Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

Sveikutės,

gerai, kad yra tokios temos, kad gali pasiskaityti kas domina, o ir pasiklausti ko nesupratai blush2.gif Gal pagelbėsit ir man:

Nedirbu nuo 2009 rugsėjo mėn. ir į biržą nėjau, nes žinojau, kad man pinigėliai nepriklauso. Pati ieškojausi darbo toliau. Vyras uždirba apie 850 Lt. Supratau, kad pašalpos jokios negausiu, nes pusę metų biržoj nesu stovėjus. O jei dabar eičiau į biržą, sakykit, ar galėčiau gaut kompensaciją už šildymą? Nes mūsų pajamos toli gražu neišeina po 350 lt ant 1 žmogučio? Gal ką galėtumėt patart. Dėkoju jums iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(Nuokata @ 2010 01 21, 13:57)
Sveikutės,

gerai, kad yra tokios temos, kad gali pasiskaityti kas domina, o ir pasiklausti ko nesupratai  blush2.gif Gal pagelbėsit ir man:

Nedirbu nuo 2009 rugsėjo mėn. ir į biržą nėjau, nes žinojau, kad man pinigėliai nepriklauso. Pati ieškojausi darbo toliau. Vyras uždirba apie 850 Lt. Supratau, kad pašalpos jokios negausiu, nes pusę metų biržoj nesu stovėjus. O jei dabar eičiau į biržą, sakykit, ar galėčiau gaut kompensaciją už šildymą? Nes mūsų pajamos toli gražu neišeina po 350 lt ant 1 žmogučio? Gal ką galėtumėt patart. Dėkoju jums iš anksto.

mano supratimu kompensacija gausit kai DB busit prastovejus 6men.nors galiu ir klysti,nes jusu vyras gauna pajamas.zinau tik jei pajamu neturi tai norint gaut kompensacija reikia DB but atstovejus 6men.
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 01 21, 14:03)
mano supratimu kompensacija gausit kai DB busit prastovejus 6men.nors galiu ir klysti,nes jusu vyras gauna pajamas.zinau tik jei pajamu neturi tai norint gaut kompensacija reikia DB but atstovejus 6men.

nesvarbu kad vyras dirba, kita puse turi but visvien birzoj prastovejus pusmeti.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute32: 21 sausio 2010 - 16:15
Sveikos,gal kas nors zinot kaip yra su socialinem stipendijom?Dabar nuo nauju metu isleistas naujas istatymas,jog socialines stipendijos skiriamos soc.remtiniems..tai dabar galvoju ar socialines stipendijos pinigai bus iskaiciuota i bendra seimos biudzeta skaiciuojant soc.pasalpai?
Atsakyti
QUOTE(Vaiva.S @ 2010 01 20, 23:30)
per tokius zmones ir mazina viska, paskui kam tikrai reikia tu pinigeliu ir negauna  mad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Džoni @ 2010 01 20, 21:59)
Mergytės apšvieskite, kai gruodi užsiregistravusi dėl soc. paramos, tai dar pasakė, kad turėsiu kompensaciją už šilumą ir vandenį, bet dabar gavau sąskaitą už šildymą, tai ten buvo parašytą pilną sumą g.gif  gal man papildomai kur kreiptis, ar jie praneša kur reikė, ir vėliau "Vilniaus energiją" atminusos ir sius sąskaitą su nuolaidą. visai susipainiojau. Gal supratote apie ką aš čia..... blush2.gif

Jei kreipėtės tik gruodžio mėnesį, tai kompensaciją gausit tik vasario mėnesį, bet už du mėnesius (gruodį ir sausį).
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 01 21, 14:56)
nesvarbu kad vyras dirba, kita puse turi but visvien birzoj prastovejus pusmeti.

sitas tiesa,bet as turejau omenyje del kompensacijos,nezinau kokios turi but pajamos kad skirtu kompensacija.
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif Per kiek laiko priimamas sprendimas dėl soc. paramos skyrimo? Iš karto, ar reikia laukti nuosprendžio kokio? (man reikia iki vasario 8 d. tokia tapti, užsiregistravau tik sausio 28 d. ar spės suteikti man soc. remtinos statusą?).
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 01 21, 22:46)
Sveikos. 4u.gif Per kiek laiko priimamas sprendimas dėl soc. paramos skyrimo? Iš karto, ar reikia laukti nuosprendžio kokio? (man reikia iki vasario 8 d. tokia tapti, užsiregistravau tik sausio 28 d. ar spės suteikti man soc. remtinos statusą?).

Hm man skire iskarto pasake kita menesi perves pinigelius... blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti