QUOTE(snieguoliuke_123 @ 2010 01 04, 23:01)
šiek tiek klaidinga informacija kadangi Panevežyje dirbu šioje srityje, tai panevežyje dėl maisto produktų reikia šių dokumentų:
1. gyvenamosios vietos deklaracijos iš savivaldybės visų šeimos narių, jei turi senus galiojančius pasus ti ten galioja "štampas".
2.gimimo liudijimų vaikų arba pasų jei jau pilnamečiai ir mokosi dieninima skyriui iki 24m.
3. tėvų pasų originalų
4. bedarbio pažymėjimus
5. žinoti pajamas per paskutinius 3 mėn
jei vyras arba žmona yra registruoti rajone reikia pažymos iš rajono, kad nepretenduoja į maisto paketus ten.
jokių dokumentų kopijų nereikia nes įstaiga jų pas save nepasiema
man regis viskas dažniausiai atėję žmonės mano, kad pasiliks kopijas, bet niekas jų neiima
1. gyvenamosios vietos deklaracijos iš savivaldybės visų šeimos narių, jei turi senus galiojančius pasus ti ten galioja "štampas".
2.gimimo liudijimų vaikų arba pasų jei jau pilnamečiai ir mokosi dieninima skyriui iki 24m.
3. tėvų pasų originalų
4. bedarbio pažymėjimus
5. žinoti pajamas per paskutinius 3 mėn
jei vyras arba žmona yra registruoti rajone reikia pažymos iš rajono, kad nepretenduoja į maisto paketus ten.
jokių dokumentų kopijų nereikia nes įstaiga jų pas save nepasiema
man regis viskas dažniausiai atėję žmonės mano, kad pasiliks kopijas, bet niekas jų neiima
pas mus reikia kopiju Kaune
Papildyta:
QUOTE(timotey @ 2010 01 05, 13:19)
Tai pagal viska,atnesi pazyma irodancia kad esi soc remtinas,tada ir buna nemokama pasas
tai yra kortele ir pasas tai juos galima pasidaryti nemokamai abudu ?