QUOTE(pupppsis_22 @ 2009 11 23, 21:27)
kaskokia betvarke.nuejau i soc.pasalpos skiriu siandien.domejausi ar man kas priklauso kaskiek pinigeliu pasake kad nea.nors mano pajamos tik 97.50lt per menesi nei lito daugiau.viena auginu sunu.gaunu maisto paketus,stoviu eileje del buto.pasake jai jusu vaikas aina i darzeli jus nieko negausite.nejau cia tiesa ir teisinga taip?pasake atsisakyki darzelio tada gausi po beroc sake 320lt dabar nebepamenu sumos tixlei.kaip yra istikro?is ko tada gyventi!
tiesa,nes iki kol vaikui sueis 3metai,jus skaitotes vaiko prieziuros atostogose.todel vaika auginate namuose.jei neturite arba pajamos vienam asmeniui mazesnes nei 350lt tuomet gaunate soc pasalpa,t.y tokia suma kurios truksta vienam asmenui iki 350lt.kai vaikui sukanka 3metai,ir niekur nedirbate,reikia tuoj pat stoti i darbo birza,kad butu mokama soc pasalpa.
pvz:yra 3asmenys,ju pajamos turi but 1050lt,jei tiek nera,likuti sumoka soc skyrius.
QUOTE(pupppsis_22 @ 2009 11 23, 22:05)
jooo pritariu tipo jai vaikas eina i darzeli tai jam nei rubeliu nereikia,nei maisto,juk darzelei nedirba savaitgali ir vakariene vaikas juk namie valgo.nesuprantu as ju.o kaip del tu vienkatrtiniu pasalpu.nuo ko priklauso,kokia suma jie duoda,per kiek laiko???gal kuri gavote papasakokite prasau.
toks istatymas,kad iki 3metu vaika mama augina namuose,gauna pinigelius po 97.5lt
as esu gavus vienkartine pasalpa(290lt)uz vaikui atlikta operacija.norejau ir siemet gaut,bet pasake,kad jau nebeskiria uz tokia pat operacija,tipo krize,nauji istatymai.