Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

QUOTE(Jolita_G @ 2010 01 07, 21:12)
Na as siandiena buvau tam paciam socialiniam, tai ispejo pasiskubinti su dokumentais(tipo ji turi pristatyti pajamas iki 11d - tipo pernai toks reikalavimas buvo), nes as lekiau parasyti tik prasyma. Pas mane darbe tai stabdziai buhalteriai atlyginimus sodrai priduoda 14-15d ir tik tada ismoka, o pazyma is Vilniaus kol ateina, tai dar kelios dienos doh.gif .***** jei negausiu pazymos nuplauks tie paketai..  unsure.gif

o asmeniškai man socialiniam liepė neskubėt, ateiti 11 d. arba kurią kitą...čia kiekvienam socialiniam skirtingai, kaip jos nori, taip ir kalba, o realiai laiko dar yra...bet va, sugalvos kitur, kad tipo jau pavėlavot ir neduos, tyčia taip ir nori vargšais žmogeliais atsikratyt doh.gif
Atsakyti
nebijok nenuplauks tikrai as ir pazyma gausiu tik po 15 dienos,taip joms ir pasakiau,tai sake kada gausi tada ir atnesk
Atsakyti
QUOTE(indigooo @ 2010 01 07, 15:31)
Siandien Klaipedoj buvau socialiniam del maisto paketu tai net neriregistravo nes atseit siais metais greiciausiai nebebus dalijami ar taip gali buti?

Aš pati dėl maisto paketų vakar Klaipėdoj pildžiau. Sakė bus vasario mėn.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Zinau, kad jei seimos pajamos nesudaro 525 Lt turetu priklausyti nuolaida vaiku darzeliui 50 proc. ax.gif O gal galit atsakyt ar i seimos pajamas yra iskaiciuojama vaiko pinigai, kuriuos moka Savivaldybe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2010 01 08, 14:56)
Sveiki 4u.gif

Zinau, kad jei seimos pajamos nesudaro 525 Lt turetu priklausyti nuolaida vaiku darzeliui 50 proc. ax.gif O gal galit atsakyt ar i seimos pajamas yra iskaiciuojama vaiko pinigai, kuriuos moka Savivaldybe g.gif

vaiko pinigai i sia suma nesiskaiciuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(timotey @ 2010 01 08, 15:07)
vaiko pinigai i sia suma nesiskaiciuoja ax.gif

O tai kiekviena menesi darzeliui reikia pristatyti pazymas apie pajamas ar ketvirciais g.gif
Atsakyti
Skaitau skyreli nuo pradziu ir radau tokia informacija, kad galima pasidaryt kortele ir pasa nemokamai jei esi soc remtinas, o sakykit jei seimos pajamos nevirsija 525 Lt, tai jau cia skaitosi kad esi soc remtinas g.gif Ir kokiu dokumentu reikia, kad galeciau i migracijos skyriu nuejusi sakyt esu soc remtina ir noriu paso g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurita_22: 08 sausio 2010 - 16:58
QUOTE(jurkona @ 2010 01 08, 13:24)
Aš pati dėl maisto paketų vakar Klaipėdoj pildžiau. Sakė bus vasario mėn.

iki kada galima uzpildyti dokumentus maistui ?
Atsakyti
QUOTE(indigooo @ 2010 01 07, 14:31)
Siandien Klaipedoj buvau socialiniam del maisto paketu tai net neriregistravo nes atseit siais metais greiciausiai nebebus dalijami ar taip gali buti?

g.gif bent jau Kretingoje sake,kad bus dalinami,tik jie nezino kada,gal vasario ar kovo men.

QUOTE(Laurita_22 @ 2010 01 08, 16:58)
Skaitau skyreli nuo pradziu ir radau tokia informacija, kad galima pasidaryt kortele ir pasa nemokamai jei esi soc remtinas, o sakykit jei seimos pajamos nevirsija 525 Lt, tai jau cia skaitosi kad esi soc remtinas g.gif Ir kokiu dokumentu reikia, kad galeciau i migracijos skyriu nuejusi sakyt esu soc remtina ir noriu paso g.gif  blush2.gif

soc remtinas zmogus skaitosi kai pajamos vienam zmogui nevirsija 350lt.

*VRP- valstybės remiamos pajamos (šiuo metu – 350 Lt/mėn.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plazma: 08 sausio 2010 - 19:49
QUOTE(Laurita_22 @ 2010 01 08, 17:58)
Skaitau skyreli nuo pradziu ir radau tokia informacija, kad galima pasidaryt kortele ir pasa nemokamai jei esi soc remtinas, o sakykit jei seimos pajamos nevirsija 525 Lt, tai jau cia skaitosi kad esi soc remtinas g.gif Ir kokiu dokumentu reikia, kad galeciau i migracijos skyriu nuejusi sakyt esu soc remtina ir noriu paso g.gif  blush2.gif

norint gauti pasą ar tapatybės kortelę reikia iš socialinio skyriaus gauti pažymą kad esate socialiai remtina ir viskas. tos pažymos užtenka. tik jei norite vaikams gauti pasus ar korteles, tai toje pažymoje būtinai turi būti įrašyti vaikai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2010 01 08, 17:58)

520 lt. nesiskaito soc.remtinas. Soc.remtinas asmuo yra tada, kai neviršija 350 lt. vienam žmogui. Tuomet už darželio maitinimą nereikės mokėt visai. Kai pajamos vienam 520 lt. kai kurie darželiai taiko 50 % nuolaidą.
Taigi, kaip supratau iš jūsų pajamų - jūs nesat socialiai remtina.
Atsakyti
dar info nera apie maisto paketus sausio men g.gif
Atsakyti