Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

QUOTE(amfa @ 2010 01 12, 20:55)
Sveikos mamytės as girdėjau kad vaikai po 50 Lt gavinės, nebent tie negaus kurie gauna nemokamus pusryčius,pietus mokykloje Bet tai tik girdėjau gal kas žino kaip ten iš tiklro? smile.gif

Neteisingą info girdėjote. Užsukite šiame subforume į temą "Išmokos vaikams", ten rasite visus atsakymus, kokie vaikai gaus ir kiek.
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 01 12, 21:00)
as nebepamenu,mano tevuko zeme ivertinta zemiausiu balu.beveik du ha zemes.tai sudejus zemes pajamas bei jo invaliduma 370lt ,vos isejo ant maisto paketu.tai yra gavosi apie 500lt pajamu.o kaip zinia maisto paketams gauti reikia ,kad pajamos nevirsytu 525lt

o tai įdomu tas pats panaudos sutartis ar nuomos ar ne?

QUOTE(ginte*** @ 2010 01 12, 21:52)

gal kas nors buvo susidūręs su šiuo reikalu?
Atsakyti
QUOTE(ginte*** @ 2010 01 12, 22:52)

nuomos sutartis tai kai gaunami pinigai už išnuomotą objektą, o panaudos sutartyje pinigų gauti negalima, tik perleisti turtą naudotis.
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2010 01 13, 10:07)
nuomos sutartis tai kai gaunami pinigai už išnuomotą objektą, o panaudos sutartyje pinigų gauti negalima, tik perleisti turtą naudotis.

na tas tai aišku,bet va šiandien pavyko išsiaiškinti tiek, kad mano 1 ha žemės 66 balais tas pats kaip 93 litai už 1 ha.taigi žemę dykai dirba kitas žmogutis tam, kad ji nebūtų apleista,o pasirodo aš už tai gaunu 268 litus pelno per mėnesį už 2,76 ha. lotuliukas.gif na logika tai super thumbup.gif įdomu ar pavyks dabar su tokiais skaičiavimais gauti pašalpą.net galvoju ar verta kreiptis. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginte***: 13 sausio 2010 - 17:19
wink.gifp+2010 01 12, 21:58-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 01 12, 21:58)
nezinau kaip kituose miestuose, bet kaune niekas niekam nieko nepranesa!! zinau ka kalbu!!!  Baznytine santuoka galioja kaip santuoka, bet teisines reisksmes ji neturi!

Bažnytinės santuokos pripažinimas

Šiuo metu Lietuvoje nėra būtina tuoktis civilinės metrikacijos skyriuje — pakanka santuokos bažnyčioje. Lietuvos Respublikos civilinis kodeksas nustatė konfesijų sudarytų santuokų apskaitos tvarką. Į oficialią apskaitą civilinės metrikacijos skyriuje įtraukiamos santuokos, įregistruotos valstybės pripažintose religinėse bendruomenėse ir bendrijose.

Religinės bendruomenės (išskyrus lotynų apeigų katalikų) įgaliotas asmuo per dešimt dienų po santuokos sudarymo bažnyčios (konfesijų) nustatyta tvarka pateikia santuokos sudarymo vietos metrikacijos įstaigai Lietuvos Respublikos teisingumo ministro įsakymu nustatytos formos pranešimą apie santuokos įregistravimą.

Lotynų apeigų katalikų bendruomenėje susituokę asmenys patys per dešimt dienų po santuokos sudarymo pateikia santuokos sudarymo vietos civilinės metrikacijos skyriui santuokos liudijimą, gimimo liudijimą, asmenybę liudijančius dokumentus. Civilinės metrikacijos skyrius tą pačią dieną įtraukia bažnytinę santuoką į valstybinę apskaitą, įrašydama santuokos sudarymo įrašą ir išduodama santuokos liudijimą.

Tam, kad jums būtų išduotas santuokos liudijimas, į civilinės metrikacijos skyrių privalote pateikti prašymą santuokos liudijimui išduoti, bažnyčios nustatyta tvarka sudarytos santuokos dokumentus, asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, ištuokos liudijimą, jei prieš tai esate išsiskyręs, buvusio sutuoktinio mirties liudijimą, jei esate našlys, kvitą, patvirtinantį, kad sumokėta valstybės rinkliava. Banko rekvizitai nurodomi tie patys kaip ir registruojant santuoką. Skiriasi tik kaina — šiuo atveju sumokėsite 21 Lt.

KARTAIS ZMONES LABAI JAU ISITIKINE SAVO TEISUMU lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indigooo: 13 sausio 2010 - 18:19
QUOTE(ginte*** @ 2010 01 13, 17:16)
na tas tai aišku,bet va šiandien pavyko išsiaiškinti tiek, kad mano 1 ha žemės 66 balais tas pats kaip 93 litai už 1 ha.taigi žemę dykai dirba kitas žmogutis tam, kad ji nebūtų apleista,o pasirodo aš už tai gaunu 268 litus pelno per mėnesį už 2,76 ha. lotuliukas.gif na logika tai super thumbup.gif įdomu ar pavyks dabar su tokiais skaičiavimais gauti pašalpą.net galvoju ar verta kreiptis. blink.gif

verta,visgi keli litukai prisides.
Atsakyti
Jei dabar eiti tvarkytis del maisto paketo tai reikia paskutiniu trieju men atlyginimo ?Siandien neimanoma buvo prieiti net paklausti pas mus savivaldybej eiles didziules doh.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2010 01 13, 19:13)
Jei dabar eiti tvarkytis del maisto paketo tai reikia paskutiniu trieju men atlyginimo ?Siandien neimanoma buvo prieiti net paklausti pas mus savivaldybej eiles didziules  doh.gif

taip paskutinių triju mėnesiu,bent jau aš btaip tvarkiausi
Atsakyti
Siandien pazistama sake jog sausa maista gausim tik kovo men.Gal kas turi daugiau informacijos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 01 13, 22:51)
Siandien pazistama sake jog sausa maista gausim tik kovo men.Gal kas turi daugiau informacijos? ax.gif

Kaune- kovo 22,23,24 dienomis.Per metus bus 5 daviniai.Vakar tvarkiausi mirksiukas.gif
Atsakyti
KLP duos vasario men.
Atsakyti
O gal kuri zinot ar reikalinga pristatyti pazyma apie paskutiniu 3 menesiu gautas pajamas kai esi vaiko prieziuros atostogose g.gif Taip pat i si laikotarpi ieitu laikas, kai buvau "dekrete".
Atsakyti