Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

QUOTE(ricija @ 2009 12 17, 16:06)
Skaitau ir negaliu patiketi, kad turi pats viska zinoti ir su jomis gincytis... tai o koks tada ju darbas? Gincytis? Tai jos turetu viska zinoti ir zmogu informuoti, padeti... tai arba keistu pavadinima, nes i socialines paslaugas visiskai nebepanasu... idomu kaip advokatai dirba, paskirti socialinio... gal irgi reikia gincytis ir save ginti, o jam tik pstoveti..

turetu ,bet kai pasiziuri tai jos nenori padeti (kas liecia pinigus) ir pastoviai sedi susiraukusios doh.gif nera noro pas tas moteriskeles net eiti schmoll.gif

ale ziuriu cia jos visos tokios visuose miestuose doh.gif
Papildyta:
QUOTE(elfė @ 2009 12 18, 07:57)
OHO Tai jau galima tvarkytis? Ir nereikia kitų metų laukt?  g.gif Kažin ar taip visur?  g.gif

jau reik po truputi tvarkytis ,tik jau nebeduoda ju taip lengvai reik nest visokiu popieriuku
Papildyta:
QUOTE(ragana99 @ 2009 12 17, 17:43)
as nuejau. atsisedau prie tokios poniutes, ji ziuri i kompa. sakau noriu uzpildyt prasyma del pasalpos. JI: uzsiregistravus?, sakau ne. JI: uzsiregistruosi tada ateisi. sakau: kokiu dokumentu reikia? JI: skaityk ant sienos viskas pakabinta. as: is birzos pazymos reikia? JI: skaityk ant sienos. lotuliukas.gif nu juokas per asaras
tai pries mane tris zmones taip isvare. tai ka jos ten dirba nesuprasi.
o va pvz mano mamos drauge viena, na ji ne vilniuj o kaime savo Db stovi. tai menesi prastovejo Db ir gauna ta pasalpa ir nei invalide, nei ka. bet gauna. cia sakau dar gal ir nuo to priklauso kur gyveni. ar didmiesty ar kur visi visus pazysta g.gif

o pas mus isvis neregistruoja ,sako ateinat ir kantriai laukiat uz duru kaip apmazes zmoniu tada galit uzeiti blink.gif blink.gif

as kai nuejau irgi buvo ciudu lotuliukas.gif atsisedau jin ten kaska krapstesi prie pc atsisuko sako kokiu klausimu sakau del pasalpos ,sako o uz duru zmones uzleido lotuliukas.gif sakau taip mes ten pagal eile lotuliukas.gif nu gerai sako kokius dokumentus turit lotuliukas.gif sakau visu pirma LABA DIENA lotuliukas.gif po to padaviau viska ,na ir kai pamate kad vyras nera istovejas 6men nieko nedave schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana99 @ 2009 12 17, 17:43)

o va pvz mano mamos drauge viena, na ji ne vilniuj o kaime savo Db stovi. tai menesi prastovejo Db ir gauna ta pasalpa ir nei invalide, nei ka. bet gauna. cia sakau dar gal ir nuo to priklauso kur gyveni. ar didmiesty ar kur visi visus pazysta g.gif

siaip pagal istatyma,neturint jokiu pajamu socialine pasalpa skiriama registruotiems darbo birzoje 6men.bet yra isimtis :
1.asmenys (asmuo), kuriems iki senatvės pensijos amžiaus yra likę ne daugiau kaip 5 metai, užsiregistravę valstybinėje teritorinėje darbo biržoje yra skiriama socialinė pašalpa.
Atsakyti
Na ką merginos, atėjau pasidžiaugti savo pergale thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif išsikovojau vis dėl to pašalpėlę lotuliukas.gif gerai dirba darbuotojos ane? nori duoda nori ne, tai kas kad priklauso, bet socialinė buvo nusprendusi kad ir taip matyt "TURČĖ" esu lotuliukas.gif kam man ta pašalpa. bet va šiandien pati paskambino ir pasakė kad perves už visus tris mėnesius iš karto thumbup.gif va dabar tai jau tikrai "turčė" būsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif žodžiu jei pati nebūčiau įsigilinus į visus įstatymus kam priklauso o kam ne, tai taip ir būtų apmulkinę, bet kai ministerijos darbuotojams apskambinau, tai oj kaip susirūpino socialinė ir maloniai bendraut pasirodo moka, nu super motera.
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 12 18, 21:05)
Na ką merginos, atėjau pasidžiaugti savo pergale  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  išsikovojau vis dėl to pašalpėlę  lotuliukas.gif  gerai dirba darbuotojos ane? nori duoda nori ne, tai kas kad priklauso, bet socialinė buvo nusprendusi kad ir taip matyt "TURČĖ" esu  lotuliukas.gif  kam man ta pašalpa. bet va šiandien pati paskambino ir pasakė kad perves už visus tris mėnesius iš karto  thumbup.gif  va dabar tai jau tikrai "turčė" būsiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  žodžiu jei pati nebūčiau įsigilinus į visus įstatymus kam priklauso o kam ne, tai taip ir būtų apmulkinę, bet kai ministerijos darbuotojams apskambinau, tai oj kaip susirūpino socialinė ir maloniai bendraut pasirodo moka, nu super motera.

