Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (V dalis)

QUOTE(pienas @ 2009 12 31, 18:33)
Sveikos, planuoju vasario vidury 14 dienu kelione i Egipta. Domintu tikriausiai labiau Sarmo kurortas, nes norisi pakeliauti. Planas aplankyti Petra ir Izraeli ar kas bandete tai padaryti?.. gal ka rekomenduotumete? Ko reiketu norint nusigauti uz Egipto ribu. Gal kas isbandete tas pramogas? Gal kas turite kokiio Novaturo organizuojamu ekskursiju is Sarmo sarasiuka su preliminariomis kainomis?  4u.gif
Planuoju i kelione vykti viena, tai jei kas noretumete visai man kompanija nepamaisytu.

Reikia tik paso ir pinigų biggrin.gif O ekskursijas pirkti iš vietinių apie 35-40 proc pigiau nei iš lietuvaičių mirksiukas.gif
Atsakyti
Su tuo pigiau, tai viena karta gerai pasimokiusi, siek tiek galvoju apie sauguma, todel norisi tureti rekomendaciju wink.gif...
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2010 01 01, 02:07)
Su tuo pigiau, tai viena karta gerai pasimokiusi, siek tiek galvoju apie sauguma, todel norisi tureti rekomendaciju wink.gif...

Tada rekomenduoju Šarme:
Sharm Entertainment
8 Motels Street
prie Sun Rise Hotel Hadaba

Per kelis metus dar nenuvylė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 01 01, 11:08)
Tada rekomenduoju Šarme:
Sharm Entertainment
8 Motels Street
prie Sun Rise Hotel Hadaba

Per kelis metus dar nenuvylė  biggrin.gif

Aciu uz koordinates 4u.gif
Kaip suprantu ten vietine kelioniu agentura?... o su jais deretis galima ar pas juos nustatytos kainos?.. jie organizuoja ekskursijas i Petra ir Jeruzale?.. nes praktiskai del to 14 dienu kelione planuoju.
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2010 01 01, 13:28)
Aciu uz koordinates  4u.gif
Kaip suprantu ten vietine kelioniu agentura?... o su jais deretis galima ar pas juos nustatytos kainos?.. jie organizuoja ekskursijas i Petra ir Jeruzale?.. nes praktiskai del to 14 dienu kelione planuoju.

Taip vietinė, taip derimasi, kadangi kainos nėra užkeltos, tai nuolaidos nebus didelės. Pasitaiko ir pas juos paskutinės minutės kelionės. Buvau ten prieš mėn., tai siūlė Kayra už 35 USD už 6 val. reikėjo išvažiuot. Iprasta kaina 45 USD. Su mumis važiavo palydovas kuris viskuo rūpinosi ir ginkluotas policininkas, turistų saugumui biggrin.gif Turistų surinkimas iš viešbučių vyko minutės tikslumu thumbup.gif
Atsakyti
O kur Hurgadoje gerai organizuoja vietiniai ekskursijas?
Atsakyti
Kaire jau esu buvusi. Is Hurgados vaziavau.. va ten ir buvo nuotykiu tokiu, kad nezinau doh.gif
O gavote koki tikslu ekskursijos aprasyma?.. nes pasitaiko atveju, kad vietiniai zada viena.. o po to pasirodo, kad uz papildoma ir nemaza mokesti. Mums norint aplankyti naktini Kairo turgu bunant jau paciame Kaire paprase papildomai po 100 dol., nors buvo susitarta, kad tai ieina i dvieju dienu keliones kaina. Is principo nemokejome. Nu zodziu... jau truputi zinau, ka reiskia turistu apgaudinejimas, ale kvepalu, papirusu ir visokie kitokie "autentiski" fabrikeliai.
Papildyta:
Dar is pastebejimu... i visokius pasiplaukiojimus/ pasivazinejimus geriau tartis, kad pakliutumete i vokiskai/angliskai kalbanciu turistu grupes. Kokybe paprastai geresne, o ir kainuoja maziau. Su rusiskai kalbanciomis grupemis viska eina suprasti, bet paprastai jiems ikainius uz viska padidina. Teko tai gyvai matyti... nebuciau patikejusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienas: 01 sausio 2010 - 13:46
QUOTE(pienas @ 2010 01 01, 14:50)
Kaire jau esu buvusi. Is Hurgados vaziavau.. va ten ir buvo nuotykiu tokiu, kad nezinau doh.gif
O gavote koki tikslu ekskursijos aprasyma?.. nes pasitaiko atveju, kad vietiniai zada viena.. o po to pasirodo, kad uz papildoma ir nemaza mokesti. Mums norint aplankyti naktini Kairo turgu bunant jau paciame Kaire paprase papildomai po 100 dol., nors buvo susitarta, kad tai ieina i dvieju dienu keliones kaina. Is principo nemokejome. Nu zodziu... jau truputi zinau, ka reiskia turistu apgaudinejimas, ale kvepalu, papirusu ir visokie kitokie "autentiski" fabrikeliai.
Papildyta:
Dar is pastebejimu... i visokius pasiplaukiojimus/ pasivazinejimus geriau tartis, kad pakliutumete i vokiskai/angliskai kalbanciu turistu grupes. Kokybe paprastai geresne, o ir kainuoja maziau. Su rusiskai kalbanciomis grupemis viska eina suprasti, bet paprastai jiems ikainius uz viska padidina. Teko tai gyvai matyti... nebuciau patikejusi.

