Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Agniska @ 2009 11 24, 13:13)
Matyt ne taip paklausiau,arba nesupratot biggrin.gif Antra foto,irgi triušis?Ne man rodos ax.gif Nu tūndra jau dabar aš bigsmile.gif

as tundra doh.gif ant greito atsakiau, as naudoju mentes dali blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2009 11 24, 15:09)

Viskas, darysiu šiandien Oharos makaronų apkepą, nes mano mažoji makaronus mieliausiai valgo. Jei ne jie, tikriausiai visai prastai su valgymu būtų.

tikiuosi patiks mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2009 11 24, 16:36)
tikiuosi patiks  mirksiukas.gif  4u.gif


Garantuotai, 100 procentų, kad patiks.

Nespėjau visos temos perbėgti, ydomu čia buvo lazanjos receptas ar ne?
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 11 24, 15:34)
as tundra  doh.gif  ant greito atsakiau, as naudoju mentes dali  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif dabar aišku pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2009 11 24, 15:38)
Garantuotai, 100 procentų, kad patiks.

Nespėjau visos temos perbėgti, ydomu čia buvo lazanjos receptas ar ne?

Žiūrėk šitoje temoje mirksiukas.gif Tikrai rasi ne vieną lazaniją mirksiukas.gif
Atsakyti
Įdarytos cukinijos

Cukinijos vidų išimti,padaryti tokį laivelį, apibarstyti druska.
Įdarui:
Paruošti faršą (kokį mėgstate): druska,pipirai,prieskoniai.
Faršą sumaišome su smulkintu cukinijos vidumi,supjaustytomis morkomis,svogūnais.
Įdarą dedame į cukinijos laivelius,susukame į foliją ir kepame apie 30.
Prieš kepimo pabaigą foliją nuimame ir dedame tarkuotą sūrį.Kepame kol sūris išsilydys.

user posted image

Mėsos kukuliai su grybų padažu

Į kiaulienos faršą sudėti smulkintą česnaką, džiūvėsėlius, kiaušinius, smulkiai supjaustytas petražoles, paskaninti druska ir pipirais. Sūrį supjaustyti kubeliais. Iš faršo padaryti nedidelius kukulius, į vidų įdėti po gabalėlį sūrio. Kukulius iškepti aliejuje.
Pievagrybius smulkintus svogūnus apkepinti ant sviesto.Įberti miltų, įdėti prieskonių, išmaišyti ir dar keletą minučių troškinti. Į troškinį įpilti sultinio ir porą minučių pavirinti. Paskiausiai įdėti grietinės ir susmulkintų žalumynų.Galima vietoj grietinės įpilti grietinėlės.
Pateikti su bulvių košė.

user posted image

Lietiniai

Stikline miltų, stikline pieno, du kiaušiniai, biški cukraus/druskos, 2 šaukštai aliejaus.
Į dubenį suberkite miltus, druską, cukrų, įmuškite kiaušinius ir, visą laiką maišydami plakimo šluotele ar mikseriu, pilkite vandens ir pieno mišinį.Supilkite aliejų ir išmaišykite.
Keptuvę patepkite aliejumi ir gerai įkaitinkite.
Pilkite tešlos ir paskirstykite visoje keptuvėje. Kepkite iš abiejų pusių.
Valgėme be įdaro,su grietinė ir uogienė.Galima paruošti įdarą pagal skonį....

user posted image

Žuvis bulvių pataluose

Žuvies filę apibarstome druska,prieskoniais,išspaudžiame citrinų sulčių biški ir paliekame marinuotis.
Bulvės sutarkuojame su burokinė tarką,išspaudžiame.Įmušame kiaušinį,dedame porą šaukštų bulvių krakmolo,biški druskos ir gerai išmaišome.Paimame filę ir iš abiejų pusių dedame bulvių masę gerai ją prispausdami prie žuvies.Tiesiog rankomis taip priplojame.Pagal receptą parašyti kepti keptuvėje...aš tik apkepiau iš abejų pusių ir įdėjau į orkaitė maždaug 30 minučių...
Buvo labai skanu.Bandysiu taip ir vištieną paruošti...
Garnyrui orkaitėje apkeptos cukinijos,morkos.
Padažas pirktinis...totoriškas...


user posted image

Mėsos pyragas


Čia panašiai gaminamas kaip netikras zuikis.

Paruošiame faršą (pagal skonį).Pas mane jautiena/kiauliena.
Batono gabaliuką užpilame pienu paliekame kad suminkštėtu,dedame į faršą.
Svogūnus (daug svogūnų) ir česnakus susmulkiname.Tai pat susmulkiname stiebą saliero. Viską apkepiname aliejuje iki auksinės spalvos.Dedame į faršą. Sudedame kapotos šviežios prieskoninės žolės,kiaušinius,tarkuota sūrį,druską,pipirus,prieskonius maltai mėsai.Viską gerai išmaišome ir formuojame pyragą.Sojos padažą sumaišome su garstyčiomis ir sutepamą savo šedevrą...
Dedame jį i kepimo indą ir į orkaitę 200 l.Keps maždaug valandą.
Bulvės apverdame pasūdytame vandenyje,nukošiame.Įpilame aliejaus,išspaudžiame česnako,išmaišome bulvės ir sudedame prieš kepimo pabaigą aplink mėsą...Dar kepame 15 minučių...


user posted image

Cepakai

Bulvės sutarkuojame,išspaudžiame.Į bulvių masę dedu varškės ir geria išmaišau.
Į vandenį kur virs cepelinai įdedu biški krakmolo,jis lieka kai nupilat skystį nuo bulvių tarkiu...
Mėsą faršui šį kartą sukapojau.Padruskinam,papirinam ir dedame daug smulkinto svogūno.
Formuojam cepelinus ir verdame.
Padažai pagal skonį:spirgučių,grietinės,grybų


user posted image




Atsakyti
Jei nori, kad mirtis ateitų neprašyta, reikia Elenos receptų pasiskaityti....Pavydžiu tavo šeimynai juodai juodai
Atsakyti
O i tuos cepakus nededi virtu bulviu?
Atsakyti
Elena 4u.gif super patiekalai! Yra ko pasimokinti!
Atsakyti
Nejaugi tie cepakai neištyžta, nes į tarkius nededi krakmolo? Aš tai būtinai dedu ir į tarkius (juk reikalingas susrišimas) ir į vandenį. g.gif
Atsakyti
Sotus ir vegetariškas daržovinis sumestainis biggrin.gif

1. Svieste pakepintas vienas svogūnas ir pusė cukinijos. Dėta druska ir avienos prieskoniai {dėl čiobrelių ir paprikos}. Sudėta į uždaromą šilumai atsparų indą. Iki kito sluoksnio laikoma uždaryta.

user posted image

2. Kol kepa {svieste} plonai pjaustyti rudieji šampinjonai, apdėliota plonom bri arba kamambero juostelėm.

user posted image

3. Trumpam atidengta ir užmesti šampinjonai, ir, kol kepa juodos duonos kubeliai, supjaustyta skiltelėm 1/2 obuolio.

user posted image


4. Sudėliotas obuoliukas.

user posted image

5. Užmesta duonytė. Tepastovi 5 min, ir jau

user posted image

6. dedammm į lėkštę.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 25 lapkričio 2009 - 13:19
Ojei doh.gif

Ir reikejo man i sita tema ilyst... ziurejau ziurejau, ir net seiles tysta kaip valgyt uzsimaniau, viskas taip skaniai atrodo... thumbup.gif
Atsakyti