Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (V dalis)

QUOTE(***PUZLE*** @ 2009 12 14, 16:55)
Sveikutes 4u.gif
Noriu jusu paklausti kurios jau yra buvusios Egipte nes mumstai pirma kiolene i Egipta. Sausio antroj pusej keliausim i Egipta su 9 metu ir 1 metuku vaikais ir butu idomu padalivauti ekskursijose tik gal galetumet patarti kur galima butu pabuvoti su tokio amziaus vaikais?  4u.gif

neparasete i kur vaziuojate Egipte, Hurgada ar Sarm Seicha?
As keliavusi esu kruizu Nilu, t.y nuo Hurgados iki Kairo, Asuano ir atgal i Hurgada.
Tai prie piramidziu nelabai siulyciau vaziuoti, nes is Hurgados kelio pirmyn yra apie 6 valandas autobusu ir isvaziavimas nakti.
Iki Luksoro nuo Hurgados apie 3 ar 4 valandas, nezinau tik kelinta isvaziavimas buna is Hurgados. bet irgi sakyciau toloka, tuo labiau, kad ir atgal ta pacia diena.
siaip plaukciau laivu, nerciau su Sinbadu i 25 metru gyli laivu, geras dalykas, tik ne ekskursija imciau, o vietinio paprasyciau, kad nuveztu iki to laivo. Nes ekskursijos kaina skiriasi apie 15 $ vienam zmogui. Aisku metu vaikutis nelabai gal plauks, bet 9 metu vaikui tai ispudis nerealus turetu buti, todel, kad panirus, narai maitina zuvis ir jos plaukia prie laivo stiklo:)

Papildyta:
QUOTE(GUOSTE @ 2009 12 14, 10:53)
Labukas visiems  user posted image

na pagaliau atejo ta diena user posted image siandien dedames lagaminus ir ryt isskrendam i Hurgada  thumbup.gif  na atrodo informacija visa susirinkau, bet labiausiai vistik bijau del tu visu apsinuodijimu, bet gal nieko, kaip nors, kai grisiu, visoms butinai viska papasakosiu, taigi sakau visoms iki ....user posted image

jus kaip suprantu jau isskridote: ) bet gal kam kitam bus naudinga: ) nuo visokiu apsinuodijimu pries maista ir po maisto i egipta ir panasias salis vezames Pelyno gerimuko:)) superinis daiktas:) nelabai skanus:) bet skrandi dezinfekuoja:)
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2009 12 14, 18:28)
nu nzn, gali but, bet va tu 1$, tai nuo kiekvieno kambario tai oj kiek pasidaro per diena, o arielkos tai nenusipirks ten ne uz 10$ jokioj parduotuvej

tai jei tokie dauguma ilsisi kurie po sauja saldainiu arba 100 gramu "arielkos" palieka tai ka kur ten tie pinigeliai susidaro blink.gif suprantu,kad taupom visi,bet ...... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rainak @ 2009 12 15, 00:33)
jus kaip suprantu jau isskridote: ) bet gal kam kitam bus naudinga: ) nuo visokiu apsinuodijimu pries maista ir po maisto i egipta ir panasias salis vezames Pelyno gerimuko:)) superinis daiktas:) nelabai skanus:) bet skrandi dezinfekuoja:)

O Starka padeda nuo apsinuodijimo? Aš tik ją dar sugebėčiau iš stiprių gėrimų išgerti.

QUOTE(laimux2 @ 2009 12 15, 02:30)
Mes taip pat planuojam sausio gale kelionę, galvojam apie Madinat Makadi. Važiuosim  su dviem vaikais 2 ir 4 metukų, tai i ekskursijas važiuosim su vyru pasikeisdami. Nelabai smagu po vieną važiuoti, bet pamatyti norisi.

Pas mus panašaus amžiaus vaikai ir labai pasiutę, tai nutarėme šį kartą keliauti dviese, nes atostogs nebent būtų vaikams, o mums tik nesibaigianti priežiūra, o taip reikia poilsio.
Bet sveikinu už pasiryžimą thumbup.gif

O paviršiniam nardymui reikia lastų?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 12 15, 09:02)
tai jei tokie dauguma ilsisi kurie po sauja saldainiu arba 100 gramu "arielkos" palieka tai ka kur ten tie pinigeliai susidaro blink.gif suprantu,kad taupom visi,bet ...... cool.gif

Žinoma kad taupom, bet dažniausiai ne ten jur reikia rolleyes.gif Na mes paliekam ir USD arbatpinigių ir lietuviškų saldainių, visgi darbas jų labai sunkus ir reikia tai gerbti. Negaliu tvirtinti, bet galimas daiktas kad kambarių tvarkytojų alga yra mūsų arbatpingiai, o gal dar ir su kitais tarnautojais reik dalintis. PVZ virtuvės darbuotojai negauna arbatpinigių, nors dėžutės tam stovi bet niekas į jas pinigų nededa ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmusis @ 2009 12 15, 09:33)

