Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

QUOTE(snieguoliuke_123 @ 2010 01 04, 23:01)
šiek tiek klaidinga informacija smile.gif kadangi Panevežyje dirbu šioje srityje, tai panevežyje dėl maisto produktų  reikia šių dokumentų:
1. gyvenamosios vietos deklaracijos iš savivaldybės visų šeimos narių, jei turi senus galiojančius pasus ti ten galioja "štampas".
2.gimimo liudijimų vaikų arba pasų jei jau pilnamečiai ir mokosi dieninima skyriui iki 24m.
3. tėvų pasų originalų
4. bedarbio pažymėjimus
5. žinoti pajamas per paskutinius 3 mėn
jei vyras arba žmona yra registruoti rajone reikia pažymos iš rajono, kad nepretenduoja į maisto paketus ten.
jokių dokumentų kopijų nereikia nes įstaiga jų pas save nepasiema
man regis viskas biggrin.gif dažniausiai atėję žmonės mano, kad pasiliks kopijas, bet niekas jų neiima biggrin.gif

pas mus reikia kopiju Kaune
Papildyta:
QUOTE(timotey @ 2010 01 05, 13:19)
Tai pagal viska,atnesi pazyma irodancia kad esi soc remtinas,tada ir buna nemokama pasas

tai yra kortele ir pasas mirksiukas.gif tai juos galima pasidaryti nemokamai abudu ?
Atsakyti
QUOTE(SuperBrunetė @ 2010 01 05, 16:21)
pas mus reikia kopiju Kaune
Papildyta:

tai yra kortele ir pasas  mirksiukas.gif  tai juos galima pasidaryti nemokamai abudu  ?

taip ir pasas ir kortelė nemokamai, taigi sutaupote 180 litų thumbup.gif būtinai reikia naudotis proga, man paso kol kas nereikia, bet negali žinoti kada prireiks, tai ir jį būtinai pasidarysiu. juk galioja 10 metų.
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2010 01 04, 18:11)
Aš gruodžio mėnesį gavau socialinę pašalpą už tris mėnesius (man pervedė iškart už visus praėjusius mėnesius vienu kartu). o dabar noriu eiti pasidaryti tapatybės kortelę ir pasą nemokamai, tai ar nebus jau per vėlu prašyti pažymos kad esu socialiai remtina? nes pašalpa buvo už spalį, lapkritį, gruodį, o ar ir dabar aš skaitausi socialiai remtina ar tik tą laikotarpį kai gaunu pašalpą?

biski nesupratau g.gif as vakar tvarkiausi soc pasalpa,tai man skaiciavo 10.11.12 men pajamas.ar taip turi but?o kaip pildziau darzelio lengvatai,reikejo rasyt,kad pasalpa gaunu nuo 2010.01-04

QUOTE(ambasadore @ 2010 01 05, 12:16)
ar jau kas pildet prasyma siais metais maisto paketams, iki kada galima?

as pildziau vakar,o kitose savivaldybese (Kretingos raj)dar nepriima prasymu del maisto paketu.kaip idomiai

QUOTE(agute77 @ 2010 01 05, 14:30)
Kuo greiciau parasysi prasyma tuo anksciau gausi mirksiukas.gif

pas mus sake(Kretingoje),kad galbut produktai bus dalinami vasario men.
Atsakyti
QUOTE(ambasadore @ 2010 01 05, 13:16)
ar jau kas pildet prasyma siais metais maisto paketams, iki kada galima?

man liepė ateiti sausio 11 d. užpildyt prašymą rolleyes.gif o anksčiau čia kažkas rašė, kad lygtai iki 20 d.galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2010 01 05, 15:31)
taip ir pasas ir kortelė nemokamai, taigi sutaupote 180 litų  thumbup.gif  būtinai reikia naudotis proga, man paso kol kas nereikia, bet negali žinoti kada prireiks, tai ir jį būtinai pasidarysiu. juk galioja 10 metų.