na va, sveikinu thumbup.gif , saunuole jog nenuleidai ranku..jei reiks ministerijos tel ar ko, zinosim pas ka kreiptis biggrin.gif
Atsakyti
na va daugiau paskambintu zmoniu i ministerijas ir pasikeistu ju elgesys. O dabar nueini zmogus ir jauti kalte kad tokioj padety atsidurei, apsaukia, nuleidi galva ir iseini...

man dabar tokia mintis, mazina ta pragyvenimo min bet negi juo nesuvokia kad zmonems ir taip jis mazeja ir kad tuo nieko nepasieks, vis tiek bus tas kiekis kuriems reikes pasalpu ir tik dauges...
ir niekaip nesuvokiu kodel zmogus dirbdamas puse etato geriau visai turi iseiti nes jam taip naudingiau nei dirbant... nes jei bedarbis tada viskas priklauso, o jei puse etato tada nieko...nesuvokiu kuo valstybei tas naudinga..yra kazin dar mastanciu ten...ar jau as nieko nebesuprantu...

beja sveikinu su pergale smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 12 18, 16:30)
jau reik po truputi tvarkytis ,tik jau nebeduoda ju taip lengvai reik nest visokiu popieriuku

Gal gali plačiau? kokių papildomai popierių reikia?
Atsakyti
QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 12 18, 15:30)
turetu ,bet kai pasiziuri tai jos nenori padeti (kas liecia pinigus) ir pastoviai sedi susiraukusios  doh.gif  nera noro pas tas moteriskeles net eiti  schmoll.gif

ale ziuriu cia jos visos tokios visuose miestuose  doh.gif
Papildyta:

Papildyta:

o pas mus isvis neregistruoja ,sako ateinat ir kantriai laukiat uz duru kaip apmazes zmoniu tada galit uzeiti  blink.gif  blink.gif

as kai nuejau irgi buvo ciudu  lotuliukas.gif  atsisedau jin ten kaska krapstesi prie pc atsisuko sako kokiu klausimu sakau del pasalpos ,sako o uz duru zmones uzleido  lotuliukas.gif  sakau taip mes ten pagal eile  lotuliukas.gif  nu gerai sako kokius dokumentus turit  lotuliukas.gif  sakau visu pirma LABA DIENA  lotuliukas.gif  po to padaviau viska ,na ir kai pamate kad vyras nera istovejas 6men nieko nedave  schmoll.gif

reikia reikia vilniuj registruotis. internetu. tik kazi ka daryt vienisiem pencininkam kurie net nenutuokia kas tas internetas yr doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragana99: 19 gruodžio 2009 - 10:30
Prasant kompensaciju ir dalinant pajamas skaiciuojasi nesantuokinis vyro vaikas? musu seimoje jis negyvena. g.gif
Atsakyti
QUOTE(indigooo @ 2009 12 19, 12:39)
Prasant kompensaciju ir dalinant pajamas skaiciuojasi nesantuokinis vyro vaikas? musu seimoje jis negyvena.  g.gif

tai ar santuokinis ar nesantuokinis. bet jis vyro vaikas. o kaip zinia tokiems vaikams turi buti mokami alimentai. jei nemokama tai manau turi skaiciuotis.
Atsakyti
biggrin.gif sveikos gal galetumete pasakyti ar man priklauso socialine pasalpa jei as studijuoju kolegijoje o ir dirbu turiu suneli o vyras apsirases kaip ukininkas bet niekur nedirba g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelyte12 @ 2009 12 19, 21:16)
biggrin.gif sveikos gal galetumete pasakyti ar man priklauso socialine pasalpa jei as studijuoju kolegijoje o ir dirbu  turiu suneli o vyras apsirases kaip ukininkas bet niekur nedirba g.gif

www.spc.lt

bet speju kad turi pajamas paskaiciuot. bet ukininkai tai cia panasiai kaip verslininkai turbut. mano mama pvz dirba su verslo liudijimu. dzin kad kirpykloj. bet pagal valdzia ji labai didele verslininke yra, o tuo tarpu mano tetis yra verslininkes vyras ir jam niekas nepriklauso. anksciau kai vyras mano buvo "verslininkas" tokio pat tipo kaip ir mama, o as buvau verslininko zmona doh.gif tai mums irgi niekas nepriklause, netgi paskolu deklaracija lotuliukas.gif doh.gif

Lietuva-svajoniu krastas biggrin.gif
Atsakyti
sakykit iskilo man toks klausimas,del kompensaciju,mano vyras su dukra gyvena pas vyro tevuka(tenai vyras su dukra ir registruoti yra) vyras yra bedarbis tevukas gauna pensija,ar tevukui priklauso kompensacija sildymo ar vandens? 4u.gif
Atsakyti