Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Dekui Srove, labai skanus patiekaliukas 4u.gif dariau taip (nes neturiu garpuodzio) : isdeliojau didzkoldunius (taip mano vyras juos spavadino lotuliukas.gif ) i silikonine apvalia forma, uzpyliau sultiniu iki puses kazkur, uzdengiau folija, ir kepiau 30 minuciu, atidengiau, ziuriu kad visai neiskepe ir sultinio neber, tada ipyliau dar sultinio, ir kepiau jau atidengus, tada dar po kiek laiko apverciau, uztarkavau surio, dar pakepiau, ir tada jau valgem blush2.gif tai gavosi tikrai kaip dideli koldunai, su sultiniu labai skaniu ir suriu blush2.gif bet pavalgem tikrai skaniai 4u.gif da karta deku uz recepta mirksiukas.gif
Atsakyti
''nu aš tamsoje nevalgau''

hihihi.gif -sujuokinai Rastika, as ir neturejau galvoje, kad tu tamsoje valgai ir isvis as cia siaip bendrai filosofija uzsiemiau biggrin.gif Nekreipk demesio i tai 4u.gif

Lu Lu-prasom 4u.gif tik kad tu receptu pilnas internetas, nieko naujo neisgalvojau.

Aguonele-user posted image poster_dont.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2009 11 28, 12:33)
Kad plovas nevirstu ryziu kose 4u.gif  biggrin.gif 



Sveika! mirksiukas.gif

Jau kaip suzadino apetita jusu plovas, niam, niam nestuke.gif
MB taip pat ji labai megsta, tik beda ta, kad as jo nemoku normaliai, skaniai paruosti ax.gif
Gal galite nors mazdaug parasyti kiek ko deti (mesytes ryziu, morkyciu), kadangi "is akies" man dar nelabai gaunasi blush2.gif Kokia mesyte labiau tiktu (saldiklyje turiu kiaulienos sprandines ir kumpio). Ir i skarda koki sviestuka deti, jau islydyta ar paprasta?

Labai, labai jums dekoju uz pagalba! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2009 12 02, 17:00)
Sveika!  mirksiukas.gif

Jau kaip suzadino apetita jusu plovas, niam, niam  nestuke.gif
MB taip pat ji labai megsta, tik beda ta, kad as jo nemoku normaliai, skaniai paruosti  ax.gif
Gal galite nors mazdaug parasyti kiek ko deti (mesytes ryziu, morkyciu), kadangi "is akies"  man dar nelabai gaunasi  blush2.gif  Kokia mesyte labiau tiktu (saldiklyje turiu kiaulienos sprandines ir kumpio). Ir i skarda koki sviestuka deti, jau islydyta ar paprasta?

Labai, labai jums dekoju uz pagalba!  4u.gif

Sveika 4u.gif
Aciu.
kiekiai priklauso nuo valganciuju skaiciaus 4u.gif
sprandine tiktu puikiai! reiketu bent pries kelias val. ja smulkiai supjaustyta pamarinuoti prieskoniais.
Mano skardoj buvo:
4 pok. plikytu ryziu.
1 didelis svogunas.
2 morkos.
600gr. apkeptos mesos (sprandines)
Sviesto pora sauksteliu ideti,bekepant jis issilydys 4u.gif

SEKMES!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 03 gruodžio 2009 - 07:30
[quote=Srove,2009 11 29, 20:56]
user posted image

vat cia tai ir mano kopustai eis i darba po tokiu foto
Net kvepia pas mane biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
dabar jus mane pamokinkit,kaip reik paruost i agurkine sriuba agurkus,kad jie butu minksti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2009 12 03, 16:38)
dabar jus mane pamokinkit,kaip reik paruost i agurkine sriuba agurkus,kad jie butu minksti 4u.gif  4u.gif

Aš tarkuoju ax.gif

Gaminau plovą orkaitėj, gavosi labai skanus, netgi vyrui patiko, kuris plovo nemėgsta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2009 12 03, 18:38)
dabar jus mane pamokinkit,kaip reik paruost i agurkine sriuba agurkus,kad jie butu minksti 4u.gif  4u.gif

tarkuoti nieko nereikia. Supjaustyk graziai ,plonai ir pakepink sausoj keptuveje kol skystis nugaruos...Visuose receptuose tai rekomenduoja. Siaip, as ilgokai juos pakepu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2009 12 03, 07:29)
Sveika 4u.gif
Aciu.
kiekiai priklauso nuo valganciuju skaiciaus 4u.gif

SEKMES!


Aciu labai, labai wub.gif
Musu bus 3 valgantieji mirksiukas.gif


Del agurkines, tai verdu ja gan daznai, jau labai ja MB megsta. As, tiesiog labai smulkiai supjaustau ir paverdu sriubyteje ilgiau.
Bet pirma karta girdziu, kad pakepint agurkiukus sausoje keptuveje mastau.gif Aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
Ko cia taip tuscia, nejaugi niekas nieko negamina g.gif
Atnesu sonines kepsniukus su pievagrybiais ir vel raugintais kopustais cool.gif .Pievagrybius rinktis kuo didesnius, isimti kotukus ir sauksteliu isskobti dar vidines puses juoduma, kad kuo daugiau eitu ideti idaro.Raugintus kopustus pakepti aliejuje, pries tai pakepus svoguna, tuo idaru prikimsti pievagrybius, deti ant ismustos sonines padruskintu, papipirintu juosteliu ir virsuje susmeigti smeigtukais(idaras turi buti virsuje, kad neisbegtu kopustu sultinys) ir kepti orkaiteje, kol paskrunda.Labai skanu.
user posted image
Virti sonkauliukai su tirsta perliniu kruopu ir iv. grybu, darzoviu sriuba.
I verdanti vandeni sumesti pasudytus sonkauliukus, kai uzvirs, deti perlines kruopas, pavirti pusvalandi, po to imesti morka, saliero saknies siek tiek,petrazoles, trecdali poro, pipiru lapeliu, svoguna, cesnako, bulve supjaustyta ir turimu grybu, dar pavirti kol viskas suminkstes ir niam.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 12 01, 22:47)
Aguonele-user posted image  poster_dont.gif  hihihi.gif

user posted image greiciau tik krauk lagaminus, nes jau nesulaukiu user posted image

QUOTE(Srove @ 2009 12 03, 19:17)
Ko cia taip tuscia, nejaugi niekas nieko negamina g.gif

man paskutiniu metu gamina restoranai user posted image sakau neblogas jausmas buti 30 user posted image, nereikia valgyt gaminti daznai lotuliukas.gif na bet tavo tai vel nerealiai atrodo wub.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti