Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (V dalis)

QUOTE(vilmusis @ 2010 01 07, 14:12)
O jei mane pykina skrendant, kur geriau sėsti lėktuve?
Ar paprastai pilni skrenda lėktuvai?
Ar vizas reikia eiti įsiklijuoti prieš registravimąsi (Tezai)?

tai jei jau pykina tai sesk arciau tualeto smile.gif biggrin.gif
o vizas skrendat su tezais reikia pries registraciaj skrydziui isiklijuoti smile.gif
beje, lektuvai dazniausiai pilni skrenda, visus pageidavimus del vietos lektuve reikia reiksti registracijos metu, kai registruoja skrydziui ten jie ir vietas parenka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_Feja: 07 sausio 2010 - 13:21
QUOTE(vilmusis @ 2010 01 07, 15:12)
O jei mane pykina skrendant, kur geriau sėsti lėktuve?
Ar paprastai pilni skrenda lėktuvai?
Ar vizas reikia eiti įsiklijuoti prieš registravimąsi (Tezai)?

Nu blyn , kokioje agentūroje pirkai, kad nepasakė, kur įsiklijuoti vizas... Tezturui Vizas reikia įsiklijuoti aerouoste Vilniuje, išvykimo salėje antrame aukšte . galima prieš registraciją ir galima ir po ... Na dėl pykinimo - jei bijote - išgerkite vaistus pusvalandį prieš skrydį. Šiaip pykinti gali jei krato. Na ir jei bijote pykinimo - daug nevalgykite prieš skrydį. Aišku, gal geriau prie lango sėdėti, tada gal ne taip baisu smile.gif Lėktuvas garantuotai bus pilnas...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 01 07, 14:20)
Aišku, gal geriau prie lango sėdėti, tada gal ne taip baisu smile.gif Lėktuvas garantuotai bus pilnas...

o as akip tik nepatarciau prei lango jei bijo, ar pykina
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 01 07, 11:47)
negalim apsisprest tarp situ 2 viesbuciu,gal kas pades
Sunrise Select Mamlouk Palace Resort & SPA

Iberotel Makadi Saraya Resort

vienareiksmiskai - Saraya thumbup.gif
Atsakyti
Mes skrendam su Novaturu, tai man agenturoj sake: "Kai nuskrisite, surinks pasus ir sudes vizas."
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 01 07, 14:20)
Nu blyn , kokioje agentūroje pirkai, kad nepasakė, kur įsiklijuoti vizas... Tezturui Vizas reikia  įsiklijuoti aerouoste Vilniuje, išvykimo salėje antrame aukšte . galima prieš registraciją ir galima ir po ...  Na dėl pykinimo - jei bijote - išgerkite vaistus pusvalandį prieš skrydį. Šiaip pykinti gali jei krato. Na ir jei bijote pykinimo - daug nevalgykite prieš skrydį. Aišku, gal geriau prie lango sėdėti, tada gal ne taip baisu smile.gif Lėktuvas garantuotai bus pilnas...

Man sakė, kad oro uoste įklijuos (bet ne 2, o 3 a.), aš tik sudvejojau, ar iki, ar po registracijos?
O pykina mane dėl kitų dalykų ir baimė ar maistas tam įtakos neturi.
O kada jūs paparastai atvažiuojate į oro uostą, prieš kiek laiko iki skrydžio, kad dar būtų ne vėlu pageidavimus dėl vietų reikšti?
Atsakyti
QUOTE(vilmusis @ 2010 01 07, 15:29)
Man sakė, kad oro uoste įklijuos (bet ne 2, o 3 a.), aš tik sudvejojau, ar iki, ar po registracijos?
O pykina mane dėl kitų dalykų ir baimė ar maistas tam įtakos neturi.
O kada jūs paparastai atvažiuojate į oro uostą, prieš kiek laiko iki skrydžio, kad dar būtų ne vėlu pageidavimus dėl vietų reikšti?

na tai kuo anksciau atvaziuosi tuo didesne galimybe kad gausi pageidaujama vieta smile.gif mes tai vaziuojam pries 2 valandas iki skrydzio
Atsakyti
Nerandu atsiliepimu apie Taba blush2.gif Negi niekas ten neskrenda g.gif Labai praverstu mums visa info apie si kurorta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2010 01 07, 14:34)
na tai kuo anksciau atvaziuosi tuo didesne galimybe kad gausi pageidaujama vieta smile.gif mes tai vaziuojam pries 2 valandas iki skrydzio

Mes irgi pries 2val atvaziuojam.

QUOTE(Gerdele @ 2010 01 07, 15:46)
Nerandu atsiliepimu apie Taba  blush2.gif  Negi niekas ten neskrenda  g.gif Labai praverstu mums visa info apie si kurorta  ax.gif

Kazkaip i Taba maziau zmoniu vaziuoja, nes ten labai ramus, labai atsiskyres kurortas, labai kazkokiu ekskursiju is ten nera, skirta tik labai ramiam poilsiui smile.gif
Atsakyti
O kur eiti vizos isiklijuoti jejgu skrendu su STAR1? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerdele @ 2010 01 07, 16:46)
Nerandu atsiliepimu apie Taba  blush2.gif  Negi niekas ten neskrenda  g.gif Labai praverstu mums visa info apie si kurorta  ax.gif

Atsiliepimu nezinau, bet radau paciu star'u aprasyma apie taba ju e-laikrastuke:
http://www.facebook....a...nios.pdf&h=
Atsakyti
sveiki,
del vizu- yra saliu kur neileis i lektuva be vizos,bet egiptas ne ta salis.kiek kartu buvau egipte viza iklijuodavo i pasa jau nusileidus,t.y hurgados aerouoste.viskas ten viksta paprastai: is lektuvo i autobusa, priveza prie pastato (kontrolei ,bagazui atsiimti), ieinam i sale o ten ir valiutu keitykla ir atstovai jau laukia.nusiperkat vizas ( ofizialiai vizos kaina 15$) ir stojat i eile stampui gauti ir atiduoti atvykimo kortele-antspauda uzdejo ir einat pasiimti bagazo.agenturos uzsidirba is visko.
Atsakyti