QUOTE(indria @ 2009 12 05, 14:11)
nu ka, nuo vakar cia tuscia tai atbegu gaivint temos
troskinukas
ant ikaitinto aliejaus dejau kubeliais pjaustyta mesa (kumpis kiaulienos), barsciau pipirais, druska, pora cesnako skilteliu, nemazai soju padazo. gerai apkepus dejau daug pjaustyto poro. viska istroskinus perpyliau i puoda.
tada istroskinau pjaustytas bulves su morkom. baigiant troskintis imaisiau grietines, druskos
apkepinau juostelem pjaustytas geltona ir zalia paprikas
viska i ta pati puoda, ismaisiau ir vuolia jei turit daugiau nei viena keptuve sitas reikalas pasigamins greiciau, as cia su viena zaidziau
troskinukas
ant ikaitinto aliejaus dejau kubeliais pjaustyta mesa (kumpis kiaulienos), barsciau pipirais, druska, pora cesnako skilteliu, nemazai soju padazo. gerai apkepus dejau daug pjaustyto poro. viska istroskinus perpyliau i puoda.
tada istroskinau pjaustytas bulves su morkom. baigiant troskintis imaisiau grietines, druskos
apkepinau juostelem pjaustytas geltona ir zalia paprikas
viska i ta pati puoda, ismaisiau ir vuolia jei turit daugiau nei viena keptuve sitas reikalas pasigamins greiciau, as cia su viena zaidziau
Taip ir nesupratau: morkos su bulvėm virtos ar keptos? Atrodo tikrai skaniai, reiks išbandyt