Del socialines pasalpos,tai ir as nelabai suprantu,popierius susitvarkiau lapkriti,sake,kad sausi perves uz 2 menesius,vakar skambinau pasiklausti kada bus,tai pasake,kad vasari uz 3men.Tai gal kuri galit pasakyt kas kiek laiko moka?Kas 2 ar kas 3 menesius?
QUOTE(vaida89 @ 2010 01 17, 16:35)
Del socialines pasalpos,tai ir as nelabai suprantu,popierius susitvarkiau lapkriti,sake,kad sausi perves uz 2 menesius,vakar skambinau pasiklausti kada bus,tai pasake,kad vasari uz 3men.Tai gal kuri galit pasakyt kas kiek laiko moka?Kas 2 ar kas 3 menesius?
manau turi kas mėnesį mokėt,bet daro kaip nori,o kaip tau su turtu buvo?ar jį tik parodyt reikia kokį turi ar dar ir pinigai už juos skaičiuojasi?
QUOTE(vaida89 @ 2010 01 17, 16:35)
Mes lapkritį dokumentus tvarkėmės (už praėjusius mėnesius-už vasarą, galima sakyt), o tik sausį vaikas gavo nemokamą maitinimą, o mes pašalpa...
Reikia čia kantrybės, sakė , kad visur vėluoja...
Papildyta:
QUOTE(ginte*** @ 2010 01 17, 16:39)
manau turi kas mėnesį mokėt,bet daro kaip nori,o kaip tau su turtu buvo?ar jį tik parodyt reikia kokį turi ar dar ir pinigai už juos skaičiuojasi?
Kokį turtą rodyti? Tik žėmės dokumentai man rodos reikalingi, visą kitą neturi reikšmės (butas, mašina ir kt.)...
QUOTE(ginte*** @ 2010 01 17, 17:39)
Na mes turto nelabai turim.Vyro vardu tik masina yra ir viskas.Manau jie tik nori paziureti ar turtas nevirsyja kazkokios sumos.
QUOTE(vaida89 @ 2010 01 17, 16:48)
Na mes turto nelabai turim.Vyro vardu tik masina yra ir viskas.Manau jie tik nori paziureti ar turtas nevirsyja kazkokios sumos.
Dar ir taip būna? (matyt Jūsų postaą praleidau)
Mano vyro niekas nieko neklausė...
Pas mus kur tvarkiausi,tai harpija kazkokia sedi.Vaike is vieno kabineto i kita ir negalejo normaliai paaiskinti kokiu popieriu reikia.
Kokį turtą rodyti? Tik žėmės dokumentai man rodos reikalingi, visą kitą neturi reikšmės (butas, mašina ir kt.)...
[/quote]
na pazystamos vardu buvo 3 masinos ir jau senutės grįni lauzai tai liepė parduot arba nurašyt...todėl ir klausiu
Laba vakara ,noriu paklausti ar girdejot kad socialiniu pasalpu nebus (nebus mokami pinigai ) o vietoje ju isduos RIMI parduotuves kaskokias korteles ,ir ten bus suma uz kuria galima bus isigyti produktu
kazin ar tai tiesa ?
Papildyta:
tai va mano kaimyne laukia nuo gruodzio menesio pasalpos ,nuejo pasiklausti kodel iki siol nera ? tai pasake kad ir nebus bus korteles maistui apsipirkti,o ne pinigai
Papildyta:
turi reiksme ir dar kokia
kazin ar tai tiesa ?
Papildyta:
QUOTE(vaida89 @ 2010 01 17, 17:35)
tai va mano kaimyne laukia nuo gruodzio menesio pasalpos ,nuejo pasiklausti kodel iki siol nera ? tai pasake kad ir nebus bus korteles maistui apsipirkti,o ne pinigai
Papildyta:
QUOTE(amri @ 2010 01 17, 17:44)
turi reiksme ir dar kokia
Man, dėl kompensacijų kietam kurui, reikėjo visų turto dokumentų, taip pat ir automobilio. Šiaip jie mato viską kompuose, bet prašyme vis tiek turėjau nurodyti auto pagaminimo metus bei vertę (kurią vis tiek patys susiranda iš tokios diiidelės "papkės" su auto vertėm ). Turto normatyvas tikrai yra, ne tik į pajamas žiūri.
[/quote]
ai dar klausimas iškilo,o dėl kompensacijos kreipiantis turi plotas viršyt tuo vienam asmeniui 38 kv,o kitiem po 12,ar neviršyt kad gauti
[quote=Sweet Dreams,2010 01 17, 20:49]Man, dėl kompensacijų kietam kurui, reikėjo visų turto dokumentų, taip pat ir automobilio. Šiaip jie mato viską kompuose, bet prašyme vis tiek turėjau nurodyti auto pagaminimo metus bei vertę (kurią vis tiek patys susiranda iš tokios diiidelės "papkės" su auto vertėm ). Turto normatyvas tikrai yra, ne tik į pajamas žiūri.
[/quote]
Musų jokių dokumentų neprašė, va tik buto byla, bet čia tik kaip įrodymą dėl nuosavybės...daugiau nieko, turbūt nepatingėjo į kompą pažiūrėt.
Tai gal kas susidurė su tokia situacija, kad žmogus neseniai įsigijo nauja butą , turėjo vieno kambario, nusipirko trijų... (čia ne mano atvejis, bet su vyru pasiginčijom) Koks tas limitas yra?
Papildyta:
[quote=ginte***,2010 01 17, 20:50]
[/quote]
ai dar klausimas iškilo,o dėl kompensacijos kreipiantis turi plotas viršyt tuo vienam asmeniui 38 kv,o kitiem po 12,ar neviršyt kad gauti
[/quote]
Mes neviršijame ir dar toli iki to, kompensaciją sakė, kad gausim. Man rodos, jei viršiji kompensuoja įstatymiškai nurodytą plotą, apmoka tik tą dalį.
[/quote]
Musų jokių dokumentų neprašė, va tik buto byla, bet čia tik kaip įrodymą dėl nuosavybės...daugiau nieko, turbūt nepatingėjo į kompą pažiūrėt.
Tai gal kas susidurė su tokia situacija, kad žmogus neseniai įsigijo nauja butą , turėjo vieno kambario, nusipirko trijų... (čia ne mano atvejis, bet su vyru pasiginčijom) Koks tas limitas yra?
Papildyta:
[quote=ginte***,2010 01 17, 20:50]
[/quote]
[/quote]
Mes neviršijame ir dar toli iki to, kompensaciją sakė, kad gausim. Man rodos, jei viršiji kompensuoja įstatymiškai nurodytą plotą, apmoka tik tą dalį.