Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

QUOTE(ricija @ 2009 12 17, 17:06)
Skaitau ir negaliu patiketi, kad turi pats viska zinoti ir su jomis gincytis... tai o koks tada ju darbas? Gincytis? Tai jos turetu viska zinoti ir zmogu informuoti, padeti... tai arba keistu pavadinima, nes i socialines paslaugas visiskai nebepanasu... idomu kaip advokatai dirba, paskirti socialinio... gal irgi reikia gincytis ir save ginti, o jam tik pstoveti..

as nuejau. atsisedau prie tokios poniutes, ji ziuri i kompa. sakau noriu uzpildyt prasyma del pasalpos. JI: uzsiregistravus?, sakau ne. JI: uzsiregistruosi tada ateisi. sakau: kokiu dokumentu reikia? JI: skaityk ant sienos viskas pakabinta. as: is birzos pazymos reikia? JI: skaityk ant sienos. lotuliukas.gif nu juokas per asaras
tai pries mane tris zmones taip isvare. tai ka jos ten dirba nesuprasi.

uzsiregistravau, laukiau du menesius, atejau, JI: prastovesi puse metu DB, tada gali ateit doh.gif tai va ir laukiu vasario. ydomu ko dar lieps palaukt. as jau prma karta pasiutus buvau. bet galvoju ai su durnem nesibarsiu. bet trecia karta jei isvarys tai jau laikykis seniunija.

o va pvz mano mamos drauge viena, na ji ne vilniuj o kaime savo Db stovi. tai menesi prastovejo Db ir gauna ta pasalpa ir nei invalide, nei ka. bet gauna. cia sakau dar gal ir nuo to priklauso kur gyveni. ar didmiesty ar kur visi visus pazysta g.gif
Atsakyti
kryžiaus kelius ten reikia praeiti, jau tą patyriau, bet va dabar tai jau iki galo eisiu, savo teisybę pasieksiu, nors ir nemažai nervų kainuos, o jau kiek jų kainavo... aš kai nuėjau pirmą kartą ir pasakiau kad noriu pašalpos, tai mane nuskenavo penkis kartus nuo galvos iki kojų ir akis išpūtusi sako: PAŠALPOS???????? na taip sakau pašalpos. va tada ir supratau kad turėsiu vargo, nes per gerai atrodau, esu nesuplyšusi, tvarkingai apsirengus, kvepiu kvepalais, o ne alkoholiu dvokiu, čia matyt ir buvo mano klaida, patarimas kitoms: eikit ten tik prisigėrusios (geriausia kelias dienas iš eilės, kad kvapelis būtų užtikrintas), susidraskykit rūbus ir išsivoliokit lauke - pašalpa GARANTUOTA. čia aišku juokas juokais, bet valstybė tik tokiems padeda, o jei tu tvarkingas žmogus bet sunkiai vertiesi, tai reiškiasi tu esi TINGINYS ir eik dirbt o ne pašalpų prašyt, bet iš kur tą darbą gaut????????? juk tik atleidinėja visus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 17 gruodžio 2009 - 17:53
QUOTE(rita7777 @ 2009 12 17, 18:53)
kryžiaus kelius ten reikia praeiti, jau tą patyriau, bet va dabar tai jau iki galo eisiu, savo teisybę pasieksiu, nors ir nemažai nervų kainuos, o jau kiek jų kainavo... aš kai nuėjau pirmą kartą ir pasakiau kad noriu pašalpos, tai mane nuskenavo penkis kartus nuo galvos iki kojų ir akis išpūtusi sako: PAŠALPOS???????? na taip sakau pašalpos. va tada ir supratau kad turėsiu vargo, nes per gerai atrodau, esu nesuplyšusi, tvarkingai apsirengus, kvepiu kvepalais, o ne alkoholiu dvokiu, čia matyt ir buvo mano klaida, patarimas kitoms: eikit ten tik prisigėrusios (geriausia kelias dienas iš eilės, kad kvapelis būtų užtikrintas), susidraskykit rūbus ir išsivoliokit lauke - pašalpa GARANTUOTA. čia aišku juokas juokais, bet valstybė tik tokiems padeda, o jei tu tvarkingas žmogus bet sunkiai vertiesi, tai reiškiasi tu esi TINGINYS ir eik dirbt o ne pašalpų prašyt, bet iš kur tą darbą gaut????????? juk tik atleidinėja visus.

