Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

QUOTE(raudona7 @ 2009 12 16, 09:56)
laba diena,
atsprasau jei toks klausimas jau buvo.

noriu paklausti kam priklauso kompensacija uz darzeli? mes su vyru abu bedarbiai, vaikui 2,5 m.oficialios seimos pajamos 97 litai uz vaika. neoficialios - padeda tevai lotuliukas.gif  seniunijoj musm pasake, kad mum niekas nepriklauso. priklausytu jeigu butumem invalidai lotuliukas.gif . o dabar prastovekit birzoj 6 menesius, tada ziuresim. va tokie buvo kava geriancios poniutes zodziai biggrin.gif  pasibaisejau, net akiu nepakele pasiziuret su kuo kalba.

teisingai,stokit i DB,po 6men gausit soc pasalpa,kompensacija darzeliui.
QUOTE(Ausra757 @ 2009 12 16, 10:39)
sveikutės,aš jau nieko nesuprantu gavau daug pinigų,kurių nesitikėjau gaut iš soc.rupybos kadangi vaikutis į darželį eina nors jam nėra 3 metukų aš stoviu darbo biržoj nuo rugsėjo pirmos vyras stovi jau apie metus ir nieko negauna iš biržos,tai va galvojau kad neperveda toms šeimoms kur vaikučiai eina į darželį,o pasirodo pervedė.paskambinau pasiklaust ar ne suklydo,sakė kad ne.dabar sėdžiu ir galvoju pinigai tai gerai bet ar ne reikės man jų gražint.nes na 4 asmenų šeimos pajamos su vaikų pinigais 2023,72lt bezabrazija kažkokia doh.gif  doh.gif  doh.gif nei čia džiaugtis nei čia leist juos?????gal kas patarsit.

kaip 4asmenu seimai,pajamos per dideles g.gif ir dar gavot soc pasalpa?siaip vienam seimos nariui pajamos turi nevirsyti 350lt.siulyciau dar karta pasidometi,kad paskui nesulauktumet staigmenos.
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 12 16, 11:03)
teisingai,stokit i DB,po 6men gausit soc pasalpa,kompensacija darzeliui.

kaip 4asmenu seimai,pajamos per dideles  g.gif  ir dar gavot soc pasalpa?siaip vienam seimos nariui pajamos turi nevirsyti 350lt.siulyciau dar karta pasidometi,kad paskui nesulauktumet staigmenos.

tai gerai o iki tu 6 men is ko gyventi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2009 12 16, 11:39)
sveikutės,aš jau nieko nesuprantu gavau daug pinigų,kurių nesitikėjau gaut iš soc.rupybos kadangi vaikutis į darželį eina nors jam nėra 3 metukų aš stoviu darbo biržoj nuo rugsėjo pirmos vyras stovi jau apie metus ir nieko negauna iš biržos,tai va galvojau kad neperveda toms šeimoms kur vaikučiai eina į darželį,o pasirodo pervedė.paskambinau pasiklaust ar ne suklydo,sakė kad ne.dabar sėdžiu ir galvoju pinigai tai gerai bet ar ne reikės man jų gražint.nes na 4 asmenų šeimos pajamos su vaikų pinigais 2023,72lt bezabrazija kažkokia doh.gif  doh.gif  doh.gif nei čia džiaugtis nei čia leist juos?????gal kas patarsit.

Šituos atmeskite skaičiuodama šeimos pajamas 4u.gif
Atsakyti
o kiek birzoj reikia prastovet kad gautum daug pinigu? biggrin.gif as nuo rugpjucio ten iregistruota, vaikas eina i darza nuo rugsejo. vasary bus 3 metai jai. ir man sake kad man niekas nepriklauso. ten ju nesuprasi. ieini i kabineta. susirinke kokios 6 ir kalba apie cholesteroli, o as stoviu prie duru :"laba diena" niekas nereaguoja. taip kelias minutes. tada viena sugebejo atsisukt ir sako" eik i 301. o ten: jums gali tik maisto duot" pinigai jokie nepriklauso.

na bet va ausra 757 nuo rugsejo stovi ir gauna... g.gif as irgi noriu daug pinigu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragana99: 16 gruodžio 2009 - 11:47
aha tikrai, uz ka tuos 6 menesiu gyvent. gerai kai mum dar yra kas padeda, bet yra tokiu zmoniu, kurie visiskai neturi kam pasiskusti ir turi 0lt pajamu.
Atsakyti
QUOTE(ricija @ 2009 12 16, 11:09)

pries istatymus nepasokinesi.
mano atveju viena men pajamos buvo padidejusios daugiau nei 1050lt 3asmenims.siuo metu pajamos tik 350lt ir soc pasalpa nepriklauso.gausiu tik po 3men.jokiu lengvatu darzeliui,nesvarbu kad stoviu DB.sako,jei sugebi vaiak leisti i darzeli,tai vadinas gali uz ji susimoketi..vat tokia logika.o kur dar mokesciai doh.gif
QUOTE(ragana99 @ 2009 12 16, 11:45)
o kiek birzoj reikia prastovet kad gautum daug pinigu? biggrin.gif  as nuo rugpjucio ten iregistruota, vaikas eina i darza nuo rugsejo. vasary bus 3 metai jai. ir man sake kad man niekas nepriklauso. ten ju nesuprasi. ieini i kabineta. susirinke kokios 6 ir kalba apie cholesteroli, o as stoviu prie duru  :"laba diena" niekas nereaguoja. taip kelias minutes. tada viena sugebejo atsisukt ir sako" eik i 301. o ten: jums gali tik maisto duot" pinigai jokie nepriklauso.

