Įkraunama...
Įkraunama...

Geodeziniai matavimai 2

QUOTE(Ritandra @ 2011 08 10, 11:12)
tikrai reiks geodeziniu. o tada jus noresite padalinti i 2 dalis su atskirais dok? ar padovanoti ir brolis taps bendrasavininku? nes jei dalinsite i dalis (darysite padalinima) tai tikrai daug kainuos, klausimas ar ta zeme verta tiek.

na taip, turbtut galimas variantas ir bedrasavininku. jeigu dalinti i 2 dalis su atskirais dokais tai turbut kainuotu dar dvigubai tiek, kiek geodeziniai? nes atskirus geodezinius vel reiketu daryti abiems sklypams padalintiems, taip?
ne zemes vertes kaina cia klausimas, o tiesiog, kad ta zeme pagal saziningumo principus priklauso mums abiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliaZ @ 2011 08 10, 18:01)
na taip, turbtut galimas variantas ir bedrasavininku. jeigu dalinti i 2 dalis su atskirais dokais tai turbut kainuotu dar dvigubai tiek, kiek geodeziniai? nes atskirus geodezinius vel reiketu daryti abiems sklypams padalintiems, taip?
ne zemes vertes kaina cia klausimas, o tiesiog, kad ta zeme pagal saziningumo principus priklauso mums abiems  smile.gif

taip. jum kainuotu geodeziniai, padalinimo planas ir dar atskirai paskui kiekvienam geodeziniai. tikrai brangu. jei tai ne paezere tai neverta smile.gif o del bendrasanininku tai jei ka su ta zeme daryt velgi biskiuka niuansu yra. tada turi sutarti ar pardavimas ar nuoma turite abudu vienodai mastyt smile.gif jei dirbat zeme tai galimas variantas kad padarai geodezinius, tada geodezininkas padaro toki planeli vadinama "naudojimo tvarka" padalina ta zeme i dalis A ir B ir suraso A priklauso antanui B priklauso Jonui. toki planeli patvirtinat pas notara ir kikevienas turite savo dali smile.gif cia vienas is variantu smile.gif
Atsakyti
Ritandra, aciu uz info smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif

jei kas turit problemu su tiksliaisiais matavimais geod kreipkites gal galesiu padeti ir netik siais klausimais .per az
Atsakyti
sveiki, nusvile su biurokratiniais labirintais ir daugiau kaip metai nesulauke geodeziniu patvirtinimo sodo sklype, nusipirkom zu paskirties zeme. Bet niekur nerandam PATIKIMO matininko Prienu rajone... Vieni draugai nusivyle, o daugiau parekomenduoti nera kam...gal cia kas zinos?
Atsakyti
Sveiki,
gal kas galėtų "apšviesti", kiek maždaug galėtų kainuoti dviejų miško sklypų (apie 7 ha ir apie 2 ha) matvaimai Šiaulių rajone? Daug nieko nereikia - praktiškai tik tikslių ribų, nes kai reikia pirkėjui parodyti, tai ir baksnoji žemėlapy ar pačiam miške "kažkur nuo čia iki kažkur čia..." doh.gif
Būsiu dėkinga už atsakymą ar konsultaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2011 09 13, 14:30)
Sveiki,
gal kas galėtų "apšviesti", kiek maždaug galėtų kainuoti dviejų miško sklypų (apie 7 ha ir apie 2 ha) matvaimai Šiaulių rajone? Daug nieko nereikia - praktiškai tik tikslių ribų, nes kai reikia pirkėjui parodyti, tai ir baksnoji žemėlapy ar pačiam miške "kažkur nuo čia iki kažkur čia..."  doh.gif
Būsiu dėkinga už atsakymą ar konsultaciją  4u.gif

matavimai kadastriniai? tai labai priklauso nuo misko, ar yra spindziai iskirsti (ribos). bet siaip apie 2000 lt. tikrai ne maziau manau. bet jei jums reikia tik pirkejam ribas rodyt kaip kas, tai nueinate pas miskininka ir susitariate kad iskirstu tuos spindzius pagal planeli, tai priklausomai nuo liniju ilgiu ir misko bet manau su 600 lt prasisuktumete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2011 09 13, 13:43)
matavimai kadastriniai? tai labai priklauso nuo misko, ar yra spindziai iskirsti (ribos). bet siaip apie 2000 lt. tikrai ne maziau manau. bet jei jums reikia tik pirkejam ribas rodyt kaip kas, tai nueinate pas miskininka ir susitariate kad iskirstu tuos spindzius pagal planeli, tai priklausomai nuo liniju ilgiu ir misko bet manau su 600 lt prasisuktumete smile.gif

matavimai reikalingi praktiškai tik pirkėjui parodyti smile.gif nemanau, kad ten kokie tai spindžiai iškirsti.... ten įeiti čiut galima doh.gif
o parduoti galima be geodezinių matavimų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2011 09 13, 13:43)

o "planelis" turi būti jų ar mūsų? aš turiu tik Miškų tarnybos atsiųstą žemėlapio ištrauką (kurios nesuprantu), ir kiekvieno sklypo atskirą planą (be aplinkinių sklypų).
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2011 09 13, 15:55)
o "planelis" turi būti jų ar mūsų? aš turiu tik Miškų tarnybos atsiųstą žemėlapio ištrauką (kurios nesuprantu), ir kiekvieno sklypo atskirą planą (be aplinkinių sklypų).

na tai tie kiekvieno atskirai planeliai bus preliminarus, su plotu su zemelapiuku. aisku kadastrinius pasidarytumet ir butu tvarka, ir plota patikslintu ir ribas, be to jei parduodate tai ir pirkejas nores zinot ar netruksta ploto. o ir notarai netvirtina sandorio daznai jei nera kadastriniu. o siaip miskininkas tikrai iskirstu tas jum ribas ir pagal preliminariu matavimu duomenis, isimimtu abrisa ir viska matytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2011 09 13, 15:29)
na tai tie kiekvieno atskirai planeliai bus preliminarus, su plotu su zemelapiuku. aisku kadastrinius pasidarytumet ir butu tvarka, ir plota patikslintu ir ribas, be to jei parduodate tai ir pirkejas nores zinot ar netruksta ploto. o ir notarai netvirtina sandorio daznai jei nera kadastriniu. o siaip miskininkas tikrai iskirstu tas jum ribas ir pagal preliminariu matavimu duomenis, isimimtu abrisa ir viska matytu smile.gif

Nu begalingai esu dėkinga už kantrybę atsakant į mano "protingus" klausimus, bet... miškininko man ieškot toj urėdijoj, kuriai priskirti sklypai? jie jau ten žinos, apie ką kalba eina?...
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2011 09 13, 17:37)
Nu begalingai esu dėkinga už kantrybę atsakant į mano "protingus" klausimus, bet... miškininko man ieškot toj urėdijoj, kuriai priskirti sklypai? jie jau ten žinos, apie ką kalba eina?...

aga ieskokit uredijoj smile.gif galit pas matininka kreiptis irgi del spindziu, ziuresit kuris pigiau smile.gif siaip kaina pas matininka atrodo apie 200 lt/km. bet tikslinkites, pasiskambinkite i keleta vietu smile.gif
Atsakyti