tai va tas ir blogiausia. man tai viEnoj Istaigoj yra pasake, kad as galiu paremt o ne mane reiketu remti. baisu. sakau jei apsirengi geresnius drabuzius, tai nereiskia kad jie vakar pirkti. visiem buna nuosmukiu ir pakilimu. ir ka padrysi kad sunku dabar, tai juk nereiskia kad turiu suplysus vaiksciot. na bet jau ju toks mastymas. bet jeigu man priklauso, tai as eisiu iki galo....
SEKMES VISIEMS KOVOJANT!!!!!
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 12 17, 18:53)
kryžiaus kelius ten reikia praeiti, jau tą patyriau, bet va dabar tai jau iki galo eisiu, savo teisybę pasieksiu, nors ir nemažai nervų kainuos, o jau kiek jų kainavo... aš kai nuėjau pirmą kartą ir pasakiau kad noriu pašalpos, tai mane nuskenavo penkis kartus nuo galvos iki kojų ir akis išpūtusi sako: PAŠALPOS???????? na taip sakau pašalpos. va tada ir supratau kad turėsiu vargo, nes per gerai atrodau, esu nesuplyšusi, tvarkingai apsirengus, kvepiu kvepalais, o ne alkoholiu dvokiu, čia matyt ir buvo mano klaida, patarimas kitoms: eikit ten tik prisigėrusios (geriausia kelias dienas iš eilės, kad kvapelis būtų užtikrintas), susidraskykit rūbus ir išsivoliokit lauke - pašalpa GARANTUOTA. .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gerai pasakei.....
Na pas mus mazame miestelyje soc.skyriaus motereles normalios....susitvarkiau viska be jokiu nervu,ramiai thumbup.gif Jau ir maisto paketus susitvarkiau kitiems visiems metams thumbup.gif
O jus laikykites ir nepasiduokite umn.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2009 12 17, 20:46)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Gerai pasakei.....
Jau ir maisto paketus susitvarkiau kitiems visiems metams thumbup.gif

OHO Tai jau galima tvarkytis? Ir nereikia kitų metų laukt? g.gif Kažin ar taip visur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2009 11 09, 21:20)
Iš kur jūs traukiat tokius skaičius?  blink.gif Gal pirma pasidomėkit? Prieš kelis mėnesius užvesti pas anstolius bylą kainavo 42 lt. O už pažymą, kurią išduoda kai tvarkaisi kompensacijas 10 lt.
Papildyta:

Kai keičiasi socialinis statusas, pavyzdžiui, buvo bedarbis, o dabar jau dirbantis, tvarkytis kompensacijas ar soc. pašalpas galima ir pagal vieno mėnesio pajamas. Jums nebūtina laukti 3 mėnesių. Bent jau as mus taip tvarkoma. Bet kai dabar visur toks bardakas, tai nesupaisysi kur kaip nori taip ir tvarko.  doh.gif

CIA AS GAL BISKI NE I TEMA

tikrai netiesa sakot, pati tvarkiausi spalio men ir pazyma kainuoja 8lt, o uzvedimas bylos kainavo 95lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringafo: 18 gruodžio 2009 - 08:42
QUOTE(stg @ 2009 12 17, 13:06)
Abu stovim DB,tai jie ten lygtai mato per kompa viska ania?Paeita karta vyras tvarke viska,tai as nieko nezinau,o ir paklaust pas ji dabar negaliu

Jei vyras pirmą kartą rašė prašymą, tai jis ir vėl turi eiti, nes byla jo vardu. Darbuotojos gali neleisti pildyti prašymo ir bus teisios.

QUOTE(ragana99 @ 2009 12 17, 17:43)
1. as nuejau. atsisedau prie tokios poniutes, ji ziuri i kompa. sakau noriu uzpildyt prasyma del pasalpos. JI: uzsiregistravus?, sakau ne. JI: uzsiregistruosi tada ateisi. sakau: kokiu dokumentu reikia? JI: skaityk ant sienos viskas pakabinta. as: is birzos pazymos reikia? JI: skaityk ant sienos. lotuliukas.gif nu juokas per asaras
tai pries mane tris zmones taip isvare. tai ka jos ten dirba nesuprasi.

uzsiregistravau, laukiau du menesius, atejau, JI: prastovesi puse metu DB, tada gali ateit doh.gif  tai va ir laukiu vasario. ydomu ko dar lieps palaukt. as jau prma karta pasiutus buvau. bet galvoju ai su durnem nesibarsiu. bet trecia karta jei isvarys tai jau laikykis seniunija.

