Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

Laba vakara,merginos kas zino,kai gauni kompensacija uz sildyma ir kai reik po 3 men.vel prasitest tai vel visus dokumentus nestis?nes vyras isvyko ir paso jo neturesiu,tai kazin kaip cia bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(stg @ 2009 12 17, 00:48)
Laba vakara,merginos kas zino,kai gauni kompensacija uz sildyma ir kai reik po 3 men.vel prasitest tai vel visus dokumentus nestis?nes vyras isvyko ir paso jo neturesiu,tai kazin kaip cia bus  g.gif

Bus reikalingos tik pajamos,ir reiks vel uzpildyti prasyma.....
Atsakyti
O aš atėjau pasiguosti, nes žinokit taip dabar susinervinau, kad ašaros upeliais teka cray.gif tris mėnesius vargau, kol įtikau poniom socialinėm darbuotojom ir pagaliau surinkau visus reikalingus dokumentus pašalpai gauti, bet kažkodėl nesulaukiu jos, skambinu dabar klausti kas ir kaip, o ji šaltais nervais pareiškia - jum NEPRIKLAUSO pašalpa, nes esat 22 metų ir jus turi išlaikyti tėvai. žinokit vos nenualpau, sakau tai kai aš viską tvarkiausi ir kai pažadėjot jog gausiu pašalpą jūs nematėt kiek man metų? sakau tai tas įstatymas tik šiandien įsigaliojo? ji išvis nukreipė kalbą ir pasakė kad šiandien nepriėmimo diena ir ji neturi kada kalbėt. nu VIRŠŪNĖ, tos pašalpos prieš šventes laukiau kaip saulės patekant, o svarbiausia kad aš į tą seniūniją kokius 6 kartus ėjau ir nei karto nepasakė kad galiu negauti, o dabar mat man net nepriklauso cry.gif padėkit kas nusimanot kur galiu kreiptis nes nu negaliu šito taip palikti, aš taip susinervinau kad nebežinau į kurią pusę eiti...
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 12 17, 12:53)
O aš atėjau pasiguosti, nes žinokit taip dabar susinervinau, kad ašaros upeliais teka  cray.gif  tris mėnesius vargau, kol įtikau poniom socialinėm darbuotojom ir pagaliau surinkau visus reikalingus dokumentus pašalpai gauti, bet kažkodėl nesulaukiu jos, skambinu dabar klausti kas ir kaip, o ji šaltais nervais pareiškia - jum NEPRIKLAUSO pašalpa, nes esat 22 metų ir jus turi išlaikyti tėvai. žinokit vos nenualpau, sakau tai kai aš viską tvarkiausi ir kai pažadėjot jog gausiu pašalpą jūs nematėt kiek man metų? sakau tai tas įstatymas tik šiandien įsigaliojo? ji išvis nukreipė kalbą ir pasakė kad šiandien nepriėmimo diena ir ji neturi kada kalbėt. nu VIRŠŪNĖ, tos pašalpos prieš šventes laukiau kaip saulės patekant, o svarbiausia kad aš į tą seniūniją kokius 6 kartus ėjau ir nei karto nepasakė kad galiu negauti, o dabar mat man net nepriklauso  cry.gif padėkit kas nusimanot kur galiu kreiptis nes nu negaliu šito taip palikti, aš taip susinervinau kad nebežinau į kurią pusę eiti...

O tau sitas straipsnis priklauso??2. vyresni kaip 18 metų šeimos nariai (vienas gyvenantis asmuo) nedirba dėl vienos iš šių priežasčių:
• mokosi mokymo įstaigų dieniniuose skyriuose, kol jiems sukaks 24 metai;
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2009 12 17, 10:49)
Bus reikalingos tik pajamos,ir reiks vel uzpildyti prasyma.....

