Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (V dalis)

QUOTE(zikas1970 @ 2009 11 16, 14:45)
Cia buvo rasyta,kad per tezus kelione kainavo 180 dol.  g.gif ir gidas buvo Paulius,berods.
Na o mes per vietinius ir raudu siena aplankem,ir Palestinoj buvom,pries tai buvo rasyta,kad vietiniai ne visi ten nuveza  smile.gif

Vaje, negi mes tiek daug mokėjom už ekskursiją tada? Kažkodėl tikrai atrodo, kad 110$, nors gal netyčia maišau su kita ekskursija.. bet šiaip gali būti, kad dabar jau pakilę kainos, aš senokai buvau.
Bet galiu pasakyt, kad ta ekskursija ir daugiau verta, ypač su tokiu gidu smile.gif kartočiau ir kartočiau rolleyes.gif

Undzinka, nežinau kaip dėl Sun Rise Holidays, bet aš į Hiltoną tą antrą kartą nebevažiuočiau, nebent pasitaikytų labai geras pasiūlymas. Man ten labai aptarnavimas nepatiko unsure.gif Žiūrėkit, nepermokėkit wink.gif mes važiavom vasarą už 1500lt 7d AI ir jaučiamės permokėję biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2009 11 16, 15:17)
Zmogai,patarkit... Pasimeciau viezbuciuose...
Hurgada:
HILTON LONG BEACH RESORT
ar
SUN RISE HOLIDAYS

Is siu dvieju rinkciausi Sunrise,vien del to,kad jis mazesnis.Bet cia kaip kam.

QUOTE(Undzinka @ 2009 11 16, 15:53)
Kas idomiausia jau nera sestadieniui vietos i Sun Rose ,betyra i Hiltona
Kaina...1597 su viza zmogui su AI sistema. Cia kaip ?
Buvau kelis kartus Turkijoje,ten jau iskas aisku,o va Egiptan pirma kart ruosiames...

Viza papildomai kainuoja,nepamenu,berods apie 50 litu zmogui.
AI,viskas iskaiciuota,(pusryciai,pietus,vakariene)vietinis alkoholis taip pat.
Labai idomiai su vietom,kazkaip niekada su tuo nesusidurem,dazniausia vietu nebuna lektuve,o ne viesbuciuose.
Kitu variantu nera?Ta prasme viesbuciu?
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2009 11 16, 15:53)
Kas idomiausia jau nera sestadieniui vietos i Sun Rose ,betyra i Hiltona
Kaina...1597 su viza zmogui su AI sistema. Cia kaip ?
Buvau kelis kartus Turkijoje,ten jau iskas aisku,o va Egiptan pirma kart ruosiames...

Šiaip to viešbučio pliusas, kad teritorija labai didelė. Ir vakare laabaai smagu vakarieniauti Lotus restorane lauke, prie baseino smile.gif skanūs ledai, kokteiliai baruose.
Man minusas buvo aptarnavimas (nors jums gal geresni darbuotojai pačiam sezono įkaršty klius) ir maitinimas (laabaai mažai vaisių buvo, bet gal irgi dėl to, kad vasara, o aš juos labai mėgstu verysad.gif ).
Kaina realiai nėra labai didelė.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2009 11 16, 14:56)
Sunrise nebera vietu sad.gif Lieka Hiltonas

animation team thumbup.gif ir teritorija didele grazi..
Atsakyti
QUOTE(nigma @ 2009 11 16, 15:46)
animation team  thumbup.gif  ir teritorija didele grazi..

O kur geriau prasyt kambario? Pagrindiniame pastate ar nameliuose?
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2009 11 16, 16:58)
O kur geriau prasyt kambario? Pagrindiniame pastate ar nameliuose?

http://tophotels.ru/...p...Re=4&crate=
Pabandyk paziureti atsiliepimus,raso,kur mazdaug kambariu nesirinkti,
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2009 11 16, 15:41)
Pabrango,tikrai,nes mes buvom pernai,tikrai pigiau buvo,nei symet,cia tipo krize  biggrin.gif

Vasara keliones pigesnes,dabar kainos paciam bume,dar pakils iki nauju ir sausio pirma sav.,po to kainos pradeda kristi vel  mirksiukas.gif

Na gal ne visai nuo bumo priklauso, nes papraščiausiai pabrango bilietai į lankomas vietas. Jeigu buvo po 50 L.Y. tai dabar po 60 L.Y. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2009 11 15, 22:28)
Dėl Jeruzalės, tai kai mes važiavom su Tez Tour'u, mokėjom po 110$ už žmogų.. keista, kad pas vietinius brangiau

per musu agenturas, bent jau Novaturas siulo uz 190$, tame paciame viesbutyje ziurinejom ir rusu agenturu pasiulymus irgi ta pati kaina, todel emem is vietiniu uz 120$, bet galima ir pigiau , gyvas pavyzdys buvo musu viesbutyje, jau rasiau keliavo uz 83$ zmogui.
Jei buciau zinojusi kaip rasti gida Pauliu ir Tezus gal buciau emus is ju, nes kokybe keliones yra svarbiausia, o tik paskui kaina
Kazkas klauset, kiek pasimti $, manau kiek negaila biggrin.gif nes isleisti yra kur....galima megautis SPA proceduromis ir visomis kitomis pramogomis, uzsukti i ju vietinius juros gerybiu restoranelius.....
Atsakyti
Jo, mes kai važiavom į Egiptą, tai mums Lietuvoj atspausdino Novaturo rengiamas ekskursijas ir jų kainas, nes tezų kažkodėl nerado, tai visos ekskursijos buvo brangesnės, tame tarpe ir Jeruzalės. Bet toks žiaurus skirtumas tikrai nebuvo, tai ten ryškiai lankomos vietos pabrango smile.gif

Atsakyti
Matau Undzinka negali apsispresti del vezbuciu.na as buvau hiltone tai galiu pasakyti kad labai didelis ju pliusas tai krantas,ir koralu netoli yra ir smelukas super,aptarnavimas man yrgi nieko,fajna animacija,o su valgiu tai nelabai,nors kai as neisranki tai ka pavalgyti tikrai galima rasti,alkani nebusit.tiesiog turiu su kuo paliginti.Apie fistival girdejau nelabai geru atsiliepimu,bet pati nebuvau.galiu pasulyti mamluka san rays.ten superinis maitinimas ir gerimai ne jupi o nektarai is pakeliu,nu zodziu superinis vesbutis,tik kas vaziuoja su kaukemis panardyti salia kranto tai neiseis ,labai drumstas vanduo.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2009 11 16, 15:56)
Sunrise nebera vietu sad.gif Lieka Hiltonas

Normalus tas viešbutis rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 16 lapkričio 2009 - 23:12
Nepanikuokit jus dėl tų viešbučių. Negi atvažiavę ruošiatės sėdėti juose nuo ryto iki vakaro (nors, aišku yra ir tokių). Visur švaru, valgyt duoda, tai ko daugiau reikia. Kartais paskaitai ir pagalvoji- o pas mus negi viskas jau taip tobula, kad reiktų panikuoti. Mes pvz. visada stengiamės ieškoti viešbučių (bet kur) arčiau miesto centro? O ten kad kokių vaisių mažiau davė, ar patalynės kasdien nepakeitė, tai iš viso vienodai, nes ir namie prisipažinkit nesėdit jus tais vaisias apsikrovę ir nekeičiat patalynės kasdien. biggrin.gif
Atsakyti