau ir vėl pomidorų padažo..
Štai tokia gavosi:
Atsiduodam jūsų teismui
Štai tokia gavosi:
Atsiduodam jūsų teismui
Kaip noriu picos sakes
QUOTE(Monalyza @ 2009 11 09, 23:03)
Kaip noriu picos sakes
Lėkit pas mane,dar daug liko
QUOTE(ohara @ 2009 11 10, 00:03)
Na štai, mūsų PICA Gavosi tikrai labai laabai skani.. Pirkome picų padadą ant pado tepeme pomidorų padažą, dėjau pjaustytą kumpi, marinuotus pievagrybius, papriką raudonąją, čili pipiriuko tada kroviau daug daug fermentinio sūrio svogūnų truputuka baziliko barsciau ir vėl pomidorų padažo..
Štai tokia gavosi:
Atsiduodam jūsų teismui
Štai tokia gavosi:
Atsiduodam jūsų teismui
norejau paklausti: ar kai kepet sia pica dejot kepimo popieriu i skarda? esu viena karta dariusi tokia pica, tai iskepus, kepimo popierius nenusieme. Ka dariau ne taip?