Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

QUOTE(indigooo @ 2010 01 07, 14:31)
Siandien Klaipedoj buvau socialiniam del maisto paketu tai net neriregistravo nes atseit siais metais greiciausiai nebebus dalijami ar taip gali buti?

va taip....didelis miestas, daug zmoniu... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(timotey @ 2010 01 06, 12:01)
Labukas,vakar buvau soc susitvarkiau dokumentus maisto paketams,reikejo tik paso ir pajamu uz spali,lapkriti,gruodi.Daugiavaikems nukarpe ziauriai pasalpas,vietoj 336lt.db gausiu tik 156lt.si men gausim uz gruodi senu mokejimu,o jau vasari sumazinta,kas gauna soc pasalpas vaiko pinigai bus pratesti automatiskai,niekur eiti nereikia.

Aš supratau,kad sumažino vaiko pinigus daugiavaikėms iki 52lt.,tai dėl to sumažėjo ar čia dar ką sumažino?
Atsakyti
aga cia tie patys 52lt
Papildyta:
Kai pildziau dokus del produktu mane ir ispejo,kad siais metais gali ir nebuti produktu,kad atseit mes nieko nezinom gal be reikalo popieriu gadinam
Atsakyti
sveikos 4u.gif as cia su tokiu klausimeliu gal kas zinote kaip prisijungti prie sodros duomenu el budu niekaip nerandu kazkada buvau iejus o dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vietine1986 @ 2010 01 07, 16:50)
sveikos 4u.gif  as cia su tokiu klausimeliu gal kas zinote kaip prisijungti prie sodros duomenu el budu niekaip nerandu kazkada buvau iejus o dabar doh.gif

atsidarai swedbank internetinę bankininkystę... kairėje pusėje susirandi E-paslaugos paspaudi, tada Elektroniniai valdžios vartai, tada pirmą eilutę - galimybė peržiūrėti Socialinio... tada spaudi apačioje užsakyti, tada dar sykį apačioje Patvirtinti ir atsidursi savo Sodros įmokų lape, eini į apačią, jei domina paskutiniai priskaičiavimai... norėdama išeit spaudi atgal, ir kairėje Atsijungti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emilijut @ 2010 01 07, 17:00)
atsidarai swedbank internetinę bankininkystę... kairėje pusėje susirandi E-paslaugos paspaudi, tada Elektroniniai valdžios vartai, tada pirmą eilutę - galimybė peržiūrėti Socialinio... tada spaudi apačioje užsakyti, tada dar sykį apačioje Patvirtinti ir atsidursi savo Sodros įmokų lape, eini į apačią, jei domina paskutiniai priskaičiavimai... norėdama išeit spaudi atgal, ir kairėje Atsijungti 
4u.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamax3 @ 2010 01 07, 14:59)
Aš supratau,kad sumažino vaiko pinigus daugiavaikėms iki 52lt.,tai dėl to sumažėjo ar čia dar ką sumažino?

Sumažino, ir atima viska, nebežiūri kad tu daugiavaikė verysad.gif man sake kad nors truputi virs 525 litu sieks, net naujagimis negaus, vien žo viska atima
Atsakyti
QUOTE(timotey @ 2010 01 06, 13:53)
Sweika,jei pirma karta eisi tai reikes,visu doku,jei jau esi pernai ten buvus,tai reikes tik paso ir pajamu seimos,nesnausk iki sausio 10d.turi prasyma butinai parasyt,penktadienis ne darbo diena,taip kad liko tik snd ir ryt.

negali būt, kad iki sausio 10 d.parašyti prašymą schmoll.gif štai ištrauka išn VĮ ŽEMĖS ŪKIO IR MAISTO PRODUKTŲ RINKOS REGULIAVIMO AGENTŪROS :"sveiki.norejau paklausti nuo kada reik rasyt prasyma kitiems metams kad gautumei maisto paketa?
Laba diena,
2010 m. maisto produktus planuojama pradėti tiekti į labdaros organizacijų sandėlius kovo mėnesį. Taigi prašymą dėl paramos maisto produktais gavimo 2010 m. turėtumėte parašyti iki 2010 m. vasario mėn vidurio. (2009-12-09)
Atsakyti
QUOTE(indigooo @ 2010 01 07, 14:31)
Siandien Klaipedoj buvau socialiniam del maisto paketu tai net neriregistravo nes atseit siais metais greiciausiai nebebus dalijami ar taip gali buti?

Nu nieko sau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidavel @ 2010 01 07, 19:15)
negali būt, kad iki sausio 10 d.parašyti prašymą schmoll.gif  štai ištrauka išn VĮ ŽEMĖS ŪKIO IR MAISTO PRODUKTŲ RINKOS REGULIAVIMO AGENTŪROS :"sveiki.norejau paklausti nuo kada reik rasyt prasyma kitiems metams kad gautumei maisto paketa?
Laba diena,
2010 m. maisto produktus planuojama pradėti tiekti į labdaros organizacijų sandėlius kovo mėnesį. Taigi prašymą dėl paramos maisto produktais gavimo 2010 m. turėtumėte parašyti iki 2010 m. vasario mėn vidurio. (2009-12-09)

Na as siandiena buvau tam paciam socialiniam, tai ispejo pasiskubinti su dokumentais(tipo ji turi pristatyti pajamas iki 11d - tipo pernai toks reikalavimas buvo), nes as lekiau parasyti tik prasyma. Pas mane darbe tai stabdziai buhalteriai atlyginimus sodrai priduoda 14-15d ir tik tada ismoka, o pazyma is Vilniaus kol ateina, tai dar kelios dienos doh.gif .***** jei negausiu pazymos nuplauks tie paketai.. unsure.gif
Atsakyti
Sakykit, o jei musu seima tampa socialiai remtina tai sodra tarkim mato kad vaikai is socialios seimos?
Atsakyti
Sveikos, norejau pasitikslinti del savokos "vienas gyvenantis asmuo". Ar tai tik pagal deklaruojama gyvenamaja vieta vienas gyvenantis, ar apskritai neturintis artimuju? Niekur nerandu sios savokos detalesnio paaiskinimo 4u.gif

Ir dar klausimas: Ar priklauso kokios nors lengvatos, jei asmuo studijuoja universitete, dieniniame skyriuje, atitinka sia salyga:
"vyresni kaip 18 metų šeimos nariai (vienas gyvenantis asmuo) nedirba dėl vienos iš šių priežasčių:
• mokosi mokymo įstaigų dieniniuose skyriuose, kol jiems sukaks 24 metai;"
Mama su teciu gyvena atskirai nuo studento, abu nedirba, mama stovi DB. Buciau dekinga jei kas pakonsultuotu ax.gif
Atsakyti