Dekui Srove, labai skanus patiekaliukas dariau taip (nes neturiu garpuodzio) : isdeliojau didzkoldunius (taip mano vyras juos spavadino ) i silikonine apvalia forma, uzpyliau sultiniu iki puses kazkur, uzdengiau folija, ir kepiau 30 minuciu, atidengiau, ziuriu kad visai neiskepe ir sultinio neber, tada ipyliau dar sultinio, ir kepiau jau atidengus, tada dar po kiek laiko apverciau, uztarkavau surio, dar pakepiau, ir tada jau valgem tai gavosi tikrai kaip dideli koldunai, su sultiniu labai skaniu ir suriu bet pavalgem tikrai skaniai da karta deku uz recepta
QUOTE(Ulė @ 2009 11 28, 12:33)
Kad plovas nevirstu ryziu kose
Sveika!
Jau kaip suzadino apetita jusu plovas, niam, niam
MB taip pat ji labai megsta, tik beda ta, kad as jo nemoku normaliai, skaniai paruosti
Gal galite nors mazdaug parasyti kiek ko deti (mesytes ryziu, morkyciu), kadangi "is akies" man dar nelabai gaunasi Kokia mesyte labiau tiktu (saldiklyje turiu kiaulienos sprandines ir kumpio). Ir i skarda koki sviestuka deti, jau islydyta ar paprasta?
Labai, labai jums dekoju uz pagalba!
QUOTE(Renata123 @ 2009 12 02, 17:00)
Sveika!
Jau kaip suzadino apetita jusu plovas, niam, niam
MB taip pat ji labai megsta, tik beda ta, kad as jo nemoku normaliai, skaniai paruosti
Gal galite nors mazdaug parasyti kiek ko deti (mesytes ryziu, morkyciu), kadangi "is akies" man dar nelabai gaunasi Kokia mesyte labiau tiktu (saldiklyje turiu kiaulienos sprandines ir kumpio). Ir i skarda koki sviestuka deti, jau islydyta ar paprasta?
Labai, labai jums dekoju uz pagalba!
Jau kaip suzadino apetita jusu plovas, niam, niam
MB taip pat ji labai megsta, tik beda ta, kad as jo nemoku normaliai, skaniai paruosti
Gal galite nors mazdaug parasyti kiek ko deti (mesytes ryziu, morkyciu), kadangi "is akies" man dar nelabai gaunasi Kokia mesyte labiau tiktu (saldiklyje turiu kiaulienos sprandines ir kumpio). Ir i skarda koki sviestuka deti, jau islydyta ar paprasta?
Labai, labai jums dekoju uz pagalba!
Sveika
Aciu.
kiekiai priklauso nuo valganciuju skaiciaus
sprandine tiktu puikiai! reiketu bent pries kelias val. ja smulkiai supjaustyta pamarinuoti prieskoniais.
Mano skardoj buvo:
4 pok. plikytu ryziu.
1 didelis svogunas.
2 morkos.
600gr. apkeptos mesos (sprandines)
Sviesto pora sauksteliu ideti,bekepant jis issilydys
SEKMES!
dabar jus mane pamokinkit,kaip reik paruost i agurkine sriuba agurkus,kad jie butu minksti
QUOTE(Ulė @ 2009 12 03, 16:38)
dabar jus mane pamokinkit,kaip reik paruost i agurkine sriuba agurkus,kad jie butu minksti
Aš tarkuoju
Gaminau plovą orkaitėj, gavosi labai skanus, netgi vyrui patiko, kuris plovo nemėgsta
QUOTE(Ulė @ 2009 12 03, 18:38)
dabar jus mane pamokinkit,kaip reik paruost i agurkine sriuba agurkus,kad jie butu minksti
tarkuoti nieko nereikia. Supjaustyk graziai ,plonai ir pakepink sausoj keptuveje kol skystis nugaruos...Visuose receptuose tai rekomenduoja. Siaip, as ilgokai juos pakepu.
QUOTE(Ulė @ 2009 12 03, 07:29)
Aciu labai, labai
Musu bus 3 valgantieji
Del agurkines, tai verdu ja gan daznai, jau labai ja MB megsta. As, tiesiog labai smulkiai supjaustau ir paverdu sriubyteje ilgiau.
Bet pirma karta girdziu, kad pakepint agurkiukus sausoje keptuveje Aciu uz patarima
Ko cia taip tuscia, nejaugi niekas nieko negamina
Atnesu sonines kepsniukus su pievagrybiais ir vel raugintais kopustais .Pievagrybius rinktis kuo didesnius, isimti kotukus ir sauksteliu isskobti dar vidines puses juoduma, kad kuo daugiau eitu ideti idaro.Raugintus kopustus pakepti aliejuje, pries tai pakepus svoguna, tuo idaru prikimsti pievagrybius, deti ant ismustos sonines padruskintu, papipirintu juosteliu ir virsuje susmeigti smeigtukais(idaras turi buti virsuje, kad neisbegtu kopustu sultinys) ir kepti orkaiteje, kol paskrunda.Labai skanu.
Virti sonkauliukai su tirsta perliniu kruopu ir iv. grybu, darzoviu sriuba.
I verdanti vandeni sumesti pasudytus sonkauliukus, kai uzvirs, deti perlines kruopas, pavirti pusvalandi, po to imesti morka, saliero saknies siek tiek,petrazoles, trecdali poro, pipiru lapeliu, svoguna, cesnako, bulve supjaustyta ir turimu grybu, dar pavirti kol viskas suminkstes ir niam.
Atnesu sonines kepsniukus su pievagrybiais ir vel raugintais kopustais .Pievagrybius rinktis kuo didesnius, isimti kotukus ir sauksteliu isskobti dar vidines puses juoduma, kad kuo daugiau eitu ideti idaro.Raugintus kopustus pakepti aliejuje, pries tai pakepus svoguna, tuo idaru prikimsti pievagrybius, deti ant ismustos sonines padruskintu, papipirintu juosteliu ir virsuje susmeigti smeigtukais(idaras turi buti virsuje, kad neisbegtu kopustu sultinys) ir kepti orkaiteje, kol paskrunda.Labai skanu.
Virti sonkauliukai su tirsta perliniu kruopu ir iv. grybu, darzoviu sriuba.
I verdanti vandeni sumesti pasudytus sonkauliukus, kai uzvirs, deti perlines kruopas, pavirti pusvalandi, po to imesti morka, saliero saknies siek tiek,petrazoles, trecdali poro, pipiru lapeliu, svoguna, cesnako, bulve supjaustyta ir turimu grybu, dar pavirti kol viskas suminkstes ir niam.
QUOTE(Srove @ 2009 12 01, 22:47)
greiciau tik krauk lagaminus, nes jau nesulaukiu
QUOTE(Srove @ 2009 12 03, 19:17)
Ko cia taip tuscia, nejaugi niekas nieko negamina
man paskutiniu metu gamina restoranai sakau neblogas jausmas buti 30 , nereikia valgyt gaminti daznai na bet tavo tai vel nerealiai atrodo