Abu stovim DB,tai jie ten lygtai mato per kompa viska ania?Paeita karta vyras tvarke viska,tai as nieko nezinau,o ir paklaust pas ji dabar negaliu
Atsakyti
QUOTE(stg @ 2009 12 17, 14:06)
Abu stovim DB,tai jie ten lygtai mato per kompa viska ania?Paeita karta vyras tvarke viska,tai as nieko nezinau,o ir paklaust pas ji dabar negaliu

Jei birzoje,tai jos pacios mato....tai tik prasymas reiks uzpildyti...
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2009 12 17, 13:09)
O tau sitas straipsnis priklauso??2. vyresni kaip 18 metų šeimos nariai (vienas gyvenantis asmuo) nedirba dėl vienos iš šių priežasčių:
• mokosi mokymo įstaigų dieniniuose skyriuose, kol jiems sukaks 24 metai;

Aš mokausi universitete vakariniame skyriuje, bet darbo biržoje esu užsiregistravus jau metai laiko, be jokių pertraukų. tai man sakė kad tokiu atveju kaip ir priklauso pašalpa.
Atsakyti
o tai nuo keliu metu tevai jau nebeprivalo islaikyti vaiku?
ne nu nieko nepridursi, svajoniu salyje gyvenam. tai ka daryt tiem kurie pvz tevu neturi doh.gif na cia aisku kiekvieno atvejis kitoks, bet vistiek jei nezinai zmogus, arba pazystamu neturi, tai ir nesuzinosi kad tau priklauso pinigeliu is valstybes.
as pilnai suprantu ten tas moteris, kurios savivaldybese ir seniunijose dirba, visa diena lanko jas pikti zmones. nu bet dievuliau jei jau pasirinkai toki darba, tai bent jau sugebek Laba diena pasakyt ir normaliai elgtis su zmonem. as mielu noru pasikeisciau su jom vietom is sedeciau issisiepus visa diena 100% biggrin.gif
na vasary bus 6men kaip birzoje stovim. tai ziuresim ka paskys. bet jauciu ne pabaiga. vel kur nusius ir baigta. cia daugiau nervu ir pinigu kurui sunaudoji lakstydamas po institucijas negu pasalpos gauni doh.gif
Atsakyti
bet kaip jaustis kai tau pasako, kad na viskas sutvarkyta lauk pašalpos, o kai jos nesulauki ir skambini pareiškia, kad tau ji NEPRIKLAUSO!!!!!!! aš pusę dienos praverkiau tai sužinojusi, kadangi šiuo metu atlieku praktiką kitame mieste, tai važinėjimas į seniūniją man kainavo apie 100 - 150 litų. nes buvo ir tokių atvejų jog nesulaukusi jau praeitą mėnesį pašalpos skambinau o man pareiškė kad parašą AŠ pamiršau padėti... aš išvis neturiu žodžių... bet viskas bus gerai, mane šitaip nuskriaudė ir tikrai daug nervų sugadino bet aš nors dėl kitų pasistengsiu kad tokie dalykai nebevyktų, apskambintos jau ministerijos taigi pasieksiu savo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 12 17, 15:43)
Aš mokausi universitete vakariniame skyriuje, bet darbo biržoje esu užsiregistravus jau metai laiko, be jokių pertraukų. tai man sakė kad tokiu atveju kaip ir priklauso pašalpa.

Kad vakarimiame sk.mokaisi- lyg ir nepriklausytu,bet kai birzoje esi jau beveik metai - tai tikrai turi priklausyti....Dieve,kaip nori taip ir klaidina zmones....jeigu nezinai istatymu,tai reikia labai pasikaustyti kantrybe ,kol issiaiskinsi viska. Reikia gerai zinoti viska ,tai tada gali su tom poniutem gincytis doh.gif
Atsakyti
Skaitau ir negaliu patiketi, kad turi pats viska zinoti ir su jomis gincytis... tai o koks tada ju darbas? Gincytis? Tai jos turetu viska zinoti ir zmogu informuoti, padeti... tai arba keistu pavadinima, nes i socialines paslaugas visiskai nebepanasu... idomu kaip advokatai dirba, paskirti socialinio... gal irgi reikia gincytis ir save ginti, o jam tik pstoveti..
Atsakyti
QUOTE(ricija @ 2009 12 17, 17:06)
Skaitau ir negaliu patiketi, kad turi pats viska zinoti ir su jomis gincytis... tai o koks tada ju darbas? Gincytis? Tai jos turetu viska zinoti ir zmogu informuoti, padeti... tai arba keistu pavadinima, nes i socialines paslaugas visiskai nebepanasu... idomu kaip advokatai dirba, paskirti socialinio... gal irgi reikia gincytis ir save ginti, o jam tik pstoveti..

Tai va jums pavyzdys:RITA777
Atsakyti