Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (V dalis)

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 11 12, 16:22)
Yra ir Egipte tokiu viesbuciu... pvz. Mexicana Creative, Ghazala Gardens, Sierra,

del kokybes as aisku nieko nesakau, bet bara papludimyje galima rasti smile.gif

As kalbu apie tai,kad jeigu as gyvenu viesbuty,nuo kurio veza autobusas i papludymi,tai kas man is tu isvardintu?Norit pasakyti,kad as galiu drasiai eiti i ju teritorija ir imti ko sirdis geidzia?Siaip ne baruose esme,cia tik tarpkitko,bet irgi savotiskas nepatogumas
Mexicana Creative ir Sierra taip pat yra antroj linijoj,ne ant juros kranto.
Nebesipleskim,visi mes renkames pagal savo norus ir pomegius.Vieniems pliusas iki juros pesciom pasivaikscioti,kad maistas geriau virskintusi,kitas bamba isvertes visa diena megsta pasideginti,ir jam ne motais visos ekskursijos.Dar kiti,nors ir prie juros viesbutis,visa diena ant gulto prie baseino prakiurgsiu,dar kitiems ir viesbucio nereikia,atvaziuoja ir ima apartamentus pas gyventojus paciam miesto sentre.Vieniems reikia,kad jura butu,kaip musu Baltijos jura,su smeletu dugnu ir kad gylio nebutu,kiti- Egipto be koralu neisivaizduoja(cia as apie save,)Todel ir duotas didelis viesbuciu pasirinkimas,kad visi zmoniu inoriai butu patenkinti.
Savo pozicija as isdesciau,bet tikrai neprimetu niekam asmeniskai.Kiek zmoniu,tiek ir nuomoniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 12 lapkričio 2009 - 15:57
QUOTE(zikas1970 @ 2009 11 12, 15:55)
As kalbu apie tai,kad jeigu as gyvenu viesbuty,nuo kurio veza autobusas i papludymi,tai kas man is tu isvardintu?Norit pasakyti,kad as galiu drasiai eiti i ju teritorija ir imti ko sirdis geidzia?Siaip ne baruose esme,cia tik tarpkitko,bet irgi savotiskas nepatogumas
Mexicana Creative ir Sierra taip pat yra antroj linijoj,ne ant juros kranto.
Nebesipleskim,visi mes renkames pagal savo norus ir pomegius.Vieniems pliusas iki juros pesciom pasivaikscioti,kad maistas geriau virskintusi,kitas bamba isvertes visa diena megsta pasideginti,ir jam ne motais visos ekskursijos.Dar kiti,nors ir prie juros viesbutis,visa diena ant gulto prie baseino prakiurgsiu,dar kitiems ir viesbucio nereikia,atvaziuoja ir ima apartamentus pas gyventojus paciam miesto sentre.Vieniems reikia,kad jura butu,kaip  musu Baltijos jura,su smeletu dugnu ir kad gylio nebutu,kiti- Egipto be koralu neisivaizduoja(cia as apie save,)Todel ir duotas didelis viesbuciu pasirinkimas,kad visi zmoniu inoriai butu patenkinti.
Savo pozicija as isdesciau,bet tikrai neprimetu niekam asmeniskai.Kiek zmoniu,tiek ir nuomoniu.

Jus papraset pamineti keleta viesbuciu, kurie butu ne ant juros kranto, kad papludimyje butu baras... As jums juos paminejau...

Sierra, aplamai savo papludimio neturi, o naudojasi Savoy viesbucio visa infrastruktura iskaitant ir papuldimio bara.
Ghazala Gardens, panasi situacija...
Bet i papludimi autobusais vazineti nereikia, nes iki jo nueiti trunka 10 min.

Mexicana turejo du papludimius (kaip siais metais yra nezinau), vienas is ju buvo GRAND SHARM RESORT viesbucio tertorijoje i kuri veze autobusas, ten yra baras ir bare galima isgerti ir pavalgyti jei turi ALL..
Atsakyti
Ar galite pasiūlyti gerą viešbutį Hadaboje?
Atsakyti
[quote=Austrada,2009 11 12, 09:20]
Labas rytas,

Gal kas buvot Šarm el Šeiche viešbutyje THREE CORNERS KIROSEIZ 4+*?

Labas. Mes skrendam i si viesbuti lapkricio 29d. 2 savaitem thumbup.gif . Atsiliepimai apie ji labai geri. Pati agente, pas kuria mes pirkom kelione yra buvusi siame hotely. Siaip kaip uz tokia kaina tai tikrai super pasiulymas! thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2009 11 12, 15:21)
neteko buti tokiam viesbuty,kur ne jo teritorijoj,jei veza autobusiukas i papludymi,duotu baruose pavalgyti ir atsigerti.Viskas tik viesbucio gyventojams,o mums belieka pasidziaugti gultais,jei tokiu dar atrandam laisvu.Nemaisykim Turkijos su Egiptu,ar jus esat buve Egipte,kad taip butu?Jei taip,gal parasytumet,kuriam viesbuti?

