aisku nesirasykite. o ta firmele patikima? didele ar siaip kosk privatininkas dirba sau vienas? tikrai labai keista
ten privatininkas,vyrui jo draugas rekomendavo.bet kuo toliau,tuo labiau

.siandien atvaziavo parodyt sklypo ribas,nes rado virsploti ir truputi keisis ribozenliai.atvyko kartu su gretimo misko savininku.tai kas dejos siandien buvom apsale

,tas kaimynas,naujasis lietuvis,vos ne uz rankos vedzioja matininka po musu sklypa ir aiskina,cia tam keliukui jam reikia servituta kad idetu,cia platesni suprojektuoti ,kad jis apsisukti galetu.vyras sako,kas cia per nesamones.per musu sklypa eina keliukas musu,jam servituto nera,pries 2 metus vyras leido kaimynui veziotis per ji mediena.ir po siai dienai jis per ten veziodavosi,ne karto nesipykom.per gera sirdele va ir gavos,kaip sako mano mama, ileisk kiaule i baznycia,tai...matininkas aiskiai kaimyno puseje,sako ten kur kaimynui parodytas privaziavimas,jau buvo seniai,ir jis dinges

,tai dabar kadangi musu sklype servituto nebuvo,jis parasys dokumentuose- numatomas servitutas.o tas numatomas reiskia kaip ir galiojantis.ar matininkas teisus.prasem kad parodytu per kur kaimynui buvo privaziavimas,nerodo,sako jo jau nebera,ten zmones geodezinius pasidare ir panaikintas tas keliukas.kur galetumem kreiptis,kas paaiskintu teisybe.zemes pas mus nedaug,tai jei dar 6 metru kelia suprojektuos,o siauresnio sake negali ,tai isvis

.baigiu sveikata prarasti per tokius dalykus,nes nemoku neimti visko giliai i sirdi.ir noris begti is tos korumpuotos lietuvos palikus viska.i tokia nevilti jau baigia mane ivaryt.ir kuo toliau ziuriu prapuls cia ir mano vaikai,cia ne gerumo reikia mokyti,o is mazens vilko iltis auginti,kad nezutu.cia siaip pamastymas.