Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

QUOTE(Ksėna @ 2009 12 03, 01:34)
Vadinasi negausiu tos pašalpos verysad.gif Aišku jie negali skirti pašalpą jeigu mums pagal poperius kaip ir užtenka pinigu,bet kad visi pinigai eina kreditui ir komunalinem nekam nesvarbu. doh.gif Mums kaip jau minėjau išeina tik 150 lt.vienam žmogui,tai vienas apsipirkimas parduotuveje...Kaip gyventi toliau nežinau g.gif  O kas tai yra maisto daviniai? Ir manot vis gi galiu pabandyti dėl pašalpos kreiptis? g.gif

niekam neįdomu kokie pas ką įsipareigojimai..
dėl pašalpos kreiptis, žinoma, galite,bet jos jums neduos schmoll.gif O maisto daviniai-tai kas antrą mėnesį dalinami maisto paketai, susidedantys iš negendančių produktų-kruopos,miltiniai gaminiai ir pan. Dėl šių turėtumete rašyti atitinkamą prašymą savo seniūnijoje. Dėl kompensacijų už šildymą nekomentuosiu,nes ten man tamsus miškas nors tu ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 12 03, 00:34)
Vadinasi negausiu tos pašalpos verysad.gif Aišku jie negali skirti pašalpą jeigu mums pagal poperius kaip ir užtenka pinigu,bet kad visi pinigai eina kreditui ir komunalinem nekam nesvarbu. doh.gif Mums kaip jau minėjau išeina tik 150 lt.vienam žmogui,tai vienas apsipirkimas parduotuveje...Kaip gyventi toliau nežinau g.gif  O kas tai yra maisto daviniai? Ir manot vis gi galiu pabandyti dėl pašalpos kreiptis? g.gif

tai va butent, kad niekam neidomu, as uzdirbu 550, dirbdama puse etato paskola 480 ir dar reik mokescius moket, kuriems neuztenka pinigu, vyras bedarbis.

Olajju skambinausi i socialine, tai nieko nepasake ar patvirtinta ar ne, liepe ateiti ir tada pasakys, zadejau vakar eit, bet iskviete i darba, nes susirgo bendradarbe, tai zadu eit kita savaite jei pavyks.
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2009 12 03, 09:19)
tai va butent, kad niekam neidomu, as uzdirbu 550, dirbdama puse etato paskola 480 ir dar reik mokescius moket, kuriems neuztenka pinigu, vyras bedarbis.

Galima dirbti puse etato, jei vieniša mama ar tėtis augina vaiką iki 14m arba neįgalų vaiką iki 18m.

Niekam neįdomu, kiek šeima turi paskolų ar lizingų, nes niekas neliepė jų imt ar pirkt daiktus išsimokėtinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2009 12 03, 09:41)
Galima dirbti puse etato, jei vieniša mama ar tėtis augina vaiką iki 14m arba neįgalų vaiką iki 18m.

Niekam neįdomu, kiek šeima turi paskolų ar lizingų, nes niekas neliepė jų imt ar pirkt daiktus išsimokėtinai mirksiukas.gif

tai va butent, dabar kaip nors vistiek ismokesim, niekur nedingsim, o del puses, tai svarstoma galimybe, rase balsas.lt, kadangi zmones geriau neina isvis dirbt, ir gauna pasalpas, nei eina puse etato.
Atsakyti
Sveikos, na cia tikrai nesamone del puses etato, as ir jau buvau birzoj atstovejus pusmeti, kai pasiule man dirbt puse etato, ir ejau, sakau nors tiek, o dabar kaimynes paskaiciavo, dirbdama uzdirbu vos 400, o jei buciau nedirbus, po 600 socialine butume gave..., kazkiek apmaudu, tik tiek save paguodziu, kad stazas siek tiekeinasi..
Atsakyti
dėl to pusės etato tai nesamonė, mano vyro firma daug žmonių atleido, o tuos visus kurie liko dirbt perrašė dirbt ant pusės etato, nors oficialiai dirba visą diena,

jei ne skirs pašalpos, tai nežinau ant ko pykt ar ant tokių įstatymų ar ant darbdavių
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 12 03, 00:34)

tai va būtent kad niekam neįdomu...