Pvz., Hurgadoj PYRAMISA BLUE LAGOON-nors ir nelabai man jis patiko, bet turi savo privatų paplūdymį, kuriame gali valgyti ir gerti tik to viešbučio gyventojai.
Papildyta:
QUOTE(julik19 @ 2009 11 13, 12:47)
Mes skrendam i si viesbuti lapkricio 29d. 2 savaitem thumbup.gif . Atsiliepimai apie ji labai geri. Pati agente, pas kuria mes pirkom kelione yra buvusi siame hotely. Siaip kaip uz tokia kaina tai tikrai super pasiulymas!  thumbup.gif bigsmile.gif

Na, jei mes pirmi ten apsilankysim 11.22d., teks man viską papasakot.

QUOTE(julik19 @ 2009 11 13, 15:00)
[Na, jei mes pirmi ten apsilankysim 11.22d., teks man viską papasakot.
O su kuo jus vaziuojate ir ar ilgam?smile.gif

Kol kas nevažiuojam dar schmoll.gif , kelionę pirksim kitą savaitę 7 n. ,,paskutinę minutę", sekam vietas lėktuve.
Jei negausim į THREE CORNERS KIROSEIZ 4+*, rinksimės, kitą.
O jūs su su Star 1 holidays vykstate?
Atsakyti
Sveiki, 4u.gif

Mes planuojam važiuoti į Egiptą gruodžio 27 - sausio 3 dienom. Gal yra kas buvę ten tokiu metu? Kaip sutikot Naujus? (Gal ką parekomenduotumėt?) ax.gif
Kaip manot ar geriau skirsti į Hurgadą ar į Šarm el Šeichą? g.gif

beje, į Egiptą tik su pasu? Ar įleidžia su tapatybės kortele?
Atsakyti
QUOTE(Di:> @ 2009 11 13, 19:46)
Sveiki, 4u.gif

Mes planuojam važiuoti į Egiptą gruodžio 27 - sausio 3 dienom. Gal yra kas buvę ten tokiu metu? Kaip sutikot Naujus? (Gal ką parekomenduotumėt?)  ax.gif
Kaip manot ar geriau skirsti į Hurgadą ar į Šarm el Šeichą? g.gif

beje, į Egiptą tik su pasu? Ar įleidžia su tapatybės kortele?

Tik su pasu, kurio galiojimas ne maziau 6 men.
Esam svente Kaledas. Egipte buna specialios vakrienes ir sventines programs uz kurias dazniausiai reikia moketi papildomai-Kaledu ar Nauju Metu. Man teko svest Kaledas-nebuvo taip ispudinga, kaip tikejausi. Deja, sunus buvo teisus, kad neverta per Kaledas vykt i Egipta. Bet Nauji Metai-visai kitokia svente. Su draugu kompanija butu visai smagu! Ne veltui turbut sakoma-kaip sutiksi Naujus Metus-tokie ir bus metai.

Atsakyti
Aš esu buvusi Egipte 12-26 — 01-06. Tada buvom Šarm el Šeiche, apsistojom 3* viešbutyje Fantazia.
Šiaip apskritai man iš tos kelionės - patys geriausi atsiminimai, nors gerai pasiknaisiojus, tai rasčiau prie ko prikibti. Naujametinis vakarėlis buvo, už jį privalomai reikėjo papildomai sumokėti, nors.. nieko ypatingo labai nebuvo. Vakarienė kaip vakarienė, na, gal keletas patiekalų įvairesnių, desertų daugiau buvo. Prieš atidarant restoraną, visus pavaišino nealkoholiniais kokteiliais (na, gaal ir buvo ten to alkoholio, bet labai jau nedaug). Šiaip šampano jokio nebuvo, kas daugelį papiktino, na, bet man kai jis neaktualus.. visą vakarą sedėjom prie stalo kartu su viešbučio savininku, jo draugais, akcininkais ir panašaus plauko arabais, tai išties smagiai leidau laiką, turiningai praleidau vakarą. Paskui atėjo DJ, užleido muziką, po kurio laiko visi pradėjo šokt biggrin.gif 24h atnešė didelį tortą, visiems užteko smile.gif paskui pakvietė pilvo šokio šokėjų ir dar ten kažką, bet aš jau nuėjau miegot.
Šiaip nežinau, geresniuose viešbučiuose, manau, geresnė ir programa būna, bet pagrindinis mūsų Naujųjų sutikimo tikslas - tai sutikti juos ten, kur šilta. O mes nelabai sureikšminom, buvo to šampano ar ne. Šiaip kadangi sedėjom su tais savininkais, tai, aišku, mums gėrimus nešiojo (nors buvom HB), bet ką kiti žmonės turėjo veikt ir ką gert vakare, tai aš šiaip nelabai įsivaizduoju biggrin.gif o pinigai nebuvo jau tokie maži sumokėti.

