Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

QUOTE(lidosiuxxx @ 2010 01 16, 10:21)
laba dienele,noreciau paklausti kada ismoka soc.,pasalpa susitvarkiau gruodi,tai sake kad sausi bus,bet vis dar nera verysad.gif

dar ne galas Sausio mirksiukas.gif

mano draugei dar uz Lapkriti-Gruodi neperveda ,o jau Sausis doh.gif
Atsakyti
tai as irgi dar negavau nei uz lapkriti ir gruodi,ir 52 lt negavau,lapkricio men.,paskutini karta gavau ir viskas,nors priklauso iki balandzio men. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lidosiuxxx @ 2010 01 16, 10:42)
tai as irgi dar negavau nei uz lapkriti ir gruodi,ir 52 lt negavau,lapkricio men.,paskutini karta gavau ir viskas,nors priklauso iki balandzio men. schmoll.gif

52lt iki 20 dienos perveda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2010 01 16, 13:20)
52lt iki 20 dienos perveda  4u.gif

Man tai jau pervede 4u.gif
Atsakyti
labas.noriu paklausti-ar reikia butinai stoveti DB,kad gautum maisti davini?ar uztenka ir tai ,kad mazai uzdirbi?
Atsakyti
QUOTE(liuce @ 2010 01 16, 16:16)
labas.noriu paklausti-ar reikia butinai stoveti DB,kad gautum maisti davini?ar uztenka ir tai ,kad mazai uzdirbi?

tikrai nebūtina stovėti darbo biržoje,užtenka to kad asmens pajamos neviršytų 525 litukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginte*** @ 2010 01 16, 16:23)
tikrai nebūtina stovėti darbo biržoje,užtenka to kad asmens pajamos neviršytų 525 litukų smile.gif

priestarauju.mano sesuo turejo registruotis i DB kad gautu maisto paketus. o jos pajamos tuo metu buvo 104lt uz vaikus.o dabar visai ju nebegaus.balandzio men gaus tik soc pasalpa,nes DB bus registruota puse metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plazma: 16 sausio 2010 - 17:43
as pernai ir ziema nestovejau birzoj o pinigai tik uz vaikus buvo ir gavau maisto paketus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 01 16, 17:42)
priestarauju.mano sesuo turejo registruotis i DB kad gautu maisto paketus. o jos pajamos tuo metu buvo 104lt uz vaikus.o dabar visai ju nebegaus.balandzio men gaus tik soc pasalpa,nes DB bus registruota puse metu.

na man šiandien pusė metų kaip stoviu darbo biržoje ,o maisto produktus jau gaunu 1,5 metų.todėl sakau kaip man yra,o sesuo taip pat gauna nors abu yra dirbantys.

Papildyta:
QUOTE(ginte*** @ 2010 01 16, 18:46)
na man šiandien pusė metų kaip stoviu darbo biržoje ,o maisto produktus jau gaunu 1,5 metų.todėl sakau kaip man yra,o sesuo taip pat gauna nors abu yra dirbantys.

manau,kad daug kas priklauso nuo darbuotojos,nes pas mus tai tokia krokodilė dirba,kad net bijo žmonės kreiptis. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 01 16, 18:42)

pas mus tikrai nereikia būt registruotam DB, kad gauti maisto davinį schmoll.gif jeigu ten jūsų sesei taip liepia, tai jau socialinė savivaliauja, kad tik mažiau žmonių juos gautų... tarsi iš savo kišenės tuos davinius dalina, kad taip gaili doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidavel @ 2010 01 16, 19:10)
pas mus tikrai nereikia būt registruotam DB, kad gauti maisto davinį  schmoll.gif  jeigu ten jūsų sesei taip liepia, tai jau socialinė savivaliauja, kad tik mažiau žmonių juos gautų... tarsi iš savo kišenės tuos davinius dalina, kad taip gaili  doh.gif

na jau tikrai kartais taip atrodo,jei nueini ko prašyt tai atrodo kad jų prašytume... drinks_cheers.gif
Atsakyti
na ir as taip manau,kad kiekviename mieste savos taisykles.nes man irgi nereikejo stovet DB,o maisto paketus gaunu du metus.
o seseriai <Klaipedoje <liepe registruotis i DB,kad gautu maisto paketus.
Atsakyti