QUOTE(ricija @ 2009 12 17, 17:06)
Skaitau ir negaliu patiketi, kad turi pats viska zinoti ir su jomis gincytis... tai o koks tada ju darbas? Gincytis? Tai jos turetu viska zinoti ir zmogu informuoti, padeti... tai arba keistu pavadinima, nes i socialines paslaugas visiskai nebepanasu... idomu kaip advokatai dirba, paskirti socialinio... gal irgi reikia gincytis ir save ginti, o jam tik pstoveti..
as nuejau. atsisedau prie tokios poniutes, ji ziuri i kompa. sakau noriu uzpildyt prasyma del pasalpos. JI: uzsiregistravus?, sakau ne. JI: uzsiregistruosi tada ateisi. sakau: kokiu dokumentu reikia? JI: skaityk ant sienos viskas pakabinta. as: is birzos pazymos reikia? JI: skaityk ant sienos. nu juokas per asaras
tai pries mane tris zmones taip isvare. tai ka jos ten dirba nesuprasi.
uzsiregistravau, laukiau du menesius, atejau, JI: prastovesi puse metu DB, tada gali ateit tai va ir laukiu vasario. ydomu ko dar lieps palaukt. as jau prma karta pasiutus buvau. bet galvoju ai su durnem nesibarsiu. bet trecia karta jei isvarys tai jau laikykis seniunija.
o va pvz mano mamos drauge viena, na ji ne vilniuj o kaime savo Db stovi. tai menesi prastovejo Db ir gauna ta pasalpa ir nei invalide, nei ka. bet gauna. cia sakau dar gal ir nuo to priklauso kur gyveni. ar didmiesty ar kur visi visus pazysta