QUOTE(raudona7 @ 2009 12 16, 09:56)
laba diena,
atsprasau jei toks klausimas jau buvo.
noriu paklausti kam priklauso kompensacija uz darzeli? mes su vyru abu bedarbiai, vaikui 2,5 m.oficialios seimos pajamos 97 litai uz vaika. neoficialios - padeda tevai seniunijoj musm pasake, kad mum niekas nepriklauso. priklausytu jeigu butumem invalidai . o dabar prastovekit birzoj 6 menesius, tada ziuresim. va tokie buvo kava geriancios poniutes zodziai pasibaisejau, net akiu nepakele pasiziuret su kuo kalba.
atsprasau jei toks klausimas jau buvo.
noriu paklausti kam priklauso kompensacija uz darzeli? mes su vyru abu bedarbiai, vaikui 2,5 m.oficialios seimos pajamos 97 litai uz vaika. neoficialios - padeda tevai seniunijoj musm pasake, kad mum niekas nepriklauso. priklausytu jeigu butumem invalidai . o dabar prastovekit birzoj 6 menesius, tada ziuresim. va tokie buvo kava geriancios poniutes zodziai pasibaisejau, net akiu nepakele pasiziuret su kuo kalba.
teisingai,stokit i DB,po 6men gausit soc pasalpa,kompensacija darzeliui.
QUOTE(Ausra757 @ 2009 12 16, 10:39)
sveikutės,aš jau nieko nesuprantu gavau daug pinigų,kurių nesitikėjau gaut iš soc.rupybos kadangi vaikutis į darželį eina nors jam nėra 3 metukų aš stoviu darbo biržoj nuo rugsėjo pirmos vyras stovi jau apie metus ir nieko negauna iš biržos,tai va galvojau kad neperveda toms šeimoms kur vaikučiai eina į darželį,o pasirodo pervedė.paskambinau pasiklaust ar ne suklydo,sakė kad ne.dabar sėdžiu ir galvoju pinigai tai gerai bet ar ne reikės man jų gražint.nes na 4 asmenų šeimos pajamos su vaikų pinigais 2023,72lt bezabrazija kažkokia nei čia džiaugtis nei čia leist juos?????gal kas patarsit.
kaip 4asmenu seimai,pajamos per dideles ir dar gavot soc pasalpa?siaip vienam seimos nariui pajamos turi nevirsyti 350lt.siulyciau dar karta pasidometi,kad paskui nesulauktumet staigmenos.