Įkraunama...
Įkraunama...

Geodeziniai matavimai 2

Norim ivertinti namo baigtuma, kiek galime tiketis % baigtumo jei namas su langais durimis, tinkuotomis sienomis, isvedziotu sildymu, elektra, vandentiekiu, nuotiekom, truksta tik vidiniu duru, laiptu, katilines irangos bei aplinkos sutavrkymo. Gal kas galite parekomenduoti kokius matininkus Kaune ? Aciu
Atsakyti
Sveiki, padarem mes geodezija thumbup.gif beliko priduot i zemetvarka, bet jau sitas reikalas zinau uztrunka ilgiau.
Jeigu kam reikes rasykit parasysiu tel, daro greit ir PIGIAI, mum padare per 1.5 savaites!!!!!!!!
Jaunas draugiskas kolektyvas, na vienu zodziu super puper thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2010 07 26, 15:15)
Sveiki, padarem mes geodezija thumbup.gif beliko priduot i zemetvarka, bet jau sitas reikalas zinau uztrunka ilgiau.
Jeigu kam reikes rasykit parasysiu tel, daro greit ir PIGIAI, mum padare per 1.5 savaites!!!!!!!!
Jaunas draugiskas kolektyvas, na vienu zodziu super puper  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Pasiseke jums bigsmile.gif mums geodezinius virs metu dare doh.gif doh.gif doh.gif o po to kai pridavem i zemetvarke tai paaiskejo, kad milijonas klaidu privelta, kai pradejom vel savo geodezininku ieskot, paaiskejo, kad jie spejo jau subankrutuot blink.gif uzsidare blink.gif Tai graziuoju i kalbas nejo, teko vyrui biski musu ta geodezininka "papurtyt", kad dadarytu viska iki galo......Ir tarp kitko, ta firma mes is sito skyrelio susiradom, kazkas ja cia laaaabai rekomendavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2010 07 27, 08:51)
Pasiseke jums bigsmile.gif  mums geodezinius virs metu dare doh.gif  doh.gif  doh.gif  o po to kai pridavem i zemetvarke tai paaiskejo, kad milijonas klaidu privelta, kai pradejom vel savo geodezininku ieskot, paaiskejo, kad jie spejo jau subankrutuot blink.gif  uzsidare blink.gif  Tai graziuoju i kalbas nejo, teko vyrui biski musu ta geodezininka "papurtyt", kad dadarytu viska iki galo......Ir tarp kitko, ta firma mes is sito skyrelio susiradom, kazkas ja cia laaaabai rekomendavo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oho,gal patys save ir rekomendavo?! g.gif
o del klaidu dar nzn nes nenunesiau i zemetvarka, kas zino kas ten prirasyta sitose popieriukose, as tai nieko nesuprantu blink.gif
Atsakyti
Gal galetumete rekomenduoti firma ar zmogu galincius atlikti geodezinius zemes matavimus Lazdiju rajone, Seiriju kaime? Galite rasyti i AZ, buciau labai dekinga!!!
Atsakyti
[gal galit kazkas pasakyti kiek laiko kaune laukete is zemetvarkos kada patvitins sklypo ribas,nes geodezininkas sake,kad savaite patys pridavem,bet va jau 1.5men laukiam ir nieko sako skambinkit klauskit,bet beda ta kad mes patys isvyke,viska tvarko architektas,tai uzkniso ji ir mus laukti,net pammatu negalim daryti

norejau pratęsti temą apie geodezinius matavimus ir pasidalinti savo patirtimi, gal pravers ir jums. Reikėjo atlikti geodezinius ir topografinius matavimus, nes norėjome statytis namą. Pasisamdėm vieną įmonę, bet ji tempė laiką, vilkino tvarkyti popierius, o mums reikėjo skubiai. Tada kaimynai patarė kreiptis į įmonę, kuri jiem atliko matavimus. Ir žinot likom labai patenkinti jų paslaugom. Visų pirma tai kaina buvo žymiai mažesnė, o matavimus atliko greitai ir kokybiškai, ir popierius sutvarkė. Jei susidūrėt su panašiom problemom, galit parašyti žinutę, atsiųsiu jų kontaktus.

