Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

QUOTE(amri @ 2010 01 17, 21:34)
Koks tas limitas yra?

Man rodos, jei viršiji kompensuoja įstatymiškai nurodytą plotą, apmoka tik tą dalį.

Soc.paramos įstatyme yra turto vertės suma nurodyta. Būsto vertę jie pagal formules nustato, daug duoda, kurioje vietovėje tas turtas, tai gali ir trijų kamb.butas vienam žmogui nebūti per daug.

Taip, jei viršija, kompensuoja tik už tuos kv.pagal normatyvą.
Atsakyti
QUOTE(ginte*** @ 2010 01 17, 21:35)
turi reiksme  ir dar kokia

gal smulkiau galėtum,o jei pas mus rimi nėra?
biggrin.gif

jei RIMI nera tai nezinau g.gif as pati nustebusi kad jie vietoje pinigu dalins korteles produktams .

o del reiksmes jau atsake 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kinderiukas: 18 sausio 2010 - 08:13
[quote=ginte***,2010 01 17, 20:50]
[/quote]
ai dar klausimas iškilo,o dėl kompensacijos kreipiantis turi plotas viršyt tuo vienam asmeniui 38 kv,o kitiem po 12,ar neviršyt kad gauti
[/quote]
labas,
pas mus irgi nera Rimi.
nevirsyti ploto gali.kuo mazesnis plotas tuo maziau ir pinigu skiria.pas mane namas 24kvadratu,gyvena 3zmones,namas 110metu senumo.o kompensacija gavau 60lt kurui,vandentiekio nera.
Atsakyti
O sakykit dabar reikalauja kad darbo birzoj butum istovejes pusmeti?
mano vyras birzoj stovejo liepa, rugpjuti, rugsejo men puse ir pats savo noru isejo, poto vel gruodi prisiregistravo, tai mes kaip ir netinkami prasyt pasalpos? bet tuo laikotarpiu niekur nedirbo kai buvo isejes is birzos.
P.S. Sorry uz kompa senuciuka darbe, nera LT raidziu.
Atsakyti
Laba. Sakykit kiek turi buti per men.išdirbta mažiausiai valandu dirbant pilnu etatu,kad gauti socialine pašalpa? Ačiū.
Atsakyti
Norejau paklausti ar gavote pasalpas ir pinigelius uz vaikus nes kazkaip keista visada gaudavau 11 diena o dabar dar nera blush2.gif
Atsakyti
Negavome ir mes, o Vilniaus SPC, Kauno gatveje net tel. ragelio nekelia.
Papildyta:
QUOTE(Kieliuke @ 2010 01 18, 13:14)
Laba. Sakykit kiek turi buti per men.išdirbta mažiausiai valandu dirbant pilnu etatu,kad gauti socialine pašalpa? Ačiū.

Socialine pasalpa kiek zinau moka nuo pajamu o ne nuo darbo valandu.
Atsakyti
Ar maiisto davinius duotu jei as dirbu o vyras nedirba, bet ir birzoj nestovi? tiksliau jisai per menesi kelis kartus budet vaziuoja kaip savanoris, tai siokias tokias pajamas gauna...
Atsakyti
QUOTE(Kieliuke @ 2010 01 18, 12:14)

Kai as domejausi, tai pilnas etatas -per savaite turi but isdirbta 40 val. - 8h per diena. jei grafikas pamaininis - pasiskaiciuokit, kiek ta men darbo dienu ir x8h
Atsakyti
visus pinigelius si men gavau laiku
Atsakyti
QUOTE(linuciuke @ 2010 01 18, 11:48)
O sakykit dabar reikalauja kad darbo birzoj butum istovejes pusmeti?
mano vyras birzoj stovejo liepa, rugpjuti, rugsejo men puse ir pats savo noru isejo, poto vel gruodi prisiregistravo, tai mes kaip ir netinkami prasyt pasalpos? bet tuo laikotarpiu niekur nedirbo kai buvo isejes is birzos.
P.S. Sorry uz kompa senuciuka darbe, nera LT raidziu.

reikia puse metu but registruotam DB be pertauku.

uz vaikus bei neigalumo pasalpa gavau, bet soc pasalpos dar nepervede.
Atsakyti
va pasipasakosiu kaip man šiandien sekėsi soc.pašalpa ir kompensacija kurui tvarkyti.pirma labai nustebino kad baisioji darbuotoja buvo ganėtinai maloni(gal ji irgi šitam forume lankosi?) blush2.gif pasirodo kadangi su darbo biržos leidimu spalį 10 dienų dirbau valytoja(terminuota darbo sutartis)tai kazkokiu būdu kiša koją gavimui pinigėlių ir dabar jau jai reikia ne paskutinių 3 mėn.pajamų,o sausio(kreipimosi mėn)nesuprantu kodėl? g.gif bet prašymą priėmė ir jei gausiu tai sakė kovo mėnesį už 2 mėn.bet ar gausiu ir ar priklauso ir kiek ko priklauso nepasakė taip ir likau nezinioje kol gaus vyras pažymą už sausio mėnesį.va taip.gal kas susidūrę esate su tokia situacija?
Atsakyti