Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (V dalis)

QUOTE(Frezija13 @ 2010 01 10, 19:21)
Po apsilankysmo Izraelyje su tuo paciu nenuvyksi į Afriką, nespriims su Izraelio viza, todėl teks keisti pasą.  g.gif

mano mama po keliones po Izraeli Tunise buvo mirksiukas.gif Kitose salyse gal kita tvarka.
Atsakyti
QUOTE(RutaPuta @ 2010 01 10, 19:31)
Po apsilankymo Izraelyje, pasienieciai neleidzia ivaziuoti i Kaira. Todel pirma Kairas, poto Izraelis. o kitur kiek zinau leidzia, nebent vel nauja tvarka...

drinks_cheers.gif Mes irgi būtent su tuo susidūrėm.
Atsakyti
QUOTE(dominika 2 @ 2010 01 10, 18:45)
turiu pora klausimeliu:
1.jei vykstate is egipto i izraeli,kur gaunate ivaziavimo visa ar jos nereikia.
2.po apsilankimo izraelyje ar teke lankytis "musulmoniskuose salyse.
aciu dominika

Kokia tvarka geriau aplankyti musulmoniškas šalis manau jums paaiškins agentūroje, kur pirksite kelione. Kiek teko girdėt iš važiavusių į Jordaniją ir Izraelį, kad išvengti tos problemos tai vizas klijuoja ne į pasą o ant kažkokio lapelio, po to jas išmeta. Kiek tame teisybės nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
Prašau padėkit man, mamytės.
Noriu keliauti į Egiptą su draugu, ir niekur dar nesu keliavusi, todėl viskas labai nauja. Norėtume keliauti nuo sausio 23 iki vasario 4 d. tame dienų tarpe. Užtektų 7 dienų, viešbučio norėtume 4 arba 5 žvaigždučių, tačiau kaina taip pat labai daug ką reiškia... norime išsitekti kuo pigiau, nes esame studentai. Ar dar kur yra vietų? skaičiau neblogą pasiūlymą Sea Gull viešbutyje, ar jis nėra labai prastas? Prašau padėkit, nes laiko daug nebeliko, o norai tokie dideli.... Pagaliau norėčiau, kad ir mano svajonė išsipildytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digniuke @ 2010 01 10, 22:42)
Prašau padėkit man,  mamytės.
Noriu keliauti į Egiptą su draugu, ir niekur dar nesu keliavusi, todėl viskas labai nauja. Norėtume keliauti nuo sausio 23 iki vasario 4 d. tame dienų tarpe. Užtektų 7 dienų, viešbučio norėtume 4 arba 5 žvaigždučių, tačiau kaina taip pat labai daug ką reiškia... norime išsitekti kuo pigiau, nes esame studentai. Ar dar kur yra vietų? skaičiau neblogą pasiūlymą Sea Gull viešbutyje, ar jis nėra labai prastas? Prašau padėkit, nes laiko daug nebeliko, o norai tokie dideli.... Pagaliau norėčiau, kad ir mano svajonė išsipildytų smile.gif

Vietų tai yra - bet neaišku koks Jūsų biudžetas- skrydžių sumažėjo ir kainos yra užkeltos dabar...
Atsakyti
QUOTE(Digniuke @ 2010 01 10, 20:42)

na nzn kaip maitinimas, bet siaip man sea gull thumbup.gif
Atsakyti
gerai,jei kaip jofkyraso,ant poperelio uzklijuota,nes gaves izraelio viza i pasa tu tampi persona nongrate pvz i emiratus.nes daugeliu saliu (pries ivaziuojant i sali pasiskaitau kas prie ko ir kaip ir t.t ) parasyta turintiems izraelio visa salies visa nesuteikiama ( netgi yra kai kurios azijos salys).na tai reikia pagalvoti ar verta vaziuoti i izraeli o po tureti problemu kitur.
Atsakyti
Radau Sea Gull už 1182lt (viskas įskaičiuota). Manau,kad nėra labai brangu. ar įmanoma rasti pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Digniuke @ 2010 01 10, 21:42)

4* ar 5* viešbutis dar ne Egiptas. Norint jį pžinti reikia kuo mažiau laiko praleisti viešbutyje, tai irgi kainuoja, todėl pilnai užtektu 2* ar 3*. Bet jeigu norit konforto, tai už jį reikia mokėti. Ir kaip jau rašė, dabar pats blogiausias laikas pirkti nes kainos užkeltos. Kalėdom kelionės buvo 40 proc pigiau cool.gif Vėlykom manau turėtu pigti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dominika 2 @ 2010 01 10, 21:50)
gerai,jei kaip jofkyraso,ant poperelio uzklijuota,nes gaves izraelio viza i pasa tu tampi persona nongrate pvz i emiratus.nes daugeliu saliu (pries ivaziuojant i sali pasiskaitau kas prie ko ir kaip ir t.t ) parasyta turintiems izraelio visa salies visa nesuteikiama ( netgi yra kai kurios azijos salys).na tai reikia pagalvoti ar verta vaziuoti i izraeli o po tureti problemu kitur.

Nėra seno paso - nėra problemos biggrin.gif Kas keliauja, tas ir susitvarko biggrin.gif
Atsakyti
Kaip gaila... Na aišku, ne ilsėtis važiuotume, o kuo daugiau pamatyti. Tik prisiskaičiau, kad žemesnių žvaigždučių viešbučiuose būna tarakonų, viskas nešvaru ir tt.. tai nesinori mokėti pinigus už betvarkę. Jau geriau pora šimtų pridėti ir turėti vien gerus įspūdžius kelionėje. Ech.,.. gaila, kad viskas čia pabrango sad.gif Gal vertėtų tuomet ją atidėti...
Atsakyti
QUOTE(Digniuke @ 2010 01 10, 21:01)
Kaip gaila... Na aišku, ne ilsėtis važiuotume, o kuo daugiau pamatyti. Tik prisiskaičiau, kad žemesnių žvaigždučių viešbučiuose būna tarakonų, viskas nešvaru ir tt.. tai nesinori mokėti pinigus už betvarkę. Jau geriau pora šimtų pridėti ir turėti vien gerus įspūdžius kelionėje. Ech.,.. gaila, kad viskas čia pabrango sad.gif Gal vertėtų tuomet ją atidėti...

na manau kad kaina visai nebloga radot ax.gif viesbutis tikrai geras, centre paciam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digniuke @ 2010 01 10, 22:01)

Kelionės įspūdžiai priklauso ne nuo viešbučio * kiekio, o nuo jūsų pačių nuotaikos, tolerancijos, nusistatymo. Jeigu norėsi matyt šiukšlynus ir tarakonus, tai tik tai ir matysit. Jei norėsi matyt egzotinę šaly su įdomiais žmonėmis, tai ir matysi cool.gif Turistai sėkmingai peikia visus viešbučius. Manau jūsų pasirinkimą nulems piniginės storis 4u.gif
AI aš jau seniai neperku, nes skrandis vienas, kiek paruošta maisto kad ir kaip norėsi nesuvalgysi. Ir tas grafikas 3 kartus per dieną prisistatyti į viešbutį valgymui, vargina ir daug laiko atima. o 7n atostogų ir taip trumpas laikas. Jeigu pirksit ekskursijas tai ten bus pietūs, badauti nereiks. Ir šiaip ten šilčiau, taigi valgyti mažiau norisi ir maisto parduotuvyčių, jeigu norit ką nors pakramtyt ant kiekvieno kampo yra biggrin.gif
Atsakyti