QUOTE(SAMOGITIJA @ 2009 11 14, 11:36)
del triusienos - turi ta kvapa savo kaip ir kiekviena mesa, man jis nelabai patinka,
, aviena tai ir zalia uzuodziu , bet kad triusiena turi kvapa, tai iki siol nezinojau , man ji be galo skani mesyte, o dar taip, kaip Aguoneles paruosta-isvis .
Ui, kaip norec as jos.
Ziuriu, kad visos tinginiaujat, tai imesiu ka nors pakramtyti Pav. silkes su karstom bulvem , laabai skanios is Rusnes(nezinau skanesnes).Ja isdarinejau nuo kauliuku, paslaksciau citrina, siek tiek grietines, rauginto agurko ir marinuotu svoguneliu ir niam.
Kadangi uzderejo kaimiskos grietines, tai tik imeciau i molini dubeneli, pasukau kelis kart mediniu saukstu ja, idejau cesnako, pipiru, druskos ir kastinis gatavas, o dar karstu bulvyciu prie jo.
Labai kazkaip siandien uzsinorejom ka nors astresnio, tai kepiau kiaulienos sprandine aliejuje, is vakar ji buvo supjaustyta avokado prieskoniuose su saukstu alyvu aliejaus.Siandien isplakiau gerai kiausinio baltyma, mirkiau po gabaleli ir voliojau krakmole, viriau labai ikaitintame aliejuje gal pora min.Padazui naudojau sauksta alyvu aliejaus, kepiau trumpai keturias skilteles cesnako,dejau arb.sauksteli medaus, pora saukstu sojos padazo, puse stiklines ananasu nuopilo, sauksta vynuogiu acto, arb, sauksteli pilna krakmolo.Jau labai skaniai pavalgeme