Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (V dalis)

QUOTE(Udrius @ 2009 12 17, 19:28)
Tai keliavai ar tik girdėjai ?

tai ir taip aisku ax.gif uztenka ir isvykos su keturaciais pas beduinus, ten ir su kupranguriais pavazineji ir visur palandzioji ax.gif
Atsakyti
Ir Jūs tikit ką Jums ten rodo ? smile.gif Teko ką nors girdėti apie Baltają dykumą? Ar oazes?
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2009 12 17, 18:28)
Tai keliavai ar tik girdėjai ?

buvau puse dienos safary - uzteko.
niekas ten nieko specialiai nerodo - patys matom.
ir su kupranugariais keliavau, nors ir netoli biggrin.gif nepatogu, leta. Jei greit jot, jauciu neissilaikyciau g.gif
Atsakyti
o mes kaip tik gailėjomės, kad tos dykumos tai beveik ir nepamatėm sad.gif todėl tokia atrakcija tikrai būtų smagi, na, tik gal ne savaitei, nes vaizdai aplinkui ilgainiui ne vienam gali pabosti wink.gif bet pora dienelių (su nakvyne) būtų nerealu thumbup.gif:
Atsakyti
teko man Maroke keliauti dykuma thumbup.gif
ispudziai neisdildomi, kupriais nuo oazes iki oazes, ten kai labai karsta buna- poilsis, o ir miegoti miegmaisyje nieko tokio, svarbu, kad vejelis lengvas butu, tada masalu maziau ir, kad oras butu toks" link karsciu" tada visi tie nemalonus padarai jau issislapste buna ax.gif
Atsakyti
Starholidays tokias keliones organizuoja rolleyes.gif Čia jau kaip kam. Kas nori tik pasyvaus poilsio, tai tikrai, o kas mėgsta iššūkius, ekstrymus tai thumbup.gif O šiltesnius rūbus aišku reikia pasiimti
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2009 12 18, 02:03)
Starholidays tokias keliones organizuoja rolleyes.gif Čia jau kaip kam. Kas nori tik pasyvaus poilsio, tai tikrai, o kas mėgsta iššūkius, ekstrymus tai thumbup.gif  O šiltesnius rūbus aišku reikia pasiimti

Tai kad jie su džipais važiuoja...
Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2009 12 18, 00:03)
teko man Maroke keliauti dykuma thumbup.gif
ispudziai neisdildomi, kupriais nuo oazes iki oazes, ten kai labai karsta buna-  poilsis, o ir miegoti miegmaisyje nieko tokio, svarbu, kad vejelis lengvas butu, tada masalu maziau ir, kad oras butu toks" link karsciu" tada visi  tie  nemalonus padarai jau issislapste  buna ax.gif

Paaiškinkit kas ta oazė dykumoj ax.gif
Atsakyti
Na vienas iš variantų yra Bahariya oazė

http://en.wikipedia..../Bahariya_Oasis

Dar yra Dakhla, Farafra, Faiyum, Kharga, Siwa oazės...
Atsakyti
Vakar parskridom. Viskas buvo thumbup.gif
Buvom Oriental resort Šarme. Tik labai jau nepritaikytas viešbutis su mažyliais. Turėjom vis nešiot vežimėlį laipteliais... tiek viešbuty, tiek teritorijoj...
Atsakyti
sveiki visi, skaitineju viska kas tik raso apie egipta, ne karto nesu buvus, o planuojam kelione apie geguzes menesi ax.gif bet iskilo man toks klausimukas, ir beskaitant net panasaus neradau. kaip ten ar hurgadoj ar Šharme su transportu, butent nomuotis transporta, kad ir motoroleri. jei tarkim pasiemus viesbutuka prie juros, tai i centra toli ir peskodromais nepavarinesi, su taxi irgi menkas malonumas nors gal ir nebrangu, bet vat butent domina kad ir issinomuot motoroleri ir po miesta palekiot, sustot kur nori vaziuot kur nori. bigsmile.gif
taigi, gal kam teko nomuotis ir apalmai kokios ten taisykles ar labai greiztai? nes pati buvau tailande, tai jokiu problemu nebuvo issinomuot, ir man asmeniskai buvo geriausias transportas, o kaip egipte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2009 12 21, 13:34)
Vakar parskridom. Viskas buvo  thumbup.gif
Buvom Oriental resort Šarme. Tik labai jau nepritaikytas viešbutis su mažyliais. Turėjom vis nešiot vežimėlį laipteliais... tiek viešbuty, tiek teritorijoj...

O kokie bendrai atsiliepimai apie viesbuti? Kaip maistas? Kaip suprantu, valgyti galima tik viename restorane, ar ne? Kaip animacija? Kaip pliazas: smeliukas ar smulkus akmenukai? kas del nuvezimo iki centro? Zodziu, domina viskas smile.gif
Kaip tik ruosiames ryt-poryt pirkti kelione butent i si viesbuti.
Atsakyti