2.o va pvz mano mamos drauge viena, na ji ne vilniuj o kaime savo Db stovi. tai menesi prastovejo Db ir gauna ta pasalpa ir nei invalide, nei ka. bet gauna. cia sakau dar gal ir nuo to priklauso kur gyveni. ar didmiesty ar kur visi visus pazysta g.gif

1. Nepamirškit iš anksto užsiregistruot mirksiukas.gif

2. Gal buvo kokių nors papildomų sąlygų? unsure.gif

QUOTE(izabele111 @ 2009 12 17, 18:46)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Gerai pasakei.....
Na pas mus mazame miestelyje soc.skyriaus motereles normalios....susitvarkiau viska be jokiu nervu,ramiai thumbup.gif Jau ir maisto paketus susitvarkiau kitiems visiems metams thumbup.gif
O jus laikykites ir nepasiduokite umn.gif

Darbuotoja neturėjo teisės priimt Jūsų prašymo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2009 12 18, 09:18)

ir as zinau,kad del maisto paketu reikia dokumentus tvarkytis tik sausio men g.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2009 12 18, 08:57)
OHO Tai jau galima tvarkytis? Ir nereikia kitų metų laukt?  g.gif Kažin ar taip visur?  g.gif

Papildyta:
QUOTE(IruteB @ 2009 12 18, 10:18)

Papildyta:
QUOTE(plazma @ 2009 12 18, 10:56)
ir as zinau,kad del maisto paketu reikia dokumentus tvarkytis tik sausio men  g.gif

Tai ka man dabar daryti??Sake ,kad galima ir dabar tvarkytis ir iki sausio 20 d......as ir susitvarkiau dabar ,nepalikau kitam menesiui g.gif
Dar karta pasitvirtina tai,kad kaip kas nori taip tas ir tvarkosi doh.gif
Atsakyti
man ir siandein prieme prasyma del maisto paketu... g.gif
o del vaiko pinigu, sake jos dar nieko nezino, prasymo formu neturi, ir daugiavaikes tik kas iki 7 m sake turbut tegaus, o as kazkur skaiciau jog tos, kuriu pajamos nevirsyja tam tikros sumos... g.gif
Atsakyti
Del maisto paketu, man irgi sake tik sausio men.
Tiksliau liepe skaityti ant duru, kai perskaiciau ir dar karta nuejau paklausti kokiu dok reikia, ji saukia gi sakiau skaityk ant duru. tai sakau ar jau as durna ar ka bet ten neparasyta, o parasyta tik nuo kada. skaityk ant duru, sakau atsiprasau, bet ten tikrai nera parasyta, as pirma karta atejau, tai gal galite informuoti?
na tada uzkroke kad mes pacios nezinom, gi viskas keisis ir t.t. tai sakau o negalejote to is karto pasakyti, arba ant duru parasyti kad nzn kokia bus tvarka ir ko reikes?
zodziu yra ten ka veikti, ir kiek suprantu istisi metai niekas nesikeicia...

ir dar klausimas, cia apie tai kaip atrodai, tai jei gerai atrodai tai reiskia tinginys, o jei prastai? tai jau ne? As manau atvirksciai spresciau... tuo labiau kad nzn kada ir tau taip bus...ir niekada nesakyk niekada...
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2009 12 18, 11:19)
Tai ka man dabar daryti??Sake ,kad galima ir dabar tvarkytis ir iki sausio 20 d......as ir susitvarkiau dabar ,nepalikau kitam menesiui g.gif
Dar karta pasitvirtina tai,kad kaip kas nori taip tas ir tvarkosi doh.gif

nieko nedaryk.tiesiog keista,nes pasmus irgi buvo lapelis ,kad del maisto paketu reikia kreiptis tik sausio men.as pirmadieni buvau nuejus i soc skyriu tai primine, kad sausio men ateiciau susitvarkyt dokumentu del maisto paketu.
Atsakyti