bigsmile.gif geras man kaip tik reikia vaikams padaryti kazi ar tas pats galioja ir vaikams jei musu seima socialiai remtina ir gauna pasalpas ?
Atsakyti
o pagal ka reikia spresti, kad esi socialiai remtinas, kad galetum issimti tapatybes kortele ar pasa ?
Atsakyti
reikia tureti pazyma is socialinio rupybos skyriaus kurioja rasoma kad esi socialiai remtinas
Atsakyti
mes su dukra gavom pernai maisto davinius gausim ir siemet o norejau paklaust kaip del mano draugo mes nesusituoke jis stovi darbo birzoje ar jis gali gauti maisto davini vienas na kad neturi seimos tai jis sako kad negali gauti ir nenori eiti tvarkytis,tai kaip istikruju ir kkokiu dokumentu reiktu jei DB stovi jis
Atsakyti
QUOTE(vietine1986 @ 2010 01 05, 18:42)
bigsmile.gif  geras man kaip tik reikia vaikams padaryti kazi ar tas pats galioja ir vaikams jei musu seima socialiai remtina ir gauna pasalpas ?

na manu kad visai šeimai galioja, juk jūs visi esate socialiai remtini smile.gif beje, dabar kažkaip susimasčiau, kad va buvo tokių merginų kurios nežinojo jog galima gauti nemokamai pasą ir kortelę jei esi soc. remtinas, tai galbūt kas nors dar žinote kokių privilegijų? gal bus naudinga visiems smile.gif juk neįmanoma visko žinoti, o soc. darbuotojos tai tikrai neteikia jokios info kad žmogui nauda būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 05 sausio 2010 - 19:31
QUOTE(rimke2 @ 2010 01 05, 19:15)
mes su dukra gavom pernai maisto davinius gausim ir siemet o norejau paklaust kaip del mano draugo mes nesusituoke jis stovi darbo birzoje ar jis gali gauti maisto davini vienas na kad neturi seimos tai jis sako kad negali gauti ir nenori eiti tvarkytis,tai kaip istikruju ir kkokiu dokumentu reiktu jei DB stovi jis

gali,turi stovet DB,ir jei pajamos nevirsija 525lt(gal gauna bedarbio pasalpa)jei jos isvis negauna,o DB registruotas daugiau nei 6men gali agut soc pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2010 01 05, 19:23)
na manu kad visai šeimai galioja, juk jūs visi esate socialiai remtini  smile.gif beje, dabar kažkaip susimasčiau, kad va buvo tokių merginų kurios nežinojo jog galima gauti nemokamai pasą ir kortelę jei esi soc. remtinas, tai galbūt kas nors dar žinote kokių privilegijų? gal bus naudinga visiems  smile.gif  juk neįmanoma visko žinoti, o soc. darbuotojos tai tikrai neteikia jokios info kad žmogui nauda būtų.

na tikrai manau kad mazai kas zinojo kai tik pamnaciau cia kad tokia lengvata yra iskart per abieju pasus prasinesiau ziuriu vyro senas tai gal ir vyrui tuo paciu pasikeisti i naujaji idomu ar taip galima ar tik tada kai pasibaigia galiojimas ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vietine1986 @ 2010 01 05, 20:37)
na tikrai manau kad mazai kas zinojo kai tik pamnaciau cia kad tokia lengvata yra iskart per abieju pasus prasinesiau ziuriu vyro senas tai gal ir vyrui tuo paciu pasikeisti i naujaji idomu ar taip galima ar tik tada kai pasibaigia galiojimas ? g.gif

galima pasikeisti be jokios priežasties, na aišku kai nueisite sakykite, kad pavyzdžiui nebe panašus vyras koks dabar ir koks pase smile.gif mano kortele irgi ta pati pirmoji (sena) nors dar galioja, tai aš eisiu darytis tą naują kur su biometriniais duomenimis ir pasą tą naują. juk reikia pasinaudoti kol galimybė yra mirksiukas.gif
Atsakyti