Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

sveikos mamos norejau paklausti ar ir jusu gautu maisto produktu risulelis buwo toks?
miltai.miltru misinys biskvitui,dvieju rusiu triju grudu dripsniai.kondensuotas,ryziai? g.gif sy men nei cukraus negavome keista doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaleake @ 2009 11 21, 10:35)
sveikos mamos norejau paklausti ar ir jusu gautu maisto produktu risulelis buwo toks?
miltai.miltru misinys biskvitui,dvieju rusiu triju grudu dripsniai.kondensuotas,ryziai? g.gif  sy men nei cukraus negavome keista doh.gif

mes dar negavom.iprastai gaunam nuo26-iki menesio galo.
Atsakyti
va cia atsidarykite ir pasiziurekite kas jums priklauso si menesi.
http://www.litfood.l...s/AllItems.aspx

ketvirtas nuo virsaus. Spausti cia.
Atsakyti
QUOTE(donatadonata @ 2009 11 20, 18:22)
sveikos merginos,norejau paklausti jei as jau leidziu vaika kuriam du metai i darzeli,o ne auginu ji namuose tai taip iseina kad man socialine pasalpa nebepriklauso?as esu bedarbe,darbo birzoje stoviu,bet niekas man nemoka.

na mano vaikiukui taip pat 2 metukai,bet aš ir mano vyras abu stovim darbo biržoj tai mums priklauso soc.pašalpa nes vyras stovi jau daugiau nei pusmetį o aš stoviu no rugsėjo 1 dienos,tik dėl kompensacijos už darželį nebūtina ilgai stovėt darbo biržoj kad ją gautum,geriausiai tai nusiperki šokoladą ir į soc. duoti tai moteriškei ir paparašai kad viską sutvarkytu kas tau priklauso mirksiukas.gif bent jau man taip buvo,ir moteriškė laiminga ir aš gavus kompensacijų.pirmą kartą ji ir užsako pažymą į darželį pasako kada paskambint ir atsiimt,o dar reikės pažymos šeimos sudeties į darželį nešt g.gif na lyg viskas.
Atsakyti
sveikos va buvau ryte social.skyriuje del pasalpos.pasake kad nepriklauso jai mano vaikas aina i darzeli as negausiu.o jaigu noriu gauti turiu sunu israsyti is darzelio ir auginti ji namie.tipo tox istatymas visoms yra.o dar norejau pasiklausti gal yra gavusiu vienkartine pasalpa mamu,kokia tai suma buna-kiek mazdaug duoda ir per kiek laiko jin gaunama????aciu
Atsakyti
norėjau paklausti dar, o socialinė pašalpa mokama kaip
už lapkriti - lapkritį, ar gruodį
ačiū
Atsakyti
Butu gerai suzinoti ar mes galetumem gauti kokia parama (sauso maisto davinius gaunam jau 3 metus), Vyras gauna "ant knygeles" 800lt, as stovejau 2 metus darbo birzoje ir jau gaudavau soc. pasalpa, bet isidarbiau.Darbo netekau beveik po 3 men., vel stojau i darbo birza, is birzos nieko negaunu, ir soc. pasalpai gauti reikia prastoveti puse metu?! Dukrai 4su puse metuku, lanko darzeli. Gerai, kad dar vyras gautu tuos 686 i rankas, is darbo, bet ir tu neduoda. Neturi, keista kaip dar nebankrutuoja. g.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 11 23, 17:02)
norėjau paklausti dar, o socialinė pašalpa mokama  kaip
už lapkriti - lapkritį, ar gruodį
ačiū

uz lapkriti mokama gruodi... 4u.gif atgaline 1 men data
Atsakyti
QUOTE(zaleake @ 2009 11 23, 21:24)
uz lapkriti mokama gruodi... 4u.gif  atgaline 1 men data

ačiukas
Atsakyti
kaskokia betvarke.nuejau i soc.pasalpos skiriu siandien.domejausi ar man kas priklauso kaskiek pinigeliu pasake kad nea.nors mano pajamos tik 97.50lt per menesi nei lito daugiau.viena auginu sunu.gaunu maisto paketus,stoviu eileje del buto.pasake jai jusu vaikas aina i darzeli jus nieko negausite.nejau cia tiesa ir teisinga taip?pasake atsisakyki darzelio tada gausi po beroc sake 320lt dabar nebepamenu sumos tixlei.kaip yra istikro?is ko tada gyventi! g.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2009 11 23, 21:27)
kaskokia betvarke.nuejau i soc.pasalpos skiriu siandien.domejausi ar man kas priklauso kaskiek pinigeliu pasake kad nea.nors mano pajamos tik 97.50lt per menesi nei lito daugiau.viena auginu sunu.gaunu maisto paketus,stoviu eileje del buto.pasake jai jusu vaikas aina i darzeli jus nieko negausite.nejau cia tiesa ir teisinga taip?pasake atsisakyki darzelio tada gausi po beroc sake 320lt dabar nebepamenu sumos tixlei.kaip yra istikro?is ko tada gyventi!  g.gif  gun_bandana.gif

as dirbu puse etato ir stoviu darbo birzoj, vyras stovi darbo birzoj, dukra eina i lopseli, tai man irgi niekas nepriklauso tik maisto daviniai.
pabandzius aiskintis , kodel mums nieko nekompensuoja, atsakymas buvo tas pats, paimkit vaika is darzelio ir gausit visas kompensacijas, o jeigu iseisit is darbo gausit ir socialine pasalpa doh.gif
tai va likau pakraupus, kazkaip keisti tie musu ystatymai g.gif
Papildyta:
QUOTE(zaleake @ 2009 11 21, 10:35)
miltai.miltru misinys biskvitui,dvieju rusiu triju grudu dripsniai.kondensuotas,ryziai? g.gif  sy men nei cukraus negavome keista doh.gif

mes gavom miltai, 3 grudu dribsniai, mieziu kruopos, cukrus, ryziai,sausi pusryciai.
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2009 11 23, 23:54)
as dirbu puse etato ir stoviu darbo birzoj, vyras stovi darbo birzoj, dukra eina i lopseli, tai man irgi niekas nepriklauso tik maisto daviniai.
pabandzius aiskintis , kodel mums nieko nekompensuoja, atsakymas buvo tas pats, paimkit vaika is darzelio ir gausit visas kompensacijas, o jeigu iseisit is darbo gausit ir socialine pasalpa  doh.gif
tai va likau pakraupus, kazkaip keisti tie musu ystatymai  g.gif

jooo pritariu tipo jai vaikas eina i darzeli tai jam nei rubeliu nereikia,nei maisto,juk darzelei nedirba savaitgali ir vakariene vaikas juk namie valgo.nesuprantu as ju.o kaip del tu vienkatrtiniu pasalpu.nuo ko priklauso,kokia suma jie duoda,per kiek laiko???gal kuri gavote papasakokite prasau. ax.gif
Atsakyti