vis paskaitau pas jus ka pietums gamint, jus cia moteriskes pavarot. ikisiu trigrasi del triusienos - turi ta kvapa savo kaip ir kiekviena mesa, man jis nelabai patinka, tai as visad pirmiausia triusi apverdu stiprioj kmynu arbatoj, visi kvapai dingsta, o ir prieskonis toks visai neblogas gaunasi
[quote=Šiandien,2009 11 13, 18:11]
Koldūnų apkepas. paprasta bet gardu
Apkepam koldūnus orkaitėje (jeigu išimti kątik iš kameros - 40 min, jeigu atšaldyti apie 20 min.)
Užpilam padažo ( 0,5 litro pieno
100 gr sviesto
2 kaupini šaukštai miltų
prieskonių
norejau paklaust apie siuos koldunus,nes mano seimyna labai megsta juos,o cia labai patiko sis receptas.gal biski kvailai pasirodysiu ,bet klausiu,koldunus kept orkaitej,o aliejaus turbut reik patept ant skardos,ar juos taip sausai paskrudint
Koldūnų apkepas. paprasta bet gardu
Apkepam koldūnus orkaitėje (jeigu išimti kątik iš kameros - 40 min, jeigu atšaldyti apie 20 min.)
Užpilam padažo ( 0,5 litro pieno
100 gr sviesto
2 kaupini šaukštai miltų
prieskonių
norejau paklaust apie siuos koldunus,nes mano seimyna labai megsta juos,o cia labai patiko sis receptas.gal biski kvailai pasirodysiu ,bet klausiu,koldunus kept orkaitej,o aliejaus turbut reik patept ant skardos,ar juos taip sausai paskrudint
[quote=gabani,2009 11 14, 10:55]
[quote=Šiandien,2009 11 13, 18:11]
Koldūnų apkepas. paprasta bet gardu
Apkepam koldūnus orkaitėje (jeigu išimti kątik iš kameros - 40 min, jeigu atšaldyti apie 20 min.)
Užpilam padažo ( 0,5 litro pieno
100 gr sviesto
2 kaupini šaukštai miltų
prieskonių
norejau paklaust apie siuos koldunus,nes mano seimyna labai megsta juos,o cia labai patiko sis receptas.gal biski kvailai pasirodysiu ,bet klausiu,koldunus kept orkaitej,o aliejaus turbut reik patept ant skardos,ar juos taip sausai paskrudint
[/quote]
Labas, aš patepu visą skardą (šiuo atveju indą) aliejumi. šeip reiktų riebalais jeigu turit. Čia dėl to kad nepriliptų, nes pas mane orkaitė neturi ventiliatoriaus, tai nepasiskirsto tolygiai.
[quote=Šiandien,2009 11 13, 18:11]
Koldūnų apkepas. paprasta bet gardu
Apkepam koldūnus orkaitėje (jeigu išimti kątik iš kameros - 40 min, jeigu atšaldyti apie 20 min.)
Užpilam padažo ( 0,5 litro pieno
100 gr sviesto
2 kaupini šaukštai miltų
prieskonių
norejau paklaust apie siuos koldunus,nes mano seimyna labai megsta juos,o cia labai patiko sis receptas.gal biski kvailai pasirodysiu ,bet klausiu,koldunus kept orkaitej,o aliejaus turbut reik patept ant skardos,ar juos taip sausai paskrudint
[/quote]
Labas, aš patepu visą skardą (šiuo atveju indą) aliejumi. šeip reiktų riebalais jeigu turit. Čia dėl to kad nepriliptų, nes pas mane orkaitė neturi ventiliatoriaus, tai nepasiskirsto tolygiai.
QUOTE(Evelincik @ 2009 11 14, 00:55)
o as taip ir liksiu neragavus triusienos,nupurto parduotuvej prie saldytuvo pamacius Namie auginu dekoratyvini,tai jie man neasocijuojasi su maistu leksteje ....Sorry,niekam negadinu apetito,zinau,kad dekoratyvinis ne tas pats,bet nugalet to jausmo negaliu
Oj, aš irgi tokių negaliu valgyti. Išvis mažai mėsos bevalgau Pagrinde miltiniai patiekalai, salotos, vaisiai...
QUOTE(Šiandien @ 2009 11 14, 11:25)
pas mane orkaitė neturi ventiliatoriaus, tai nepasiskirsto tolygiai.
Biski ne i tema, bet paklausiu . O kam tas ventiliatorius? Pas mane yra, bet as jo nenaudoju, nes nezinau kam
QUOTE(Loora @ 2009 11 14, 15:05)
Biski ne i tema, bet paklausiu . O kam tas ventiliatorius? Pas mane yra, bet as jo nenaudoju, nes nezinau kam
ventiliatorius tam,kad tolygiai karstis pasiskirsto orkaitej.nu bent jau as taip suprantu,ir kepant orkaitej visad jungiu kepimo rezima su ventiliatorium. ir aciu SIANDIEN uz info,lypdysim savo ranku koldunus ir kepsim orkaitej,nu isivaizduoju kaip skanu bus
[quote=mazge1979,2009 11 14, 15:56]
laukiam svečių lavašas
atrodo tikrai gražiai ir skaniai
o aš nemėgstu lašišos, idomu, ką būtų galima dėti vietoj jos
laukiam svečių lavašas
atrodo tikrai gražiai ir skaniai
o aš nemėgstu lašišos, idomu, ką būtų galima dėti vietoj jos
QUOTE(dominyka3 @ 2009 11 14, 19:18)
atrodo tikrai gražiai ir skaniai
o aš nemėgstu lašišos, idomu, ką būtų galima dėti vietoj jos
o aš nemėgstu lašišos, idomu, ką būtų galima dėti vietoj jos
na, galima gi deti viska, ka megstate. jei nenorite lasisos, dekite koki kumpeli salto rukymo as pan. zodziu, laisve vaizduotei
QUOTE(mazge1979 @ 2009 11 14, 16:56)
lavašą ištepiau tepamu sūreliu su lašiša, išdėsčiau lašišą, krapus, susukau, palaikiau truputį, supjausčiau, prieš patiekiant, truputį pašildau mikrobangėj, taip skaniau
o jums lavašas sukamas nesuskyla? Na man niekaip nesigauna jo gražiai susukt
QUOTE(Reff @ 2009 11 14, 19:48)
na, galima gi deti viska, ka megstate. jei nenorite lasisos, dekite koki kumpeli salto rukymo as pan. zodziu, laisve vaizduotei
man su lasisa irgi nepatinka... todel didziaja dali visada darau su krabu lazdelem, issivinioju jas ir sudedu ant lavaso
http://www.supermama...p;qpid=32062814
patepk visu pirma pati lavasa majonezu, kol deliosi kitus produktus, jis siektiek isigers ir suminkstes