Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (V dalis)

Sveikos, negi niekas nebuvote Makadi Bay kurorte... Išvykstame už poros savaitėlių. Domina, ką galima palankyt tame miestely, suprantu, kad tai kurortas ir kažko seno, autentiško Egiptietiško tikrai nerasime, bet visgi... Taip pat domina ar yra Dutti free, ar teks į Hurgadą baladotis. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2010 01 04, 10:04)
Sveikos, negi niekas nebuvote Makadi Bay kurorte... Išvykstame už poros savaitėlių. Domina, ką galima palankyt tame miestely, suprantu, kad tai kurortas ir kažko seno, autentiško Egiptietiško tikrai nerasime, bet visgi... Taip pat domina ar yra Dutti free, ar teks į Hurgadą baladotis. Ačiū. 4u.gif

Buvau prieš pora metų
Mažytis jaukus miesteliukas, kuriame tik viešbučiai ir parduotuvėlės
Po miestelį nemokamai važinėjo traukinukas, tai vis pasidarydavom pramogėlę pasižvalgyti po teritoriją. Išlipi kur nori, pasivaikštai, vėl įlipi
Duety Free lyg ir nebuvo arba mes neradom
Į Hurgadą kursavo viešbučio autobusiukas, reikėdavo iš vakaro užsirašyt.
Su ekskursijom jokių problemų, pasiimdavo ir atveždavo ekskursiniai autobusai iki viešbučio

Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 01 04, 09:52)
o kaip vakare oras sausio gale?ar reik vaikams paimt striukes,megztini?

vakarais reikia šilto megztinio butinai, nes oras labai atvesta.
aš paimsiu megztukus ir plonas striukytes.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Si 6tadieni isvaziuoju i Egipta.. jau trecia karta, bet apskutinikart uvau pries 3 metus, taigi tikiu, kad nemazai kas [apsikete.. varau i Hurgada, SEA GULL viesbutuka... gal aks nesenai buvot.. kaip dabar ten kainos? kokia valiuta geriau veztis, eura ar doleri? 4u.gif kur geriausia apsipirkineti ir t.t. ar tokiu metu diena ten labai karsta ar tik maloniai silta? kaip saulute ar labai ima, ar reikia gerai apsaugancio kremo nuo saules? v ax.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2010 01 03, 20:17)
Mes vasarą atostogavom mamlouk tai jie abudu šale. Galimą naudotis abiejų teritorijomis. tai man gardenas pasirodė jau toks nutryntas palyginus su mamlouku, bet buvom tik porą kartą toj teritorijoje pasivaikščioti. Baseinas mažiukas pasirodė, bet galimą ateit ir prie mamlouku baseino tai ne bėda mirksiukas.gif

mes buvom lapkriti,tai mums atvirksciai pasirode kad mamlouk labiau nutrintas(aisku jis pigiau kainuoja),papludymys zymiai geresnis ir didesnis sunrise garden ..... gultai minksti.Baseine nesimaudziau man jis neaktualu,vaiku zaidimo kambarys gardene tikrai yra pats maciau,SPA proceduros irgi sitam,maistas gerimai tie patys man atrodo,gan valgomi buvo ir neblogi.Kambari su vaizdu i jura sunku gaut nes ju mazai yra.Bet nemazai maciau 1 aukste kambariu prie baseino abejuos,tai cia nzn su vaikais gal patogu,bet be ju klausyt baseino triuksma jei reiktu nelabai faina .
Atsakyti
Mes prieš savaitę grįžome iš Hurgados. Tiksliau ilsėjomės ne pačioje Hurgadoje, o Makadi Bay. Gyvenome 4+ žvgž. viešbutyje Makadi Oasis smile.gif Buvome ten prieš pusantrų metų, ir nors anksčiau sakiau, kad į vykti tą pačią vietą atostogauti ne man, bet ši vieta man labai super thumbup.gif ypač kai su vaikučiais atostogauji, nes daug kas pritaikyta vaikams, net Novaturo klubas veikia smile.gif Lietuvių animatorė faina labai Agnė.
Dėl temperatūros- buvo gana šilta diena, apie +28, bet tik tiek kad jau nuo 15 val. imdavo vėst ir gana ankstokai temdavo. Striukes vežėmes plonas, bet nei mums, nei vaikui neprireikė- vyras ir dukrytė su megztuku vakarais, o aš skara apsigobdavau ir vakarodavome wub.gif

Ech... saulė, paplūdimys, vaisiai...taip norisi vėl biggrin.gif
Atsakyti
Na, as jau moraliskai ruosiuosi skristi. Dar liko isimest pora dalykeliu, bagazas jau paruostas. Skrydis i HRG ryt ryte.

Beieskodama indo radau labai nebloga puslapi. cia pateikiami ivairus zemelapiai including ir Kairo, Gizos.
http://mappery_com/G...mid-Complex-Map

Tarp kitko, visgi nusprendem vykti i Kaira ir Aleksandrija savarankiskai. Paziuresim kaip pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2010 01 05, 00:14)
Mes prieš savaitę grįžome iš Hurgados. Tiksliau ilsėjomės ne pačioje Hurgadoje, o Makadi Bay.

Ir kaip jums tas kurortas? Ar yra ten ką aplankyti savarankiškai? Taip pat gal žinote ar yra duty free parduotuvėlė? Kiek supratau tai niekas nerado smile.gif O iki Hurgados kiek kainuoja nuvykti taksi, ar maršrutiniu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2010 01 05, 11:22)
Ir kaip jums tas kurortas? Ar yra ten ką aplankyti savarankiškai? Taip pat gal žinote ar yra duty free parduotuvėlė? Kiek supratau tai niekas nerado smile.gif O iki Hurgados kiek kainuoja nuvykti taksi, ar maršrutiniu? 4u.gif

Kiek zinau Makady BAy duty free nera, bet juk galite oro uoste tik atskride nusipirkti ko noresite 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2010 01 05, 11:50)
bet juk galite oro uoste tik atskride nusipirkti ko noresite  4u.gif

Pagal mane i duty free papulsite tik isskrisdami is LT ir, atitinkamai, skrisdami i LT i Egipto duty free.
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2010 01 05, 15:19)
Pagal mane i duty free papulsite tik isskrisdami is LT ir, atitinkamai, skrisdami i LT i Egipto duty free.

schmoll.gif netiesa..i visas egipto duty free galite eiti 2 paras po skrydzio, tik reikia pasa tureti jei ne oro uoste pirksite mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galit patarti, kuri pasirinkti g.gif Hilton Hurgada Long Beach 4*,
Festival Riviera 4* ar Sunrise Mamlouk Palace 5* doh.gif
Atsakyti