Kurioj vietoj kokybė jeigu nei vokiškai nei angliškai nė velnio nemoki, o mokėt tik už pasižiūrėjimą pro autiko langą ir tuščią pasivaikščiojimą be jokių gido pasakojimų, tikrai neverta g.gif Aš moku tik rušiškai, ir rusų kalba organizuojamoms ekskursijoms pretenzijų neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 01 01, 17:21)
Kurioj vietoj kokybė jeigu nei vokiškai nei angliškai nė velnio nemoki, o mokėt tik už pasižiūrėjimą pro autiko langą ir tuščią pasivaikščiojimą be jokių gido pasakojimų,  tikrai neverta  g.gif  Aš moku tik rušiškai, ir rusų kalba organizuojamoms ekskursijoms pretenzijų neturiu  biggrin.gif

gal nelyginot su anglu ar vokieciu organizuojamomis eksursijomis mirksiukas.gif jei kalbos nemoki tai netiks nei rusu nei anglu,nei vokieciu ir t.t.
Beje butu labai idomu paskaityti ir aisku paziureti foto is naujametiniu sventimu Egipte bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 01 01, 18:37)
Beje butu labai idomu paskaityti ir aisku paziureti foto is naujametiniu sventimu Egipte bigsmile.gif

na bent jau hurgada apytuste..parduotuves visai neseniai pradejo atsidarineti nes ko gero turistai nelenda is viesbuciu, vis dar svencia biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi jau nusipirkom kelione sausio 17 d i Sarm El seicha, i SEA LIFE viesbuti. Bet mane domina toks klausimas, gal kas buvot susidure. Vaziuojam visa seima bet mano vyresnysis berniukas is pirmos santuokos (pavarde vaiko kitokia nei mano dabar) , gal zinote kokiu dokumentu reikes isskyrus gimimo liudijimo
Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poniav: 02 sausio 2010 - 11:43
QUOTE(poniav @ 2010 01 02, 11:42)
Mes irgi jau nusipirkom kelione sausio 17 d i Sarm El seicha, i SEA LIFE viesbuti. Bet mane domina toks klausimas, gal kas buvot susidure. Vaziuojam visa seima bet mano vyresnysis berniukas is pirmos santuokos (pavarde vaiko kitokia nei mano dabar) , gal zinote kokiu dokumentu reikes isskyrus gimimo liudijimo
Aciu

Paskaityk cia,ten viskas parasyta
http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=325265
Reikia vaikui paso,tevo sutrikimo (patvirtinto notaro) ir gimimo liudijimo (nes vaiko pavarde nesutampa su mamos pavarde). O siaip galima pasiskambinti i migracijos depatramenta ir ten suteiks visa informacija.
Atsakyti