QUOTE(vilmusis @ 2009 12 21, 13:49)
Kaip su orais pasisekė?
Geri buvo. Megztinių praktiškai nereikėjo.
QUOTE(kaledukas @ 2009 12 21, 16:26)
O kokie bendrai atsiliepimai apie viesbuti? Kaip maistas? Kaip suprantu, valgyti galima tik viename restorane, ar ne? Kaip animacija? Kaip pliazas: smeliukas ar smulkus akmenukai? kas del nuvezimo iki centro? Zodziu, domina viskas
Kaip tik ruosiames ryt-poryt pirkti kelione butent i si viesbuti.
Kaip tik ruosiames ryt-poryt pirkti kelione butent i si viesbuti.
Normalus viešbutis. Vienas restoranas. Maistas man patiko, o MB kartais rasdavo ko prisikabinti... kai jau pavalgydavo... Tik labai mažai vaisių. Tik datulės, bananai, melionai, citrusiniai ir tos jų nevalgomos guavos... ai, dar žali persimonai, kur liežuvį traukia.
Dėl animacijos nelabai turiu ką pasisakyti, nes buvau su mažium, kuriam pačiai teko animatore būt ir iš paskos bėgiot. Taip kad vakare smigdavau po mini disco. Kartais vykdavo kažkas vakarais iš viso už gatvės ne viešbuty. O dieną kviesdavo pliaže tą su rutuliukais žaidimą žaist, į šokių pamokas, bet, kai nesigilinau daug, tai tiksliai nieko nežinau. Animatorės ir vienas animatorius ,berods, rusai. Jei kas dar domina konkrečiai, klausk... pasidomėsiu savo penkiolikinės... ji ten daugiau visur dalyvavo.
Iki centro vieną kartą veža nemokamai. Taip sakė gidė, bet kadangi mums centro nereikėjo, tai nežinau... Bet nuvažiuot gi ten jokios problemos nėra... tik nusiderėjimo klausimas.
Pliažą galiu pademonstruot...
Jei dar kas domina konkrečiai, tai klausk... Egipte buvau 7 kartą, tai jau turiu su kuo palygint...