Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 11 26, 17:33)
Sveiki

noriu paklausti del vaikucio  52lt ,metai jau beveik praejo kaip susitvarkiau (nuo 3 metuku) ar reikia vel eiti prasitesineti ar ne ?

QUOTE(lidosiuxxx @ 2009 11 26, 22:00)
laba,kiekvienais metais,bent jau man taip sake smile.gif

kazin kaip yra istikruju g.gif nes skabinausi sako kad nereikia eiti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(pupppsis_22 @ 2009 11 23, 22:05)
jooo pritariu tipo jai vaikas eina i darzeli tai jam nei rubeliu nereikia,nei maisto,juk darzelei nedirba savaitgali ir vakariene vaikas juk namie valgo.nesuprantu as ju.o kaip del tu vienkatrtiniu pasalpu.nuo ko priklauso,kokia suma jie duoda,per kiek laiko???gal kuri gavote papasakokite prasau. ax.gif

prastovejus puse metu darbo birzoje yra mokama pasalpa 315lt ,ja reikia prasitesineti kas 3 menesius
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 11 29, 10:24)
taip,bet dar priklauso kiek zmoniu gyvena tame bute,name bei zmoniu pajamos.

mūsų žmonės 4, o pajamos išeina po 208 lt kiekvienam ohmy.gif ......ačiū visoms atsakiusioms.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidavel @ 2009 11 29, 22:52)
mūsų žmonės 4, o pajamos išeina po 208 lt kiekvienam ohmy.gif ......ačiū visoms atsakiusioms.... 4u.gif

na tuomet turit gaut,tik uz ta plota,kuri kompensuoja. 38+12+12+12
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plazma: 30 lapkričio 2009 - 08:57
Kada Šiauliuose bus dalinami maisto paketai? Iš anksto ačiū už info
Atsakyti
jau praeitą savaitę pradėjo dalinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 11 29, 23:43)
kazin kaip yra istikruju  g.gif  nes skabinausi sako kad nereikia eiti  rolleyes.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif nereikia,nebent pajamos bus didesnes negu 1050Lt vienam zmogui.....o taip savaime prasitesia....bet jeigu atkas ,kad pajamos buvo padidejusios ir nepraneset,tai reiks grazinti tuos pinigelius.....
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2009 11 25, 18:21)
ji butu dirbanti ir ieskanti darbo, as ir dirbu puse etato, ir del to negalim gauti jokiu lengvatu, nes pagal ystatyma esu ponia kuri leidzia sau dirbti puse etato ir nenori jie klausyti, kad didesniam etatuj manes nedarbina imone  doh.gif

p kodel jus nesikreipiat i socialini, jei dirbi maziau nei etatu, ir stovi darbo birzoje kaip ieskanti papildomo darbo, tai bent jau man, patikino, jog soc pasalpa priklauso
Atsakyti
Gal kuri zinote - tvarkantis kompensacijas uz sildyma ir vandeni, soc rupyba gali prisikabinti, kad seima turi net 2 masinas ir del to neskirti kompensacijos ?
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2009 11 30, 16:28)
p kodel jus nesikreipiat i socialini, jei dirbi maziau nei etatu, ir stovi darbo birzoje kaip ieskanti papildomo darbo, tai bent jau man, patikino, jog soc pasalpa priklauso

as buvau seniunijoje, tai mane isvijo lauk, sake kol neatstovesiu puse metu birzoj i juos nesikreipt g.gif .Sakykite o socialinis tai visai kita ystaiga nei seniunija ax.gif , nelabai as gaudausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2009 11 30, 18:09)
as buvau seniunijoje, tai mane isvijo lauk, sake kol neatstovesiu puse metu birzoj i juos nesikreipt  g.gif .Sakykite o socialinis tai visai kita ystaiga nei seniunija  ax.gif , nelabai as gaudausi  blush2.gif

mazesniuose miesteliuose, seniunijoje viska tvarko socialine darbuotoja, o kodia teise tave turejo isvyt, nesuprantu, na ryt pasiteirausiu dar karteli, nes mane pervede i puse etato, ta pacia diena stojau i birza kaip ieskanti papildomo darbo, ir socialiniam mano dok prieme be jokiu kalbu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2009 11 30, 21:42)
mazesniuose miesteliuose, seniunijoje viska tvarko socialine darbuotoja, o kodia teise tave turejo isvyt, nesuprantu, na ryt pasiteirausiu dar karteli, nes mane pervede i puse etato, ta pacia diena stojau i birza kaip ieskanti papildomo darbo, ir socialiniam mano dok prieme be jokiu kalbu g.gif

as nuejau ir sakau vyras bedarbis jau greit puse metu, as dirbu ant puses etato gryzus po mamos atostogu ir noreciau bent kompensacijos darzeliui ar vandeniui, klausiu gal kazkas priklauso mums, tai ji su pajuoka net nepasiulius atsisesti sako : jei leidi sau dirbti puse etato, tai net nesitikek jokiu lengvatu, as sakau o ka man daryti, tai ji atsako, iseik is darbo, juk kita susirast gali, arba atsovek puse metu ir tada ateik, as vistiek bandau aiskint kad esu birzoj, o ji atrodo net nenori klausytis. Isejau labai supykus, gryzus namo pasiskambinau i kita istaiga, tai ten kazka minejo, kad nereik vest dukters i darzeli ir galiu tiketis kompensacijos vandeniui ir kietam kurui, bet pamasciau, kad man geriau kai maze eina i darzeli, ten jai labai patinka, tai va taip ir likau nelabai supratus, bet jei galesit parasykit ryt kaip yra is tikruju, gal kaune kitokia politika, ir jei jos apgaudineja tada reiks ieskot kazkur teisybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2009 11 25, 17:21)
ji butu dirbanti ir ieskanti darbo, as ir dirbu puse etato, ir del to negalim gauti jokiu lengvatu, nes pagal ystatyma esu ponia kuri leidzia sau dirbti puse etato ir nenori jie klausyti, kad didesniam etatuj manes nedarbina imone  doh.gif

Kažkas naujo...dėl pusę etato dirbančių...
Įstatymo pataisa padės mažiau uždirbantiems gauti socialinę paramą

O jūs man pasakykit, aš vėl staiga susipainiojau...tas pajamas (525) skaičiuoja "popierines" ar gaunamas į rankas?
Atsakyti