Sveikos,
Ką tik grįžome iš Egipto, buvome apsistoję viešbutyje Coral sea holiday. Čia kažkas ieškojo, kur galima pamatyti žuvų nebijant priburbuliuoti. Aš esu tokia pati, tai man čia buvo super . Čia nebuvo gilumos, o į žuvites galėjai ištikrujų žiūrėti net ir nepanirus. Aišku, panirus vaizdas ohoho.
Šiaip ten neskesti, tiesiog gali tysoti ant vandens net nejudinant nei ranku, nei kojų, bet aš nenugalėjau savęs psichologiškai, tai turėjau žinoti, kad galiu bet kada atsistoti, tai čia koralai man buvo kaip tik: visalaik žemė po kojomis
Žuvu prisižiūrėjome į valias, na o pačio koralo grožio pamatyti nepatingėjome paplauktri su laivu stikliniu dugnu, iš grožio net kvapą gniaužė.Batus reikėtų turėti, nes šiaip dugnas neišmaloniųjų, tai maniškiai dar į šalis pavarinėjo rimtesnių koralų ieškodami, tai batus išvažiuodami išmetėm, na batai nelabai kokie buvo
Aš tiesiog dėkoju Udriui už pagalbą ir rekomendacijas
Kas apie viešbutį: teritorija nuostabi, sutvarkyta, prižiūrėta. Na gal tik jautėsi chemijos kvapas, baseinai, juokiuosi, gal aštuoni, ištikrujų visų neapėjom, nes ištisai buvome prie jūros. Šiaip tai viešbutis labai tinkamas su vaikučiais, visi baseinai pritaikyti jiems, yra nemaža negilioji dalis na ir kitiems likusi, yra vyresnėliams dvi rimtesnės čiuožyklos viena uždara, kita atvira, yra mažesniems čiuožykla su kubilu, kuris, kai buname akvaparke labai nervina mano anūką, nes labasi nemėgsta, kai vanduo pilasi ant galvos
Yra du baseinai sujungti kaip kanalu: vienas bnaseinas aukščiau, kitas žemiau, tai vaikai su ratais davėsi iš vieno baseino į kitą. Jūra irgi ilgai negili.Na papėdint teko tiltu, kuris toks ilgokas, bet kažkaip to labai nesijausdavo. Potvynis budavo iš ryto, kuris atslugdavo apie 13 val, na ta prasme iš ryto giliau būna, o po pietų vanduo nukrenta. Pležia, na mes tokie pamiegaliai, tai tingėdavom užsiimti gultus iš anksti, tai doleris buvo visagalis
Prie baseinų su vietomis problemų nebuvo.
Maistas restorane nuostabus, pasirinkimas ohoho, mažiesiems kėdutės-staliukai, didesniems atskirai staliukai su kėdutėm ir maistas. Aišku, vaikai visi valgydavo su tėvais
Bet vaikiškas maistas irgi atskirai buvo, nežinau kas ten buvo, nes mūsų beibis, kaip juokėsi priėmime, jau paaugęs. Žmonių srautas didelis, bet to nesijuto, nes maistą įsidėti galėjai per 4 vietas, indai momentaliai nurenkami, stalai nuvalomi, paruošiami kitiems. Aišku, kėdes prieš sėdant pasivalyti reikėjo, nes stalą valo ūkiškai, brukšt viską žemėn, tai kas kur krito, ten ir liko, šiaip tai ištisai vaikščiojo berniukai su šluotom ir šlavinėjo, bet kėdes pasivalyti reikėjo
Bet čia smulkmena
Indai visalaik švarūs, stiklinės irgi. Labai skanūs kokteiliai bealkoholiniai su mango sultimis, ledai 4 rušių, juos dalino prie baseinų.Kad virškinimas nesutriktų ir neužpultų faraono liga, vartojome vietinę tekilą.Šiaip tai dantis valėm vandeniu iš krano, kokteilius gėrėm su ledukais ir nieko nenutiko
Dėl apsirengimo vakarieniai: srautas nemažas, tai jokiu ten vakariniu drabužiu nereikėjo, nes kiti ir su šortais ėjo nuo jūros arba ne, tai pasipuošus atrodytum kaip balta varna
Rusų kažkiek buvo, bet mes tik valgykloj ir prie jūros juos girdėjom, lietuvių tai iš viso nesigirdėjo.
Animatoriai anglai, nes viešbutis mėgiamas anglų, tai jau vaikiukus labai užėmė, na suaugusiems, mes gal ten nelabai supratom , bet kaip kokį vakarą, kartais ir nieko buvo. Vaikams ir dieninė auklė buvo, tai vedžiojo juos kaip žąsiukus su skanduotėm, dainelėm, eilėraštukais, bet tikriausiai irgi anglų kalba.
Aš grįžau namo jau su mintimi ten sugrįžti