Aš gruodžio mėnesį gavau socialinę pašalpą už tris mėnesius (man pervedė iškart už visus praėjusius mėnesius vienu kartu). o dabar noriu eiti pasidaryti tapatybės kortelę ir pasą nemokamai, tai ar nebus jau per vėlu prašyti pažymos kad esu socialiai remtina? nes pašalpa buvo už spalį, lapkritį, gruodį, o ar ir dabar aš skaitausi socialiai remtina ar tik tą laikotarpį kai gaunu pašalpą?
QUOTE(rita7777 @ 2010 01 04, 18:11)
Aš gruodžio mėnesį gavau socialinę pašalpą už tris mėnesius (man pervedė iškart už visus praėjusius mėnesius vienu kartu). o dabar noriu eiti pasidaryti tapatybės kortelę ir pasą nemokamai, tai ar nebus jau per vėlu prašyti pažymos kad esu socialiai remtina? nes pašalpa buvo už spalį, lapkritį, gruodį, o ar ir dabar aš skaitausi socialiai remtina ar tik tą laikotarpį kai gaunu pašalpą?
o jeigauni pasalpa, galima pasa ar tapatybes kortele pasidayrti nemokamai ?
QUOTE(SuperBrunetė @ 2010 01 04, 15:54)
1. seimos sudeties pazyma
2.darbo birzos pazymejimu kopiju
3.pasu kopijos
4.vaiku gimimo liudijimo kopijos
ir eiti jau dabar ,nes viska tvarko isnaujo ir grieztai
2.darbo birzos pazymejimu kopiju
3.pasu kopijos
4.vaiku gimimo liudijimo kopijos
ir eiti jau dabar ,nes viska tvarko isnaujo ir grieztai
šiek tiek klaidinga informacija kadangi Panevežyje dirbu šioje srityje, tai panevežyje dėl maisto produktų reikia šių dokumentų:
1. gyvenamosios vietos deklaracijos iš savivaldybės visų šeimos narių, jei turi senus galiojančius pasus ti ten galioja "štampas".
2.gimimo liudijimų vaikų arba pasų jei jau pilnamečiai ir mokosi dieninima skyriui iki 24m.
3. tėvų pasų originalų
4. bedarbio pažymėjimus
5. žinoti pajamas per paskutinius 3 mėn
jei vyras arba žmona yra registruoti rajone reikia pažymos iš rajono, kad nepretenduoja į maisto paketus ten.
jokių dokumentų kopijų nereikia nes įstaiga jų pas save nepasiema
man regis viskas dažniausiai atėję žmonės mano, kad pasiliks kopijas, bet niekas jų neiima
Atsiprašau, jeigu mano klausiams pasirodys kaip "iš medžio iškritusios" Neturiu labai kada skaityti visko ir gilintis Kokios turi būti pajamos kad galima būtų pretenduoti į maisto paketus?
QUOTE(Ramsius @ 2010 01 05, 09:53)
Atsiprašau, jeigu mano klausiams pasirodys kaip "iš medžio iškritusios" Neturiu labai kada skaityti visko ir gilintis Kokios turi būti pajamos kad galima būtų pretenduoti į maisto paketus?
pajamos vienam žmogui neturi viršyti 525lt tada gausit pvz.jei jūs dviese ir jūsų pajamos abiejų 1095lt tada gausit maisto paketus 2 asmenim
QUOTE(Ausra757 @ 2010 01 05, 09:56)
pajamos vienam žmogui neturi viršyti 525lt tada gausit pvz.jei jūs dviese ir jūsų pajamos abiejų 1095lt tada gausit maisto paketus 2 asmenim
Ačiū O pajamos "į rankas' ar "ant popieriaus"?
QUOTE(Ramsius @ 2010 01 05, 11:22)
Ačiū O pajamos "į rankas' ar "ant popieriaus"?
I rankas.
mamytes, o norint susitvarkyti pinigelius uz vaikus, reikia pristatyti pajamas uz paskutinius 12 men? ta prasme, jei eiti rasyti prasyma sausio men, tai pazymos reikia apie pajamas uz visus 2009 metus? ar kitokia tvarka?
QUOTE(ambasadore @ 2010 01 04, 23:25)
o jeigauni pasalpa, galima pasa ar tapatybes kortele pasidayrti nemokamai ?
socialiai remtiniems pasas ir tapatybės kortelė yra nemokama tik va nežinau ar reikia būtinai pašalpą gauti ar ir po jos gavimo vis dar skaitaisi socialiai remtinas. va taip parašyta migracijos departamente:
KAS ATLEIDŽIAMI NUO VALSTYBĖS RINKLIAVOS UŽ PASO IŠDAVIMĄ?
Pagal Lietuvos Respublikos rinkliavų įstatymą (Žin., 2000, Nr. 52-1484, 2002, Nr. 95-4086; 2005, Nr. 121-4333 , 2007, 101-4107, 2007, 114- 4632; 2008, Nr. 50-1840) už paso išdavimą bei pakeitimą nuo valstybės rinkliavos atleidžiami:
* asmenys, turintys teisę gauti piniginę socialinę paramą įstatymų nustatyta tvarka;
QUOTE(ambasadore @ 2010 01 05, 13:16)
ar jau kas pildet prasyma siais metais maisto paketams, iki kada galima?
Kuo greiciau parasysi prasyma tuo anksciau gausi