QUOTE(ricija @ 2009 12 17, 16:06)
Skaitau ir negaliu patiketi, kad turi pats viska zinoti ir su jomis gincytis... tai o koks tada ju darbas? Gincytis? Tai jos turetu viska zinoti ir zmogu informuoti, padeti... tai arba keistu pavadinima, nes i socialines paslaugas visiskai nebepanasu... idomu kaip advokatai dirba, paskirti socialinio... gal irgi reikia gincytis ir save ginti, o jam tik pstoveti..
turetu ,bet kai pasiziuri tai jos nenori padeti (kas liecia pinigus) ir pastoviai sedi susiraukusios nera noro pas tas moteriskeles net eiti
ale ziuriu cia jos visos tokios visuose miestuose
Papildyta:
QUOTE(elfė @ 2009 12 18, 07:57)
OHO Tai jau galima tvarkytis? Ir nereikia kitų metų laukt? Kažin ar taip visur?
jau reik po truputi tvarkytis ,tik jau nebeduoda ju taip lengvai reik nest visokiu popieriuku
Papildyta:
QUOTE(ragana99 @ 2009 12 17, 17:43)
as nuejau. atsisedau prie tokios poniutes, ji ziuri i kompa. sakau noriu uzpildyt prasyma del pasalpos. JI: uzsiregistravus?, sakau ne. JI: uzsiregistruosi tada ateisi. sakau: kokiu dokumentu reikia? JI: skaityk ant sienos viskas pakabinta. as: is birzos pazymos reikia? JI: skaityk ant sienos. nu juokas per asaras
tai pries mane tris zmones taip isvare. tai ka jos ten dirba nesuprasi.
o va pvz mano mamos drauge viena, na ji ne vilniuj o kaime savo Db stovi. tai menesi prastovejo Db ir gauna ta pasalpa ir nei invalide, nei ka. bet gauna. cia sakau dar gal ir nuo to priklauso kur gyveni. ar didmiesty ar kur visi visus pazysta
tai pries mane tris zmones taip isvare. tai ka jos ten dirba nesuprasi.
o va pvz mano mamos drauge viena, na ji ne vilniuj o kaime savo Db stovi. tai menesi prastovejo Db ir gauna ta pasalpa ir nei invalide, nei ka. bet gauna. cia sakau dar gal ir nuo to priklauso kur gyveni. ar didmiesty ar kur visi visus pazysta
o pas mus isvis neregistruoja ,sako ateinat ir kantriai laukiat uz duru kaip apmazes zmoniu tada galit uzeiti
as kai nuejau irgi buvo ciudu atsisedau jin ten kaska krapstesi prie pc atsisuko sako kokiu klausimu sakau del pasalpos ,sako o uz duru zmones uzleido sakau taip mes ten pagal eile nu gerai sako kokius dokumentus turit sakau visu pirma LABA DIENA po to padaviau viska ,na ir kai pamate kad vyras nera istovejas 6men nieko nedave