Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (V dalis)

na va, pasirinkau ir aš - Sofatel hurgada 4*, gavau paskutines minutes 1+1 už 1915 Lt.
skrendam su dukryte.

Nors ir per vėlu, bet gal turit kas įspūdžių iš to viešbučio?

Tai mano antras kartas, pirmą kartą Soraya makadi bai sausio 10 buvau, laaaabai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Pasakyte @ 2009 12 16, 17:02)
na va, pasirinkau ir aš - Sofatel hurgada 4*, gavau paskutines minutes 1+1 už 1915 Lt.
skrendam su dukryte.

Jei turejote omeny Sofitel Hurgada, tai atsiliepimai labai geri... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 12 16, 15:38)
Alkoholio kokio - trauktinukes, Crocs su dirzeliais per kulna braidyti po koralus, priemones nuo uodu del visa ko, dregnos kudikiu serveteles labai pravercia kelionej kokioj, apranga - patogus bridzai, sandalai.

Ant koralų draudžiama vaikščioti cool.gif

Papildyta:
QUOTE(vilmusis @ 2009 12 16, 08:38)
Na, tikrai ne visa. Iš apylinkių veža net į tą zoną, nes koralinis rifas išskirtinis, todėl tik Hadabos kurortas man buvo priimtinas. Nesinori eiti po 0,5 km pontonu, kad paplaukioti kaip Nabq kurorte, nes labai seklu, ar maudytis jūroje, kur vienas kitas koralas, ovisa kita-smėlis kaip Naama Bay.
O rinkausi 5* nes noriu komforto.
Tai mūsų pirmos atostogos šiltuose kraštuose, mes joms ilgai taupėme ir nutarėme rinktis kiek įmanoma geresnį variantą.
Į 3* viešbutį Egipte gali važiuoti nebent ekstremalai arba tie, kurie beveik nebūna viešbutyje, o mes beveik nekeliausime, todėl viešbučio aplinka, paslaugos, maistas ir panašūs dalykai yra labai svarbūs.

Kadangi išsirinkot 5* konfortą ir niekur nekeliausit, tai jums jokių papildomų daiktų nereikės. Nebent žvaigždžių iš dangaus užsimanysit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2009 12 16, 19:24)
Ant koralų draudžiama vaikščioti  cool.gif

Specialiai nieks nelipa, bet vanduo lauzia vaizda, kartais pasitaiko neapskaiciavus atstumo kliudyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 12 16, 20:17)
Specialiai nieks nelipa, bet vanduo lauzia vaizda, kartais pasitaiko neapskaiciavus atstumo kliudyti.  ax.gif

Netyčia visiems pasitaiko 4u.gif aš taip į koralūs blauzdą smarkiai nusibrozinau, koralai aštresni už mūsų metalines tarkas ax.gif
Atsakyti
Mes sausio 17. Būtinai parašyk atsileipimus smile.gif
O kai einate maudytis, saugu palikti daiktus ant gultų? Juk ir fotikai yra.
Atsakyti
Man toks durnas klausimas iškilo - kaži daug būtų norinčių važiuoti į Egiptą ir pakeliauti savaitę kupranugariais po dykumą? Ar vis tik visi yra už pliažinį turizmą?
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2009 12 17, 14:03)
Man toks durnas klausimas iškilo - kaži daug būtų norinčių važiuoti į Egiptą ir pakeliauti savaitę kupranugariais po dykumą? Ar vis tik visi yra už pliažinį turizmą?

Na, ziurint kiek komforto butu toje kelioneje, ar butu stengiamasi kuo didesni atstuma sukarti, ar kuo daugiau pamatyti. g.gif Jei butu bent minimalios sanitarines salygos vakare po keliones, manau, butu tikra egzotika. bigsmile.gif
Atsakyti
Šiaip jau būtų nakvynės palapinėse.. Na žodžiu, tikras real karavanų gyvenimas...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2009 12 17, 13:03)

Mes su vyru pirmi į eilę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2009 12 17, 12:03)
Man toks durnas klausimas iškilo - kaži daug būtų norinčių važiuoti į Egiptą ir pakeliauti savaitę kupranugariais po dykumą?

Ar Jus bande jau su kupranugariais keliauti? man valandos uzteko, kad daugiau ant ju nesisesciau biggrin.gif

geriau su keturraciais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2009 12 17, 14:32)
Šiaip jau būtų nakvynės palapinėse.. Na žodžiu, tikras real karavanų gyvenimas...

diena karsta, nakti salta-reikes storu miegmaisiu, vandens prausimuisi nebus, o ir aplinka tas pats per ta pati, ner ka ten savaite veikt. Ten juk vien zvyras, ne kaip pas mus turistekai su ereziukais ir miskeliais
Atsakyti