Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

QUOTE(SuperBrunetė @ 2010 01 09, 09:21)

man sake kad tarp 15-20 dienos suzinos kada kas ir kaip....cia kauno dainavos seniunija
Atsakyti
Sveikos mamytes, noreciau suzinoti ar priklauso toms mamtems ir ju vaikuciams pasalpa kazkokia jeigu tevas atlieka laisves atemimo bausme?
Atsakyti
sveiki gal kas mane paprotis... blush2.gif mano situacija tokia esu vieniša motina studentė studijuojanti dieniniam skyriui kol kas gaunu soc pašalpą, bet man greitai 24 metai, tai kaip bus su soc. pašalpa? žinau, kad teks registruotis darbo biržoje ar man reikės prastovėt ten pusę metų, kad gaučiau soc. pašalpą?ar kaip?
Atsakyti

QUOTE(ladybird77777 @ 2010 01 09, 13:03)
sveiki gal kas mane paprotis... blush2.gif mano situacija tokia esu vieniša motina studentė studijuojanti dieniniam skyriui kol kas gaunu soc pašalpą, bet man greitai 24 metai, tai kaip bus su soc. pašalpa? žinau, kad teks registruotis darbo biržoje ar man reikės prastovėt ten pusę metų, kad gaučiau soc. pašalpą?ar kaip?

na kiek zinau jei vaikui nera 3metu,nereikia sovet DB.kai vaikui sueis 3metai,reikes stot i DB,kad gautumet soc pasalpa.manyciau taip,jei klystu pataisykit mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=gothicaa,2010 01 09, 12:31]
Sveikos mamytes, noreciau suzinoti ar priklauso toms mamtems ir ju vaikuciams pasalpa kazkokia jeigu tevas atlieka laisves atemimo bausme?
[/quo
geriausia butu nueiti i soc rupyba,ir savivaldybes skyriu manau ten tau viska puikiai paaiskintu.
Atsakyti
Na mergaitės jei galite patarkite ką daryti, o atsitiko štai kas: gruodžio mėnesį gavau socialinę pašalpą už visus tris mėnesius (nes kaip jau pasakojau anksčiau ten socialinė pati prisidirbo molio tai po to gelbėdama savo šikną padarė taip kad gaučiau pinigus už visus tris mėnesius iškart), taigi pervedė į mano sąskaitą 315 Lt x 3 mėn. = 945 Lt ir buvo parašyta kad ši suma yra už lapkričio mėnesį. Bet vakar vėl gavau žinutę iš banko kad į mano sąskaitą pervesti 315 Lt. Pasitikrinu internetu savo sąskaitą ir žiūriu kad parašyta jog tie pinigai už gruodį. tai ką dabar man daryt? ar jie pamatys tą savo klaidą? ar aš galiu pasiimti tuos pinigėlius ir tylėt kaip pelė po šluota biggrin.gif jaučiu kad nieko neišdegs per daug gerai noriu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 09 sausio 2010 - 18:58
QUOTE(plazma @ 2010 01 09, 16:36)
na kiek zinau jei vaikui nera 3metu,nereikia sovet DB.kai vaikui sueis 3metai,reikes stot i DB,kad gautumet soc pasalpa.manyciau taip,jei klystu pataisykit  mirksiukas.gif

man sitas taip pat butu labai idomu gal kas tiksliau zino kaip yra istiesu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vietine1986: 09 sausio 2010 - 18:58

QUOTE(vietine1986 @ 2010 01 09, 18:58)
man sitas taip pat butu labai idomu gal kas tiksliau zino kaip yra istiesu?

QUOTE(plazma @ 2010 01 09, 16:36)
na kiek zinau jei vaikui nera 3metu,nereikia sovet DB.kai vaikui sueis 3metai,reikes stot i DB,kad gautumet soc pasalpa.manyciau taip,jei klystu pataisykit  mirksiukas.gif
bandau atsiminti savo situacija
taip:vaikui 3metai,lanko darzeli.reikia but registruotai DB kad gautum socialine pasalpa.
jei vaikas nelanko darzelio iki 3metu,yra skiriama socialine pasalpa,bet nereikia but registruotai DB.
Atsakyti
QUOTE(gothicaa @ 2010 01 09, 11:31)

tikrai jokios pasalpos niekas nemoka kad vaiko tevas ikalintas schmoll.gif pasalpa gausit jai jusu seimos pajamos nedaugiau nei 350lt vienam asmeniui.t.y jusu su vaiku pajamos turetu butu 700lt i rankas,deja vyro pajamos 0lt.bet patikslinkit soc.rupyboj
Atsakyti
QUOTE(SuperBrunetė @ 2010 01 09, 09:21)

na o man tai Kauno seniunyjoj sakė kad maisto paketai bus tik kovo mėnesį g.gif g.gif
Atsakyti
Sveiki, galbūt kas nors galėtų pakonsultuoti mane šioje situacijoje? Auginu dukrytę 7 mėn. Gaunu 496 lt iš Sodros bei 97 lt iš savivaldybės. Su dukrytės tečiu mes buvome kartu penkerius metus, tačiau dar prieš sužinant, kad laukiuos išsiskyrėm. Dabar situacija tokia gana įdomi, ji jam svetima. Jis jos nepripažįsta, žiūri kaip į žaisliuką. Susitvarkiau dėl elementų, tačiau anstoliam paduot negaliu, nes pareiškė, kad tada ją tampys pas save ir t.t. jei nors kiek jis mokės, tuomet nenori ir nemato jokios prasmės jei kitą žmogų vadins tėčiu... Na žodžiu, tokios mūsų muilo operos. Ar yra kažkokių lengvatų nesikreipiant į anstuolius? Už buto nuomą mokant ne kas telieka..... Kažkas minėjo, kad šildymo išlaidas dalinai dengia?
Atsakyti
QUOTE(CiaRuta @ 2010 01 10, 00:34)
Sveiki, galbūt kas nors galėtų pakonsultuoti mane šioje situacijoje? Auginu dukrytę 7 mėn. Gaunu 496 lt iš Sodros bei 97 lt iš savivaldybės. Su dukrytės tečiu mes buvome kartu penkerius metus, tačiau dar prieš sužinant, kad laukiuos išsiskyrėm. Dabar situacija tokia gana įdomi, ji jam svetima. Jis jos nepripažįsta, žiūri kaip į žaisliuką. Susitvarkiau dėl elementų, tačiau anstoliam paduot negaliu, nes pareiškė, kad tada ją tampys pas save ir t.t. jei nors kiek jis mokės, tuomet nenori ir nemato jokios prasmės jei kitą žmogų vadins tėčiu... Na žodžiu, tokios mūsų muilo operos. Ar yra kažkokių lengvatų nesikreipiant į anstuolius? Už buto nuomą mokant ne kas telieka..... Kažkas minėjo, kad šildymo išlaidas dalinai dengia?

o dukra turi tevo pavarde ar tavo?
Atsakyti