Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

QUOTE(plazma @ 2010 01 09, 19:51)
bandau atsiminti savo situacija
taip:vaikui 3metai,lanko darzeli.reikia but registruotai DB kad gautum socialine pasalpa.
jei vaikas nelanko darzelio iki 3metu,yra skiriama socialine pasalpa,bet nereikia but registruotai DB.

labai aciu uz atsakyma jau buvau nusiteikusi po poros menesiu stoti darbo birza o darzelyje vietos nera jau pergyvenau ka reiks daryt jei darbo birza darba pasiulys unsure.gif kur reiks vaika det bet gal reik but isejus i motinystes atostogas iki 3 metu kad nereiktu stot i darbo birza/as esu iki dvieju isejus o mano darboviete bankrutavus ir prasites atostogu nebeiseis kazi kaip cia yra?
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 01 09, 16:36)
na kiek zinau jei vaikui nera 3metu,nereikia sovet DB.kai vaikui sueis 3metai,reikes stot i DB,kad gautumet soc pasalpa.manyciau taip,jei klystu pataisykit  mirksiukas.gif

na kai aš baigsiu studijas vaikui kaip tik ir sueis 3 metukai, o man 24 sueis, darželį jau lanko, nes nėra kitų galimybių verysad.gif
vienu žodžiu liksim be pajamų nes darbo rasti be šansų verysad.gif
Atsakyti
Sveikos.

Kokiu dokumentu reikia, norint kreiptis i soc. skyriu del maisto paketu?
Atsakyti
QUOTE(egluchiux @ 2010 01 10, 17:29)
Sveikos.

Kokiu dokumentu reikia, norint kreiptis i soc. skyriu del maisto paketu?

Pasu,gimimo liudijimu vaiku,deklaruotos gyvenamos vietos,pajamu uz praeitus 3 men.jei turi zemes,tai pazymos,kad ji nenuomojama.
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2010 01 09, 18:51)
Na mergaitės jei galite patarkite ką daryti, o atsitiko štai kas: gruodžio mėnesį gavau socialinę pašalpą už visus tris mėnesius (nes kaip jau pasakojau anksčiau ten socialinė pati prisidirbo molio tai po to gelbėdama savo šikną padarė taip kad gaučiau pinigus už visus tris mėnesius iškart), taigi pervedė į mano sąskaitą 315 Lt x 3 mėn. = 945 Lt ir buvo parašyta kad ši suma yra už lapkričio mėnesį. Bet vakar vėl gavau žinutę iš banko kad į mano sąskaitą pervesti 315 Lt. Pasitikrinu internetu savo sąskaitą ir žiūriu kad parašyta jog tie pinigai už gruodį. tai ką dabar man daryt? ar jie pamatys tą savo klaidą? ar aš galiu pasiimti tuos pinigėlius ir tylėt kaip pelė po šluota  biggrin.gif  jaučiu kad nieko neišdegs per daug gerai noriu  ax.gif

idomiai cia biggrin.gif nezinau ka as daryciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurkona @ 2010 01 08, 13:24)
Aš pati dėl maisto paketų vakar Klaipėdoj pildžiau. Sakė bus vasario mėn.

Dėkui...
Dar klausimas klaipėdietėm...kaip Jūsų vaikučiams mokykloje duoda valgyti, du kartus ar viena (pietus)? Vakar maniškis parėjęs pasakė, kad gaus tik pietus, nes "Valstybė nebeturi lėšų", va man iškilo klausimas, ar čia mokyklos "maitintojų" ar kažkokios kitos institucijos iniciatyva ....
Papildyta:
QUOTE(agute77 @ 2010 01 10, 17:39)
Pasu,gimimo liudijimu  vaiku,deklaruotos gyvenamos vietos,pajamu uz praeitus 3 men.jei turi zemes,tai pazymos,kad ji nenuomojama.

Jei žemė-sklypas namo statybai, tai nereikia jokių popierių apie jį?
Papildyta:
Ir dar...kokiomis dienomis pašalpa įkrenta į sąskaitą maždaug? Kadandi vyras tvarkė dokumentus man daug neaiškumų...
Jei mūsų šeimos pajamos labai mažos, tai kaip suprantu, susitvarkius dokumentus, mes ta skirtumą gauti turėtume? Keturi šeimos nariai 315 Lt*4. Ar taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 10 sausio 2010 - 21:48
QUOTE(rita7777 @ 2010 01 09, 18:51)
Na mergaitės jei galite patarkite ką daryti, o atsitiko štai kas: gruodžio mėnesį gavau socialinę pašalpą už visus tris mėnesius (nes kaip jau pasakojau anksčiau ten socialinė pati prisidirbo molio tai po to gelbėdama savo šikną padarė taip kad gaučiau pinigus už visus tris mėnesius iškart), taigi pervedė į mano sąskaitą 315 Lt x 3 mėn. = 945 Lt ir buvo parašyta kad ši suma yra už lapkričio mėnesį. Bet vakar vėl gavau žinutę iš banko kad į mano sąskaitą pervesti 315 Lt. Pasitikrinu internetu savo sąskaitą ir žiūriu kad parašyta jog tie pinigai už gruodį. tai ką dabar man daryt? ar jie pamatys tą savo klaidą? ar aš galiu pasiimti tuos pinigėlius ir tylėt kaip pelė po šluota  biggrin.gif  jaučiu kad nieko neišdegs per daug gerai noriu  ax.gif