Juokinga tai, kad visuose (be išimties) viešbučiuose jie dekoruoja vidų. Tai yra taip juokinga ir neskoninga laugh.gif pas mus viešbutyje buvo kažkoks namelis, šalia Kalėdų senis ir elnias. Visur pribarstyta to netikro sniego, kai kur ant žolės padėti užrašai "Merry Christmas" arba "Happy New Year". Suprantu, jie viską daro tam, kad įsiteikt klientui, bet nu come on, čia jau persistengta šiek tiek lotuliukas.gif Vienintelė dekoracija, kuri man tikrai patiko (ne mūsų viešbutyje), buvo tai, kad kažkokius augančius medelius jie buvo apkarstę lemputėmis, vakare taaaip gražiai atrodydavo. Bet nesu tikra, ar čia tik kalėdinė dekoracija, gal jie visą laiką taip palieka. g.gif

Reziumuojant, tie Nauji metai buvo vieni geriausių, nes kompanija buvo tikrai gera, nieks neprisigėrė, neprasiskėlė galvų ir pan laugh.gif Bet nemanau, kad visi norėtų tokių Naujų metų..
(siaubas, kaip išsiplėčiau)

Ai dar, kur važiuoti. Šiaip anksčiau žiemą neveždavo į Hurgadą, mes dėl to tąkart ir ėmėm Šarm el Šeichą, o dabar jau veža? Šiaip aš siūlyčiau Šarm el Šeichą, tvarkingesnis kurortas, mažiau vietinių (tik personalas), bet Hurgadoj pigiau. Tai čia žiūrint kokie jūsų prioritetai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Utopia: 13 lapkričio 2009 - 23:39
sveikos 4u.gif . Nesu buvus Egipte, tai noreciau paklaust gal kas turit atsiliepimu ar esat ka girdeje apie viesbuti "Falcon Naama Star" ( 2009m statybos) arba "Fantazia" Sarm El Sheiche . Raso, kad Naama Bay centre - tai turbut kurtortiniame miestelyje, kaip vertinate? Raso papludimys uz 500m - ar pakenciamas megstantiems jaukiai pasidegint? ax.gif
Viesbutis salia koralinio rifo (taip raso ju puslapyje) - tai pliusas ar minusas... ir kas per velnias yra "pontoninis tiltas"?.

Buciau dekinga uz bet kokia info. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusele: 14 lapkričio 2009 - 07:31
QUOTE(Dusele @ 2009 11 14, 08:28)
arba "Fantazia" Sarm El Sheiche . Raso, kad Naama Bay centre - tai turbut kurtortiniame miestelyje, kaip vertinate? Raso papludimys uz 500m - ar pakenciamas megstantiems jaukiai pasidegint? ax.gif 

Buvau 2007-2008 m., tam laikotarpiui priekaištų neturiu jokių, kaip 3* viešbutis tikrai super, palyginus su 4* Hiltonu Hurgadoj, tai Šarme daug geriau buvo.
Paplūdimiu viešbutis dalinasi su šalia esančiu Sonesta Beach, vietų visad rasdavom, jeigu ateidavom 9-10h, bet jeigu ateini vėliau, tai kartais ir be šansų ką rasti.. iki paplūdimio veda toks gražus, tvarkingas takelis nuo baseino palei kažkokius ale kotedžus, paskui dar išlendi į tokią gatvelę, šiek tiek paeini ir tas paplūdimys.
Šiaip viešbučio vieta kurorte yra ideali, mano nuomone. Iki Naama Bay centro, kur yra parduotuvės, kavinės, klubai ir panaši veikla, visai netoli. Mes niekad iki ten nevažiavom, visad eidavom promenada palei viešbučius, ypač vakare smagu pasivaikščiot wub.gif O vakarais jokio triukšmo nesigirdėdavo, galėdavom ramiausiai miegot. Kitoj gatvės pusėj, praktiškai priešais mūsų viešbutį, buvo McDonaldas, bankas, vaistinė, gastronomas. Žodžiu, mano nuomone, vieta tikrai superinė.

Bet teko girdėti, kad dabar tas viešbutis kiek suprastėjo, neva dieną naktį rusišką muziką leidžia. Tai gal jums praverstų truputį šviežesni komentarai smile.gif
Atsakyti
Buvom Falcon Inn Viva, bet ten yra 3 paplūdimiai į kuriuos veža, mes kažkaip visad į tą važiavom Palma beach 4u.gif Kitus išbandyt pritrūko ie laiko ir noro blush2.gif
Atsakyti
Sveiki visi besiruosiantys i sharma ax.gif siandien vejuota ir apsiniauke tik 28 silumos mirksiukas.gif ilsiuosi Jaz Mirabel Beach Resort thumbup.gif nemazai lietuviu, viesbutis tvarkingas, maistas truputi galetu but geresnis, bet juk nepavalgyt atvaziavom biggrin.gif rytoj trauksim i Jeruzale , kelione emem is vietiniu uz 120 $, bet sutikom lietuvius kurie ten pabuvojo su vietiniais tik uz 83 $ ir sake viskas thumbup.gif siame viesbutyje dirba lietuve evelina labai thumbup.gif mergina, paslaugu siame viesbutyje nemazai ir aplink visko galima rast, dviraciu nuoma, keturaciu nuoma, kaituotoju daug......
Papildyta:
jei dar kas domina klauskit ax.gif
Atsakyti