APKEPTI KOLDUNAI SU MESA (pas mane muilinukas fotikas tai kokybe kartais nekokia
)
issikepam ikaitintam aliejuj kokius 500 gr koldunu .idedame i skarda (pasirinkti tokia ,kad tilptu ir padazas,nu koldunus padazas tures apsemt)
psidarom padaza : imam kokius 3 saukstus sviesto ,dedam miltuku koki sauksta ,pilam pieniuko po biskiuka kol sutirsteja ,po to dedam grietines kokius 3 saukstus ir dar sviestuko sauksta , (padaziuko atrodo daugoka bet ,taip ir tur bur kad skaniau gautus
) tada idedam druskytes .
ant tu koldunu pilam padaziuka ,turi juos apsemti padazas,tada as susitarjuoju slapenkos ar kokios kitokios megstamos desros ir uzdengiu pavirsiu ja ,po to sutarkuoju suriaus dar ir ant tos slapenkos jau kiek kam patinka.wuolia labai skanu . tada dedam i orkaite ikaitinta koki 190 laipsniu palaukiam kol suris issilydis ir ciut apskrus ,isimam ir niamniojam
p.s. kaimpadazas apsemia koldunus jie tampa minkstesni ,o jei neapsems jie bus kietoki ,bet kita ryta jei pasisildyt jie tampa lb minksti ir galiu sakyt net gar skanesni nes padaziukas i juos isigeria. va teip .
Papildyta:AGUONELE as ir dedu tarkuota zalia bulve i farsa ,ji duoda minkstumo tokio purumo ,man bent jau ,ir i mesyte vandeniuko pilu ciut
kadangi kiaulienos farso nenaudoju tai reik suktis kad jautienos farsas gautus minkstesnis
Papildyta:GULIASAS SU BULVIU KOSE
ISSIVERDAM BULVIU KOSE (NA MANAU NEREIK DETALIAU
)
I VANDENUKA DEDU PRIESKONIU (VEGETA ) SUDEDU SMULKOKAI SUPJAUSTYTA MESYTE IR JA ISVERDU ,TADA NUSISKUTU PORA TREJETA MORKYCIU ,SUTARKUOJU SU BUROKINE TARKA IR I PUODA KOL ISKEPA ,TADA DEDU MESYTE ANT TU MORKYCIU IR PAKEPINU CIUT ,DEDU ANT JU (MESYTERS IR MORKYCIU ) MILTUKU KOKI SAUKSTA PUSANTRO IR PAMAISAU TADA PILU VANDENUKO IR KOL PASIDARO NORIMAS TIRSTUMAS MAISAU IR DAPILU VANDENUKO JEI TRUKSTA,DEDU PORA SAUKSTU GRIETINES ,DRUSKYTES IR PETRUSKU DZIOVINTU . IR TA GULIASIUKA PILU ANT BULBIU KOSIKES
( CIA PADAZIUKAS BE GRIETINES IR DAR SU GRYBUKAIS AS ATSKIRAI DARAU MB )