Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

QUOTE(Ausra757 @ 2010 01 19, 19:56)
sveikutės,gal kartais esat buvę tokioj situacijoj,labai rekia patarimo.esam socialiai remtina šeima,vyras ryt perka mašiną na nepigią 35000lt ir formins savo vardu,kažin ar neatims iš mūsų tos soc.pašalpos paskui kai pamatys soc.rupyboj kad pašalpos prašo o mašinas perka. g.gif  g.gif  g.gif ups netoj pemoj parašiau blush2.gif  blush2.gif

na nieko sau socialiai remtina jei 35000 sudarot ant mašinos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ginte*** @ 2010 01 19, 20:47)
na nieko sau socialiai remtina jei 35000 sudarot ant mašinos schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 01 19, 17:53)
Kaip sita suprast?... unsure.gif mano bendradarbe gyvena dviese su vaiku, dirba normalu darba, pajamos iseina tik tik kad nebutu virs normos, bet kompensacija gauna....

Nezinau ka jie ten sau susigalvojo , na bet atsiprasau ieskokites darbo kad to darbo visu pirma nera, visu antra tai ka zmogus isvis be poilsio kaip arklys turi arti be iseigyniu . doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bjiaurioji_bete: 19 sausio 2010 - 23:24
QUOTE(Ausra757 @ 2010 01 19, 20:56)
sveikutės,gal kartais esat buvę tokioj situacijoj,labai rekia patarimo.esam socialiai remtina šeima,vyras ryt perka mašiną na nepigią 35000lt ir formins savo vardu,kažin ar neatims iš mūsų tos soc.pašalpos paskui kai pamatys soc.rupyboj kad pašalpos prašo o mašinas perka. g.gif  g.gif  g.gif ups netoj pemoj parašiau blush2.gif  blush2.gif

Tos pasalpos, kuri jau paskirta neatims.O kai tvarkysites toliau, priklausys nuo keliu dalyku, jei Jusu seimai nereikia deklaruoti turto, pinigai neuzdirbti, o nezinau, pvz tevai dave vokelyje, kad anukelius saugiai i mokykla vezioti:), masina perkate ne is salono, galite pirkimo sutartyje nurodyti niekine suma.
Pas mane savu laiku buvo tokia situacija-turejau su paskola pirkta 3 kamb. buta geram mikrorajone, netekau darbo ir per metus sugebejau nemazai issiskolinti,.Buta issikeiciau i mazesni,ne tokioj "pretizineje" vietoje, gavau priemoka, atidaviau visas skolas ir paskola, ir dar nusipirkau masina, aisku pagal pajamas, uz 2 tukst.Tai tu pinigeliu, priemokos, gautos parduodant buta, nei mokesciu inspekcija ,nei socialine rupyba i pajamas neuzskaite.
O siaip tai turedama tokia pinigu suma, tikrai gerbciau savo oruma ir neprasineciau pasalpu, masina vistik tik transporto priemone.Jei visi taip melz ta musu nusistekenusia lietuvele, tai greitai netik kad pinigu uz vaikus nemokes, bet sugalvos mokesti norincioms ju tureti.Cia aisku tik mano asmenine nuomone, visi gyvenam kaip mums atrodo geriausiai.
Papildyta:
QUOTE(plazma @ 2010 01 19, 16:15)
ar DB stovite 6men?

Jums reikia nueiti abiems su mama, jei mokejimo uz paslaugas knygele bendra ir butas nepadalintas.Jei jus bedarbe, nelankote jokiu DB kursu, uz kuriuos mokama stipendija, tai pajamas turi nurodyti tik mama.Jusu pajamas supliusuos, nes vedate bendra uki.Jei tos pajamos nepakankamos, kompensacija uz sildyma gausit.
Atsakyti
ar yra mamyciu si menesi jau gavusios 315 lt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AdrianittA @ 2010 01 20, 15:16)
ar yra mamyciu si menesi jau gavusios 315 lt? g.gif

dar negavau schmoll.gif
Atsakyti
sveiki man iskilo toks klausimelis gal kas nors zinosit ir atsakysit.mano vyras gauna 800lt algos,man pasibaige motinystes atostogos(gaudavau 539lt)ir sausio8 istojau i birza nezinau kiek mokes ir kada prades moketi?o kaip del kompensacijos?ar priklauso kokia kompensacija ir soc pasalpa vaikui 2 metai eina i darzeli.dekui is anksto
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2010 01 20, 16:35)
dar negavau schmoll.gif

o mazdaug kelinta men diena jie juos veda?nes gausiu dar tik pirma karta,ir nezinau kada ju laukti...
Atsakyti
QUOTE(ksiusinka @ 2010 01 20, 14:35)
sveiki man iskilo toks klausimelis gal kas nors zinosit ir atsakysit.mano vyras gauna 800lt algos,man pasibaige motinystes atostogos(gaudavau 539lt)ir sausio8 istojau i birza nezinau kiek mokes ir kada prades moketi?o kaip del kompensacijos?ar priklauso kokia kompensacija ir soc pasalpa vaikui 2 metai eina i darzeli.dekui is anksto

neaisku kiek gausit is DB.siaip vienam seimos nariui turi iseit 350lt,jei tiek nera tuomet likuti sumoka soc skyrius.triju seimos nariu pajamos neturi virsyti 1050lt.tai skaiciuokit mirksiukas.gif

QUOTE(AdrianittA @ 2010 01 20, 14:38)
o mazdaug kelinta men diena jie juos veda?nes gausiu dar tik pirma karta,ir nezinau kada ju laukti...

dar negavom,o pravesdavo 7d.gruodzio men pravede 20d.kiekvienoj savivaldybej vis skirtingu laiku veda.
Atsakyti

dar negavom,o pravesdavo 7d.gruodzio men pravede 20d.kiekvienoj savivaldybej vis skirtingu laiku veda.
[/quote]
viskas aisku...lauksim.. rolleyes.gif
Atsakyti
gal ir ne toj temoj klausiu bet gal kuri zinosit blush2.gif kas is to jei stovi birzoj ir turi bileteni? g.gif ji apsimoka testi ar geriau kuo greiciau nutraukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(AdrianittA @ 2010 01 20, 15:38)

apie 10d. gaudavo,man taip pat pirmas kartas kai turiu gauti,tai truputi pergyvenau,kodel nera,bet pasirodo cia daug kam veluoja,nors uz vaika 52lt jau senai gavau g.gif
Atsakyti