QUOTE(IruteB @ 2009 12 03, 09:41)

Dėl lizingų tai taip, ale paskolų...Juk gyventi kažkur reikia doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2009 12 03, 11:33)

jei ne skirs pašalpos, tai nežinau ant ko pykt ar ant tokių įstatymų ar ant darbdavių

nepriklauso ir neskiria . pas mus gryna betvarke ,skaitosi pagyvenk puse metu be darbo (nezinia is ko ) o paskui gausi doh.gif

pas mane irgi stabdis del pasalpos nes vyras nera prastovejas puse metu ir man jos neduoda ,sako jei jis gautu is birzos pasalpa tai as gauciau is socialinio , ar tai logika unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Ksėna @ 2009 12 03, 14:53)
Oj neee,tikrai neprašysiu maisto schmoll.gif ,man jau toks dalinimas atrodo kaip žmogaus žeminimas. blush2.gif  Ačiū dievuliui makaronus,miltus,kruopas dar turiu iš kuo pirkti biggrin.gif  Suprantu močiutems padėti,bet  makaronus dalinti jaunems žmonėms oj neee,ir dar karta ne schmoll.gif

jei turit tai puiku ,bet yra zmoniu kurie neturi uz ka nusipirkti ir tokiu zmoniu tik daugeja verysad.gif
Atsakyti
sveikos aš norėjau paklausti apie mokestį už darželį...žinau, kad gaunančios soc. pašalpą už darželį nemoka, bet mano situacija tokia aš gaunu soc. pašalpą, bet reikia mokėti už darželį, nes aš moku už jį einantį mėn.na pvz rugsėjį moku už rugsėjį, spalį už spalį ir t.t. bet soc. pašalpą aš gaunu tik už praėjusį mėnesį ir pažymą apie soc. pašalpą galiu atnešt tik už praeitą mėn, o ne į priekį...tai kaip man padaryti, kad už tą darželį nereiktų mokėt?na tikiuosi supratot ką norėjau paklausti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2009 12 03, 17:12)
sveikos aš norėjau paklausti apie mokestį už darželį...žinau, kad gaunančios soc. pašalpą už darželį nemoka, bet mano situacija tokia aš gaunu soc. pašalpą, bet reikia mokėti už darželį, nes aš moku už jį einantį mėn.na pvz rugsėjį moku už rugsėjį, spalį už spalį ir t.t. bet soc. pašalpą aš gaunu tik už praėjusį mėnesį ir pažymą apie soc. pašalpą galiu atnešt tik už praeitą mėn, o ne į priekį...tai kaip man padaryti, kad už tą darželį nereiktų mokėt?na tikiuosi supratot ką norėjau paklausti blush2.gif

juk soc tvarkoma 3men,tai ir pazyma isduoda 3men.
o tai jums paskui tuos pinigus grazina,kuriuos sumokat uz darzeli?
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2009 12 03, 17:12)

Negrąžina schmoll.gif Geriausia, pildant prašymą dėl socialinės pašalpos, paprašyti, kad darbuotoja užpildytų informacinį lapelį, kurį parodžius darželyje, galima susitarti ir tą mėnesį nemokėti. O kitą mėnesį darželis gaus oficialų raštą, kad mokestis jums kompensuojamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2009 12 04, 10:31)
Negrąžina schmoll.gif  Geriausia, pildant prašymą dėl socialinės pašalpos, paprašyti, kad darbuotoja užpildytų informacinį lapelį, kurį parodžius darželyje, galima susitarti ir tą mėnesį nemokėti. O kitą mėnesį darželis gaus oficialų raštą, kad mokestis jums kompensuojamas mirksiukas.gif

Bet ma savivaldybėje išrašo tik vienam mėnesiui, o ne 3 g.gif
tai kaip supratau, reikia prieš prasitęsiant soc. pašalpą parašyti kokį prašymą ir nereikės mokėti?
Atsakyti