Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

Labas merginos padėkit ir man išsiaiškinti.Situacija tokia:Mano sesuo su sūnum nuomojasi savivaldybės būstą,kartu ten gyvena ir mano mama.Sesers mėnesinės pajamos 1700 lt.Tačiau mama gauna lengvą negalią 125 lt.ir soc. rūpyba damoka 225 lt.Ar priklausytų jiems šildymo kompensacija?
Atsakyti
QUOTE(ricija @ 2009 12 15, 13:12)
O jeigu prisiregistruoji tik dabar darbo birzoje, dirbi 0,25 etato, priklauso kompensacijos uz sildyma? kad pasalpos negaus ir taip aisku, bet va nuejome del kompensaciju ir taip paaiskino, kad reikia isbuti puse metu darbo birzoje.
Iskyla retorinis klausimas, jeigu iseina is darbo, nes ten ir taip jau asaros mokamos, tai vis tiek nepriklausys kompensacijos? nes mums teigia kad reikia isbuti puse metu? tai is ko seimai gyventi?

Labai aciu jei kas atsakys  ax.gif

darbo birzoj reikia but registruotam 6men jei nori gaut kompensacijas.jei per 36men yra 18men darbo stazas tuomet DB moka pasalpa.

QUOTE(vikute321 @ 2009 12 15, 13:24)
Labas merginos padėkit ir man išsiaiškinti.Situacija tokia:Mano sesuo su sūnum nuomojasi savivaldybės būstą,kartu ten gyvena ir mano mama.Sesers mėnesinės pajamos 1700 lt.Tačiau mama gauna lengvą negalią 125 lt.ir soc. rūpyba damoka 225 lt.Ar priklausytų jiems šildymo kompensacija?

mano nuomone,kad nepriklauso,nes virsija pajamas.bet geriausia pasiklaust soc darbuotoju.
Atsakyti
norejau paklausti kokiom dienom moka paskirta socialine pasalpa (negaunantiems pajamu)? nes lapkriti jau susitvarkiau tai manau gruodi jau tureciau gauti uz lapkricio men g.gif
Atsakyti
QUOTE(saldumelisss @ 2009 12 15, 15:57)
norejau paklausti kokiom dienom moka paskirta socialine pasalpa (negaunantiems pajamu)? nes lapkriti jau susitvarkiau tai manau gruodi jau tureciau gauti uz lapkricio men g.gif

jau turejot gaut mirksiukas.gif nors kita vertus priklauso nuo savivaldybes.as jau gavau visas ismokas uz lapkricio men
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plazma: 15 gruodžio 2009 - 16:47
QUOTE(plazma @ 2009 12 15, 17:46)
jau turejot gaut  mirksiukas.gif nors kita vertus priklauso nuo savivaldybes.as jau gavau visas ismokas uz lapkricio men

o kokiom dienom jums ismoka?
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 12 15, 15:21)
darbo birzoj reikia but registruotam 6men jei nori gaut kompensacijas.jei per 36men yra 18men darbo stazas tuomet DB moka pasalpa.
mano nuomone,kad nepriklauso,nes virsija pajamas.bet geriausia pasiklaust soc darbuotoju.

As jau nieko nebesuprantu, jeigu dabar gauna tik 200 lt atlyginimo, tai negi dirbanciam zmogui uz tiek niekas nepriklauso? taip iseina jis geriau tegul visai nebedirba? bet vis tiek nepragyvens...
Ar bent maisto paketai priklausytu?

ir dar galima kur kreiptis del soc. darbuotoju darbo kokybes? nes taip zeminti zmoniu tikrai manau negalima...jokios info negausi... o pas zmogus nieko ten nesuprasi, nes logikos jokios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ricija: 15 gruodžio 2009 - 19:06
QUOTE(saldumelisss @ 2009 12 15, 17:14)
o kokiom dienom jums ismoka?

nuo 7d-15d siaip tai 9d visad ,bet kai yra pinigu trukumas tai veluoja iki 15d.