4u.gif isiaiskinkit jai ten tikrai per daug pervesta pasiskambinkit ir praneskit nes kai tvarkysites popierius po 3men jie matys visu men pervedimus ir jausites nekaip kai tai jum pasakys ax.gif ir paklaus kodel nepraneset juos iskaiciuos i pajamas ir jus soc pasalpa gerokai sumazes unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(amri @ 2010 01 10, 21:33)
Dėkui...
Dar klausimas klaipėdietėm...kaip Jūsų vaikučiams mokykloje duoda  valgyti, du kartus ar viena (pietus)? Vakar maniškis parėjęs pasakė, kad gaus tik pietus, nes "Valstybė nebeturi lėšų", va man iškilo klausimas, ar čia mokyklos "maitintojų" ar kažkokios kitos institucijos iniciatyva ....
Papildyta:
pasmus duos pusrycius tik gruody toliau liks tik pietus.
Jei žemė-sklypas namo statybai, tai nereikia jokių popierių apie jį?
Papildyta:
bent Kauno raj soc skyriui jokiu nuosavybes dok nereikia jie prie nt registro prieima turi ir viska ten mato
Ir dar...kokiomis dienomis pašalpa įkrenta į sąskaitą maždaug? Kadandi vyras tvarkė dokumentus man daug neaiškumų...
Jei mūsų šeimos pajamos labai mažos, tai kaip suprantu, susitvarkius dokumentus, mes ta skirtumą gauti turėtume? Keturi šeimos nariai 315 Lt*4. Ar taip?

taip ax.gif o pasalpa manau visuos raj skirtingai Kaunas ziauriai veluoja kartais net 3 men verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita_G @ 2010 01 07, 20:12)
Na as siandiena buvau tam paciam socialiniam, tai ispejo pasiskubinti su dokumentais(tipo ji turi pristatyti pajamas iki 11d - tipo pernai toks reikalavimas buvo), nes as lekiau parasyti tik prasyma. Pas mane darbe tai stabdziai buhalteriai atlyginimus sodrai priduoda 14-15d ir tik tada ismoka, o pazyma is Vilniaus kol ateina, tai dar kelios dienos doh.gif .***** jei negausiu pazymos nuplauks tie paketai..  unsure.gif

Kaip ydomiai kad jum reikia pazymos del maisto paketu ......nes pas mus uztenka paciam irasyt kiek gauni pajamu ir viskas,nereikia jokiu pazymu schmoll.gif

Beje pas mus talonus jau pradet atsiimt reikia nuo vasario 5 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lingė @ 2010 01 10, 22:31)

taip  ax.gif  o pasalpa manau visuos raj skirtingai Kaunas ziauriai veluoja kartais net 3 men  verysad.gif

Ogo...
Atsakyti
Sveikos, gal kas gali pasakyti kur man kreiptis pazymos kad negaunu pajamu nes auginu vaika siuo metu nuo 2 iki 3metu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima mamyte 222: 11 sausio 2010 - 00:28
QUOTE(amri @ 2010 01 10, 21:33)
Dėkui...
Dar klausimas klaipėdietėm...kaip Jūsų vaikučiams mokykloje duoda  valgyti, du kartus ar viena (pietus)? Vakar maniškis parėjęs pasakė, kad gaus tik pietus, nes "Valstybė nebeturi lėšų", va man iškilo klausimas, ar čia mokyklos "maitintojų" ar kažkokios kitos institucijos iniciatyva ....

Maniškiai gauna tik pietus, čia man rodos priklauso nuo pajamų, kurių itin mažos taigi turi gaut ir pusryčius ir pietus, tai manieji tik pietus. O taviškis pagal pajamas gaudavo abu kartus? Dėl pusryčių nuėmimo girdėjau kad buvo siūloma nuimti, palikti tik pietus...Tai gal jau ir patvirtino?
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2010 01 11, 10:28)
Maniškiai gauna tik pietus, čia man rodos priklauso nuo pajamų, kurių itin mažos taigi turi gaut ir pusryčius ir pietus, tai manieji tik pietus. O taviškis pagal pajamas gaudavo abu kartus? Dėl pusryčių nuėmimo girdėjau kad buvo siūloma nuimti, palikti tik pietus...Tai gal jau ir patvirtino?

Mano vaikinukas sakė, kad jų visi, tie, kurie gaudavo "nemokamus", tai gaudavo ir pietus ir pusrytėlius...tai va ir susirūpinau kieno čia inciatyva...bet jei yra dar ir kitose mokyklose negaunačių, tai matyt gali būti ir tokia tvarka...
O kaip dėl maisto davinio, ar yra klaipėdiečių dar kažką girdėjusių?
Atsakyti