QUOTE(Lexusia @ 2010 01 06, 14:40)
Mes skrendam i Oasis sausio 23 d. Prie pora metu gyvenom viesbutyje salia, viska slabai labai patiko, todel rinkomes ten pat..
Tai as kaip supratau is komentaru turistu, ten yra 5 viesbuciai, valdomi tos pacios vadovybes (ar netgi seimos) - jie vienas salia kito issideste visi
Papildyta:
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2010 01 06, 14:38)
Stai todel ir sakau, kad yra geriausia savo asmenine nuomone susidaryti is perskaitytu atsiliepimu ir pamatytu nuotrauku, nes kiekvieno zmogaus prioritetai, norai ir galimybes skirtingi. Man pvz. reikia grazaus pliazo, sildomo baseino, padoraus kambario, koralu rifo, atokiau nuo miesto surmulio. Kitam kambarys nerupi, pliazo jam reikia smeleto, aktualus yra maistas, aptarnavimas ir t.t.
P.S.
Tikrai geras visbutis yra pvz. Baron Resort su UAL... Tik kaina jo atitinkama...
Jaunimeliui pvz gal norisi paselti, seimoms su vaikais norisi ramaus poilsio su tam tikrom pramogom vaikams, poreles velgi nori kazko romantisko gal ir pan. Kiekvienam savo
Kas vienam atrodo super, kitam gali visai nepatikti del skirtingu poreikiu ir prioritetu
Papildyta:
QUOTE(Lexusia @ 2010 01 06, 14:51)
Cia taip ir vadinasi "star fish" ??
Mergytes, gal kas gali iformuoti arba i az parasyti kur ten tas duty free rasti mums...As visada tik oro uoste pries griztant namo perku. dabar paskaiciau, kad galima 2 dienas atskridus pirkti..Man aktualu Hurgados puse
O ten kazko gero buna?
Nieko neteko gideti, bet man irgi butu idomu suzinoti
Esame buve tik Turkijoj, tai ten kazkaip nieko kitokio nepastebejau