QUOTE(rita7777 @ 2010 01 09, 18:51)
Na mergaitės jei galite patarkite ką daryti, o atsitiko štai kas: gruodžio mėnesį gavau socialinę pašalpą už visus tris mėnesius (nes kaip jau pasakojau anksčiau ten socialinė pati prisidirbo molio tai po to gelbėdama savo šikną padarė taip kad gaučiau pinigus už visus tris mėnesius iškart), taigi pervedė į mano sąskaitą 315 Lt x 3 mėn. = 945 Lt ir buvo parašyta kad ši suma yra už lapkričio mėnesį. Bet vakar vėl gavau žinutę iš banko kad į mano sąskaitą pervesti 315 Lt. Pasitikrinu internetu savo sąskaitą ir žiūriu kad parašyta jog tie pinigai už gruodį. tai ką dabar man daryt? ar jie pamatys tą savo klaidą? ar aš galiu pasiimti tuos pinigėlius ir tylėt kaip pelė po šluota
jaučiu kad nieko neišdegs per daug gerai noriu
isiaiskinkit jai ten tikrai per daug pervesta pasiskambinkit ir praneskit nes kai tvarkysites popierius po 3men jie matys visu men pervedimus ir jausites nekaip kai tai jum pasakys
ir paklaus kodel nepraneset juos iskaiciuos i pajamas ir jus soc pasalpa gerokai sumazes
Papildyta:
QUOTE(amri @ 2010 01 10, 21:33)
Dėkui...
Dar klausimas klaipėdietėm...kaip Jūsų vaikučiams mokykloje duoda valgyti, du kartus ar viena (pietus)? Vakar maniškis parėjęs pasakė, kad gaus tik pietus, nes "Valstybė nebeturi lėšų", va man iškilo klausimas, ar čia mokyklos "maitintojų" ar kažkokios kitos institucijos iniciatyva ....
Papildyta:
pasmus duos pusrycius tik gruody toliau liks tik pietus.
Jei žemė-sklypas namo statybai, tai nereikia jokių popierių apie jį?
Papildyta:
bent Kauno raj soc skyriui jokiu nuosavybes dok nereikia jie prie nt registro prieima turi ir viska ten mato
Ir dar...kokiomis dienomis pašalpa įkrenta į sąskaitą maždaug? Kadandi vyras tvarkė dokumentus man daug neaiškumų...
Jei mūsų šeimos pajamos labai mažos, tai kaip suprantu, susitvarkius dokumentus, mes ta skirtumą gauti turėtume? Keturi šeimos nariai 315 Lt*4. Ar taip?
taip
o pasalpa manau visuos raj skirtingai Kaunas ziauriai veluoja kartais net 3 men