QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 05, 00:44)
gal autorė ar kuri kita šeiminikė pasakys kaip teisingai apkept koldūnus aliejuje?? jų prieš tai apvirt nereikia? ištraukus iš kameros reik atšildyt ar tiesiai jau į keptuvę? bej , ar aglima su kepstuve apseit ar tai tik fritiūrinėj gaminama spatieklas? kažakip nesinori,kad koldūnai žali gautųs.. beje, kokios firmos koldūnus perkate, kad skaniai iškeptų?
uoj kiek daug klausimų nu bet kadangi skaniai atrodo, išbandyt uj kaip noris
uoj kiek daug klausimų nu bet kadangi skaniai atrodo, išbandyt uj kaip noris
Koldunu apvirti tikrai nereikia, galima deti tiesiai i verdanti alieju is saldymo kameros. Svarbu, kad temp nebutu per didele, nes tada apskrus virsus, o vidus liks zalias. Procesas panasus verdant spurgas Okame bus kepami, fritiurinej, keptuvej ar puode, tai juk jokio skirtumo, svarbu, kad prieitume iki tikslo.
Firma kiekvienas, manau, pasirenka pagal savo skoni
As tai tokius koldunus is kart porcijinius kepu ir padaziuko bei pagardu varijaciju gali buti ivairiausiu