na bet va ausra 757 nuo rugsejo stovi ir gauna... g.gif  as irgi noriu daug pinigu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

6men tuomet gausit pinigiuku.o vasari jus gausit pasalpa is DB kai vaikui sueis 3metai.
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 12 16, 16:03)
mano atveju viena men pajamos buvo padidejusios daugiau nei 1050lt 3asmenims.siuo metu pajamos tik 350lt ir soc pasalpa nepriklauso.gausiu tik po 3men.jokiu lengvatu darzeliui,nesvarbu kad stoviu DB.sako,jei sugebi vaiak leisti i darzeli,tai vadinas gali uz ji susimoketi..vat tokia logika.o kur dar mokesciai  doh.gif

6men tuomet gausit pinigiuku.o vasari jus gausit pasalpa is DB kai vaikui sueis 3metai.

o cia kokia pasalpa kai sueis 3 metai? gimtadienio proga? atleiskit uz kvailus klausimus. bet tik cia galima gauti tikslia informacija, nes kur benueitum tai nieko nepasako. as is cia suzinojau ir apie pasalpa bedarbiams. nes nei DB nei seniunijoj nesake, kad priklauso. paklause vyras. sako: "krize, kokie pinigai?..." va doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana99 @ 2009 12 16, 16:01)
o cia kokia pasalpa kai sueis 3 metai? gimtadienio proga? atleiskit uz kvailus klausimus. bet tik cia galima gauti tikslia informacija, nes kur benueitum tai nieko nepasako. as is cia suzinojau ir apie pasalpa bedarbiams. nes nei DB nei seniunijoj nesake, kad priklauso. paklause vyras. sako: "krize, kokie pinigai?..." va  doh.gif

jei nestumo metu niekur nedirbote,tai suejus vaikui 3metams,stovite DB gaunat pasalpa 350lt *6men.
nes skaiciuojasi darbo stazas kazkaip.zodziu pati nelabai suprantu.bet istojus i DB po 8d gavau pasalpa po 350lt*6men.kai vaikui suejo 3metai
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 12 16, 16:03)
mano atveju viena men pajamos buvo padidejusios daugiau nei 1050lt 3asmenims.siuo metu pajamos tik 350lt ir soc pasalpa nepriklauso.gausiu tik po 3men.jokiu lengvatu darzeliui,nesvarbu kad stoviu DB.sako,jei sugebi vaiak leisti i darzeli,tai vadinas gali uz ji susimoketi..vat tokia logika.o kur dar mokesciai  doh.gif

bent jau pas mus, tai jei zmogui pajamos iseina maziau negu 525Lt,tai mokestis uz darzeli 50%,o jeigu gauni soc.pasalpa tai nemokamas darzelis....
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 12 16, 18:28)
jei nestumo metu niekur nedirbote,tai suejus vaikui 3metams,stovite DB gaunat pasalpa 350lt *6men.
nes skaiciuojasi darbo stazas kazkaip.zodziu pati nelabai suprantu.bet istojus i DB po 8d gavau pasalpa po 350lt*6men.kai vaikui suejo 3metai

bet tai va vasary bus kaip tik 6 menesiai kaip stoviu birzoje.ir vaikui 3 sueis. tai jeigu gausiu ta pasalpa uz vaika, tai jau tos kitos nu kur gauciau bedarbio pasalpa nepriklausomai ar turiu vaika ar ne, jau nebegausiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ricija @ 2009 12 16, 11:09)

niekam neidomu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(plazma @ 2009 12 16, 08:25)
nuo 7d-15d siaip tai 9d visad ,bet kai yra pinigu trukumas tai veluoja iki 15d.
maisto paketai priklauso.

kad drauge ir siandiena negavus sake uzlaike ax.gif (Kaune)
Atsakyti
QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 12 16, 23:12)
niekam neidomu  schmoll.gif
Papildyta:

kad drauge ir siandiena negavus sake uzlaike  ax.gif  (Kaune)

tai va laukiu nesulaukiu jau nervuojuos maniau gal blogai saskaita nurodziau nes pirma karta tokiu reikalu turiu g.gif o del maisto paketu ir juos gavau bet kokia mimra seniunijoje dirbo doh.gif nenorejo duot rasyt prasymo sako ne kai valkata atrodau ir turetu but geda maisto prasyt g.gif tiesa sakant pirma karta tokioje situacijoje atsidure musu seima kad prireike socialines pasalpos verysad.gif tikiuos neilgai rasim darbus ir kapstysimes is duobes i kuria ivare bankrutavusios darbovietes be sumoketu algu verysad.gif
Atsakyti