Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

QUOTE(saulute32 @ 2010 01 20, 18:24)
gal ir ne toj temoj klausiu bet gal kuri zinosit  blush2.gif kas is to jei stovi birzoj ir turi bileteni?  g.gif ji apsimoka testi ar geriau kuo greiciau nutraukti  g.gif

jei gaunat pinigelius (pasalpa ) tai apsimoka testi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBrunetė @ 2010 01 20, 21:12)
jei gaunat pinigelius (pasalpa ) tai apsimoka testi  ax.gif

dar nei karto negavau nes uzsiregistravau tik sausio 6 bet sake kad gausiu pasalpa ax.gif o kazin kodel apsimoka testi biuleteni ax.gif
Atsakyti
Mergytės apšvieskite, kai gruodi užsiregistravusi dėl soc. paramos, tai dar pasakė, kad turėsiu kompensaciją už šilumą ir vandenį, bet dabar gavau sąskaitą už šildymą, tai ten buvo parašytą pilną sumą g.gif gal man papildomai kur kreiptis, ar jie praneša kur reikė, ir vėliau "Vilniaus energiją" atminusos ir sius sąskaitą su nuolaidą. visai susipainiojau. Gal supratote apie ką aš čia..... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džoni: 20 sausio 2010 - 21:00
QUOTE(Džoni @ 2010 01 20, 20:59)
Mergytės apšvieskite, kai gruodi užsiregistravusi dėl soc. paramos, tai dar pasakė, kad turėsiu kompensaciją už šilumą ir vandenį, bet dabar gavau sąskaitą už šildymą, tai ten buvo parašytą pilną sumą g.gif  gal man papildomai kur kreiptis, ar jie praneša kur reikė, ir vėliau "Vilniaus energiją" atminusos ir sius sąskaitą su nuolaidą. visai susipainiojau. Gal supratote apie ką aš čia..... blush2.gif

Man irgi smalsu kaip su ta kompensacia...mūsų dokumentai sutvarkyti dar lapkritį...ir kolkas jokių naujienų...Klausiau soc. rupyboje, tai sakė "laukit"...bet birželį man jau nebereikės šilumos kompensuoti... g.gif Kokia reali Jūsų, mamytės, patirtis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 20 sausio 2010 - 21:43
QUOTE(Ausra757 @ 2010 01 19, 20:56)
sveikutės,gal kartais esat buvę tokioj situacijoj,labai rekia patarimo.esam socialiai remtina šeima,vyras ryt perka mašiną na nepigią 35000lt ir formins savo vardu,kažin ar neatims iš mūsų tos soc.pašalpos paskui kai pamatys soc.rupyboj kad pašalpos prašo o mašinas perka. g.gif  g.gif  g.gif ups netoj pemoj parašiau blush2.gif  blush2.gif

per tokius zmones ir mazina viska, paskui kam tikrai reikia tu pinigeliu ir negauna mad.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2010 01 20, 15:35)
dar negavau schmoll.gif

As prisikambinau i SPC Kauno gatveje, Vilniuje, tai pasake kad neturi pinigu, kai tik gaus , tai mokes, zadejo iki sausio pabaigos uz gruodi sumoketi
Atsakyti
QUOTE(mamyteegle @ 2010 01 21, 12:44)
As prisikambinau i SPC Kauno gatveje, Vilniuje, tai pasake kad neturi pinigu, kai tik gaus , tai mokes, zadejo iki sausio pabaigos uz gruodi sumoketi

nu siaubas kazkoks.... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2010 01 20, 21:45)
dar nei karto negavau nes uzsiregistravau tik sausio 6 bet sake kad gausiu pasalpa  ax.gif o kazin kodel apsimoka testi biuleteni  ax.gif

DB tuo laikotarpiu, kuri turite biuleteni, pratesia nedarbo ismokos mokejima, jeigu kas nors nuo Nauju matu nepasikeite.
Atsakyti
QUOTE(mamyteegle @ 2010 01 21, 12:44)

man katik i SWEDBANKA PERVEDE 315LT! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos. su vyru uzsiregistrave darbo birzoje, jokiu pinigeliu is jos negaunam jau puse metu, turim vaika, zadu kreiptis i sodra del pasalpos nes zinau kad priklauso berots 350 lt, o kazkur esu girdejusi kad turi priklausyti ir vienkartine pasalpa? kaip yra istikruju?
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2010 01 21, 12:27)
sveikos. su vyru uzsiregistrave darbo birzoje, jokiu pinigeliu is jos negaunam jau puse metu, turim vaika, zadu kreiptis i sodra del pasalpos nes zinau kad priklauso berots 350 lt, o kazkur esu girdejusi kad turi priklausyti ir vienkartine pasalpa? kaip yra istikruju?

tai gausit po 315lt socialines pasalpos.na dar maisto paketus bei kompensacija sildymui bei vandeniui.vaikopinigai 97.5 ar 52lt i pajamas nesiskaiciuoja.
Vienkartinė pašalpa

1. Vienkartinės pašalpos, įvertinus šeimos pajamas, turtą bei gyvenimo sąlygas, gali būti skiriamos šiais atvejais:

1.1 gaisro, potvynio, kitos stichinės nelaimės atveju, įvertinus padarytą žalą ir šeimos materialinę padėtį;

1.2 invalidams, pensininkams, nedarbingiems, socialiai remtiniems asmenims po sunkios ligos, operacijos, sunkios traumos;

1.3 esant ypač sunkiai materialinei padėčiai;

1.4 grįžus iš įkalinimo vietos;

1.5 kitais atvejais.

Skirtosios pašalpos išmokamos per bankus

taip kad labai nedekit vilciu i vienkartine pasalpa.dabar jos neskiria netgi po sunkiu operaciju.mano tetai keite klubo sanari,o vienkartiens pasalpos taip ir nedave.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plazma: 21 sausio 2010 - 13:28
QUOTE(plazma @ 2010 01 21, 14:24)
tai gausit po 315lt socialines pasalpos.na  dar maisto paketus bei kompensacija sildymui bei vandeniui.vaikopinigai 97.5 ar 52lt i pajamas nesiskaiciuoja.
Vienkartinė pašalpa

1. Vienkartinės pašalpos, įvertinus šeimos pajamas, turtą bei gyvenimo sąlygas, gali būti skiriamos šiais atvejais:

1.1 gaisro, potvynio, kitos stichinės nelaimės atveju, įvertinus padarytą žalą ir šeimos materialinę padėtį;

1.2 invalidams, pensininkams, nedarbingiems, socialiai remtiniems asmenims po sunkios ligos, operacijos, sunkios traumos;

1.3 esant ypač sunkiai materialinei padėčiai;

1.4 grįžus iš įkalinimo vietos;

1.5 kitais atvejais.

Skirtosios pašalpos išmokamos per bankus

taip kad labai nedekit vilciu i vienkartine pasalpa.dabar jos neskiria netgi po sunkiu operaciju.mano tetai keite klubo sanari,o vienkartiens pasalpos taip ir nedave.

dekui uz info
dar norejau paklaust del kompensaciju uz sildyma ir vandeni kaip ten kas? mes gyvenam kaime, bute, bet sildomes patys, ta prasme kurenam krosny patys, tai cia turbut nepriklausys kompensacija? aciu uz atsakyma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kartitiesa: 21 sausio 2010 - 13:38