QUOTE(ricija @ 2009 12 15, 19:01)
As jau nieko nebesuprantu, jeigu dabar gauna tik 200 lt atlyginimo, tai negi dirbanciam zmogui uz tiek niekas nepriklauso? taip iseina jis geriau tegul visai nebedirba? bet vis tiek nepragyvens...
Ar bent maisto paketai priklausytu?

ir dar galima kur kreiptis del soc. darbuotoju darbo kokybes? nes taip zeminti zmoniu tikrai manau negalima...jokios info negausi... o pas zmogus nieko ten nesuprasi, nes logikos jokios...

maisto paketai priklauso.
o del antro punkto tai nezinau
Atsakyti
QUOTE(saldumelisss @ 2009 12 15, 15:57)

Tarp 10-20d. Priklauso ir nuo banko, nes SEB pavedimus dažnai paaro vėliau nei kiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IruteB: 16 gruodžio 2009 - 09:38
laba diena,
atsprasau jei toks klausimas jau buvo.

noriu paklausti kam priklauso kompensacija uz darzeli? mes su vyru abu bedarbiai, vaikui 2,5 m.oficialios seimos pajamos 97 litai uz vaika. neoficialios - padeda tevai lotuliukas.gif seniunijoj musm pasake, kad mum niekas nepriklauso. priklausytu jeigu butumem invalidai lotuliukas.gif . o dabar prastovekit birzoj 6 menesius, tada ziuresim. va tokie buvo kava geriancios poniutes zodziai biggrin.gif pasibaisejau, net akiu nepakele pasiziuret su kuo kalba.
Atsakyti
Va va, tos poniutes per daug geros nuomones apie save.
Siandien nuejau pasiimti pazymos, apie gaunamus vaiko pinigus, tai laukiau kol baigs kalbeti tel., nesulaukusi uz 20 min vel ilindau i kabineta, tai nuteske segtuva, pati susirask, o ji toliau kalbejo tel apie buto remonta. Nesuprantu kokios ju pareigos g.gif
Atsakyti
sveikutės,aš jau nieko nesuprantu gavau daug pinigų,kurių nesitikėjau gaut iš soc.rupybos kadangi vaikutis į darželį eina nors jam nėra 3 metukų aš stoviu darbo biržoj nuo rugsėjo pirmos vyras stovi jau apie metus ir nieko negauna iš biržos,tai va galvojau kad neperveda toms šeimoms kur vaikučiai eina į darželį,o pasirodo pervedė.paskambinau pasiklaust ar ne suklydo,sakė kad ne.dabar sėdžiu ir galvoju pinigai tai gerai bet ar ne reikės man jų gražint.nes na 4 asmenų šeimos pajamos su vaikų pinigais 2023,72lt bezabrazija kažkokia doh.gif doh.gif doh.gif nei čia džiaugtis nei čia leist juos?????gal kas patarsit.
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2009 12 16, 11:39)
sveikutės,aš jau nieko nesuprantu gavau daug pinigų,kurių nesitikėjau gaut iš soc.rupybos kadangi vaikutis į darželį eina nors jam nėra 3 metukų aš stoviu darbo biržoj nuo rugsėjo pirmos vyras stovi jau apie metus ir nieko negauna iš biržos,tai va galvojau kad neperveda toms šeimoms kur vaikučiai eina į darželį,o pasirodo pervedė.paskambinau pasiklaust ar ne suklydo,sakė kad ne.dabar sėdžiu ir galvoju pinigai tai gerai bet ar ne reikės man jų gražint.nes na 4 asmenų šeimos pajamos su vaikų pinigais 2023,72lt bezabrazija kažkokia doh.gif  doh.gif  doh.gif nei čia džiaugtis nei čia leist juos?????gal kas patarsit.

mano supratimu,viskas gerai jei jūs iš DB gaunate bedarbio pašalpą. nes,jeigu vaikas iki 3 metų lanko ugdymo įstaigą,mama būtinai turi dirbti arba būti registruota darbo biržoje, tada soc pašalpa priklauso.
Kalėdos bus linksmesnės užtat,netikėtai gavus pinigėlių 4u.gif
Atsakyti