Sėkmės matavimuose ir statybose thumbup.gif
[/quote]
Atsakyti
Galiu parekomenduoti geodezininkus, kurie mums dare geodezinius matavimus, dirba greitai ir mums padare pigiau nei kitose firmose prase thumbup.gif Kaune.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milagrosa: 12 rugsėjo 2010 - 20:39
gal kas galite padėti ax.gif
Turiu sodų bendrijoje sklypą, kurio įgijimo metu buvo tvarkyti visi matavimai. Dabar sodų bendrija reikalauja kad pasidaryčiau iš naujo matavimus nes seni iš registrų centro nebegalioja. Ką tai reiškia? Kodėl turiu leisti pinigus matavimams jei nesiruošiu parduoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2010 09 24, 13:47)
gal kas galite padėti  ax.gif
Turiu sodų bendrijoje sklypą, kurio įgijimo metu buvo tvarkyti visi matavimai. Dabar sodų bendrija reikalauja kad pasidaryčiau iš naujo matavimus nes seni  iš registrų centro nebegalioja. Ką tai reiškia? Kodėl turiu leisti pinigus matavimams jei nesiruošiu parduoti? blush2.gif

Jei nesiruosiat nieko statyti tai jie jusu negali priversti darytis geodezinius. O kaip suprasti igyjimo metu tvarkyti matavimai? tai buvo daryti geodeziniai ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 09 25, 16:33)
Jei nesiruosiat nieko statyti tai jie jusu negali priversti darytis geodezinius. O kaip suprasti igyjimo metu tvarkyti matavimai? tai buvo daryti geodeziniai ar kaip?

notaras tvarkė prieš 5 metus. Preliminarūs vadinami jie. Ar tai labai blogai? Kokios gali būti pasekmės man jei atsisakau pasirašyti sutikimą dėl kaimynės pastatyto statinio kuris aukštas (normalus vieno aukšto namukas) ir stovi mažiau nei metras nuo ribos bei man užstoja saulę. Mane spaudžia pasirašyti net sodo pirmininkė. O man to daryti nesinori, nes tuomet jie kėsinsis į mano obelį esančią už 2,5 metro nuo naujos ribos, nes per daug metų ta riba vis slenka į mano pusę. doh.gif
Suprantu kad nenusileisiu, bet kokius galiu pateikt argumentus išskyrus atsikalbinėjimą?
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2010 09 25, 16:33)
notaras  tvarkė prieš 5 metus. Preliminarūs vadinami jie. Ar tai labai blogai? Kokios gali būti pasekmės man jei atsisakau pasirašyti sutikimą dėl kaimynės pastatyto statinio kuris aukštas (normalus vieno aukšto namukas) ir stovi mažiau nei metras nuo ribos bei man užstoja saulę. Mane spaudžia pasirašyti net sodo pirmininkė. O man to daryti nesinori, nes tuomet jie kėsinsis į mano obelį esančią už 2,5 metro nuo naujos ribos, nes per daug metų ta riba vis slenka į mano pusę. doh.gif
Suprantu kad nenusileisiu, bet kokius galiu pateikt argumentus išskyrus atsikalbinėjimą?

Nieko cia blogo, tiesiog kiti kaimyniniu sklypu savininkai besidarydami geodezinius matavimus gales, reikalui esant, ilysti i jusu sklypa pakeiciant riba, o jei jus su tuo nesutiksit bus jums vargo vakariene, tik teismo keliu galesit gincytis ir tai klausimas ar pades. geriau pasidaryti del sventos ramybes ir tada jau zinosit kad niekas neilys i jusu kiema.
O tai tas namas jau pastatytas? Seip tai arciau kaip 3 metrai nuo ribos statytbos draudziamos, nebent yra kaimyninio sklypo savininko sutikimas, beje jis turi buti gautas dar pries prasant statybu leidimo. Tai yra nelegali statyba, nes jie negalejo gauti leidimo be jusu rastisko sutikimo, tikriausiai tik dabar jie tvarkosi statybos leidima arba jie gavo leidima tik statyti turejo ne toi vietoi, o minimum uz 3 metru nuo jusu sklypo.
Nelabai supratau del obels, jei ji yra uz 2.5 metro nuo ribos tai kaip jie gali i ja kesintis? Jei jie stato ar yra pastate nama tai jie privalo buti pasidare geodezinius matavimus, o tai reiskia riba niekur nebepasislinks daugiau, taip ir liks tie 2.5m nuo obels.
As tai siulyciau jums skustis statybu inspekcijai ir tegul tikrina, legali tai statyba ar ne. Su kaimynais reikia draugiskai sugyventi, bet nusileisti kai daro nesamones tikrai nereikia, po to dar ir isviete pasistatys ant ribos, kad netersti savo sklypo. Jei jums uzstoja saule tai taip suprantu jie pasistate kazkur jums is pietines puses, taip padare nes jiems tie like 3 metrai iki ribos visiskai nereikalingi, nes ten nebuna arba mazai buna saules, isnaudojo savo sklypa 100% jusu sklypo saskaita. Tikrai nenusileiskit!
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 09 25, 21:24)
Tikrai nenusileiskit!

Dėkoju. Dabar jaučiuosi kiek daugiau suprantanti savo situaciją. Šiandien eisiu draugauti su pirmininke. Dėkoju labai labai dar kartą. aciuks.gif
Atsakyti