Nereikia, bet jeigu turėsi, tikrai nepasigailėsi. Bus visai kita judėjimo kokybė vandenyje thumbup.gif
Atsakyti
Laba dienelę smile.gif
QUOTE(rainak @ 2009 12 14, 23:33)
nuo visokiu apsinuodijimu pries maista ir po maisto i egipta ir panasias salis vezames Pelyno gerimuko:)) superinis daiktas:) nelabai skanus:) bet skrandi dezinfekuoja:)

Vežiausi aš Pelyno gėrimuko ir profilaktiškai ragavau, bei vandens nusipirkom ir rankas dezinfekavom specialiu skysčiu, bet vieną dieną susigundžiau pleže paragauti jų alaus ("Stella") ir tris dienas prasikankinau su skrandžio nerealiais skausmais doh.gif Nei Pelynas, nei Smekta nebepadėjo schmoll.gif
Mes vykom be vaikų, todėl kas antrą dieną keliavom kažką pamatyti (Kairas, Luksoras ir beduinų gyvenimas dykumoje). Tikrai vertos dėmesio visos kelionės. Beje kartu viešbutyje buvo ir daugiau lietuvių ir vieni pirko keliones iš vetinių, kažkiek sutaupė, bet programa toli gražu neprilygsta agentūros programai. Siūlyčiau, jei jau per vietinius keliausite, susitarti iš anksto ką norite pamatyti iki smulkmenų, nes nukeliavus už kiekvieną neaptartą reikalą reiks papildomai mokėti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2009 12 15, 09:34)
Žinoma kad taupom, bet dažniausiai ne ten jur reikia  rolleyes.gif Na mes paliekam ir USD arbatpinigių ir lietuviškų saldainių, visgi darbas jų labai sunkus ir reikia tai gerbti. Negaliu tvirtinti, bet galimas daiktas kad kambarių tvarkytojų alga yra mūsų arbatpingiai, o gal dar ir su kitais tarnautojais reik dalintis. PVZ virtuvės darbuotojai negauna arbatpinigių, nors dėžutės tam stovi bet niekas į jas pinigų nededa  ax.gif

drinks_cheers.gif ir mes palikdavom kiekvieną rytą už kambario tvarkymą, bagažo atnešimą, vairuotojui ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 12 15, 10:51)
bet vieną dieną susigundžiau pleže paragauti jų alaus ("Stella") ir tris dienas prasikankinau su skrandžio nerealiais skausmais  doh.gif Nei Pelynas, nei Smekta nebepadėjo  schmoll.gif

O man ju Stella toks skanus alus buvo, ir jokiu problemu. Bet mes is buteliu gerem, jus gal pilstoma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2009 12 15, 10:34)
Nereikia, bet jeigu turėsi, tikrai nepasigailėsi. Bus visai kita judėjimo kokybė vandenyje  thumbup.gif

Aš planuoju kaukes nuomotis viešbutyje, įdomu, ar turės ir ląstus?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 12 15, 10:05)
O man ju Stella toks skanus alus buvo, ir jokiu problemu. Bet mes is buteliu gerem, jus gal pilstoma?  g.gif

nea, irgi is butelio gėriau. Lietuviai sakė, kad "Luksor" alus skanesnis. Čia aš viena iškritau, daugiau niekam nesureagavo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmusis @ 2009 12 15, 10:33)
O Starka padeda nuo apsinuodijimo? Aš tik ją dar sugebėčiau iš stiprių gėrimų išgerti.

mes vezemes starka, raudona, man ji skaniausia blush2.gif viskas buvo OK

mes isleidom arbatpinigiams gal ~15$ (uz lagamino atnesima, kambario tvarkyma, ranksloscius, restoranelyje, vairuotojams, kai vaziavome i Kaira ir Luksora) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmusis @ 2009 12 15, 11:31)
Aš planuoju kaukes nuomotis viešbutyje, įdomu, ar turės ir ląstus?

Tai kad nuoma pigiau nesigauna ax.gif kaukes mes pirkom, nes manom kad tai kaip dantų šepetėlis yra asmeninis daigtas, o lastus klausėm tai 10 USD prašė tiek už nuoma tiek norint pirkti 4u.gif
Atsakyti
Labutis visiems, isgirdau neigiamu atsiliepimu apie issirinkta viesbuti. Tai bandau apie sita susirinkt teigiamos informacijos ir i ji nulekt. Tai gal kas galit ka gero apie si pasakyt
SEA LIFE
http://209.85.129.13...e...&lr=lang_lt
Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poniav: 15 gruodžio 2009 - 11:51

nebutina, bet galima ir su lastais, bet man tai nepatiko, nepatogu buvo, tai pavirsianiam nardziau be ju
Atsakyti