Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (V dalis)

QUOTE(poniav @ 2009 12 12, 20:17)
Mes irgi planuojam isskristi Sharma sausio 17 d thumbup.gif
Gal kas turit atsiliepimu apie si viesbuti

DREAMS VACATION BEACH RESORT 5*

Mes čia planavome, bet patikimi šaltiniai sakė, kad labai jau nutriušęs, baisiai remonto reikia. Jis visai netoli Royal Grand Sharm, gal ten, kur ir mes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rozarka @ 2009 12 13, 21:26)
Parvežiau egiptietiškos anyžių degtinės ZIBIBA EXTRA , tarp kitko labai padeda nuo pilvo negalavimų pačiam EGIPTE, labai kokybiška ir pigi egipto medvilnės patalynė už siuvinėtą 220/240 dydžio komplektą su pagalvėm ir paklode  sumokėjau tik 20 dolerių ir visada parsivežu sandalo aliejaus.

O kur tą patalynei pirkai? Pas vietos prekiautojus ar kokioj parduotuvėj?
Atsakyti
QUOTE(vilmusis @ 2009 12 14, 10:18)
Mes čia planavome, bet patikimi šaltiniai sakė, kad labai jau nutriušęs, baisiai remonto reikia. Jis visai netoli Royal Grand Sharm, gal ten, kur ir mes smile.gif
Papildyta:

O kur tą patalynei pirkai? Pas vietos prekiautojus ar kokioj parduotuvėj?

Hurgados sakaloj dviejų aukštų parduotuvė netoli žuvies restorano STAR FICH, bet perspėju ,išsirinkus džiaugsmo neparodyt ir derėtis ,derėtis,derėtis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rozarka: 14 gruodžio 2009 - 08:27
[quote=vilmusis,2009 12 14, 10:18]
Papildyta:

Tada jau susibalamutijau, man taip patiko tas viesbutis, ypac ju siulomos paslaugos, o atsiliepimai ne kokie. O Jus i ROYAL GRAND SHARM vaziuojat?
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2009 12 14, 10:25)
Tada jau susibalamutijau, man taip patiko tas viesbutis, ypac ju siulomos paslaugos, o atsiliepimai ne kokie. O Jus i ROYAL GRAND SHARM vaziuojat?

Patarčiau tikrai neimti DREAMS VACATION BEACH RESORT 5*
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 14 gruodžio 2009 - 08:41
[quote=Rozarka,2009 12 14, 09:24]
Hurgados sakaloj dviejų aukštų parduotuvė netoli žuvies restorano STAR FICH, bet perspėju ,išsirinkus džiaugsmo neparodyt ir derėtis ,derėtis,derėtis biggrin.gif
[/quote]
Gaila, mes ne į Hurgada.

[quote=poniav,2009 12 14, 09:25]
[quote=vilmusis,2009 12 14, 10:18]
Papildyta:

[/quote]
Taip, jau galutinau nusprendžiau. Truputį brangiau, bet geri vertinimai ir krantas su nuostabiu koraliniu rifu, šalia pramoginė zona (1001 naktis, prekybos zona). Dabar dar ir nuolaida apie 500 Lt. per Teztour, aš dar ir papildomą nuolaidą darbe gausiu smile.gif Jau reikės šią sav. užsisakyti. O jūs su vaikais? Mes nutarėme be vaikų smile.gif pailsėti.

Dar bendras klausimas: kiek vežtis USD, neįskaičiavus kelionių? Visai be minties. Kiek tos dovanos gali kainuoti, papildomos paslaugos? Na, kiek vid. imate 7 d. kelionei? ačiū.
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2009 12 14, 11:41)
Sitas klausimas ir man aktualus mirksiukas.gif

Nevažiavau nei į vieną ekskursiją,nes jau buvau ketvitą kartą, pavalgymui porai kartų žuvies restorane,taksui, bakšišams ,lauktuvėms savaitei laiko užteko 100 eurų,likučius svarų išleidau aerouoste smile.gif
Atsakyti
O ne geriau vežtis USD? Dabar kursas geras smile.gif O visus keitėtės į vietinę valiutą ar galima ir USD atsiskaityti?
Koks yra kursas keitimo?
Atsakyti
QUOTE(vilmusis @ 2009 12 14, 11:06)
O ne geriau vežtis USD? Dabar kursas geras smile.gif O visus keitėtės į vietinę valiutą ar galima ir USD atsiskaityti?
Koks yra kursas keitimo?

USD geriau. Bet labiau apsimoka juos issikeisti i vietinius poundus, nes atsiskaitant USD, vietiniai skaiciuoja jiems palankesni kursa. Taip pat pravartu tureti kruvele banknotu po 1$, labai pravercia baksisui ir taksi atsiskaitant.
Atsakyti
Oi mamytes padekit susigaudyt doh.gif As klausiau nuomones apie
DREAMS VACATION BEACH RESORT viesbuti http://toptravel.etu...s/show/9090/lit, bet kaip supratau visi man rasot nuomone apie si
http://toptravel.etu...ls/show/644/lit, ar as klystu. Nes jie abu toj pacioj vietoj kaip suprantu, bet skyriasi ir statybos metai ir kambariu kiekis.
Tai gal kas esat buve tame pirmajame viesbutyje?
Atsakyti
O banke LT be problemų smulkiais iškeis į USD?
O kiek paprastai arbatpinigių paliekama?
Ar reikia palikti už mokamas spa paslaugas viešbutyje?
O kaip ten su tais masažais paplūdimyje? Kaip tai vyksta?
Papildyta:
QUOTE(poniav @ 2009 12 14, 11:32)
Oi mamytes padekit susigaudyt doh.gif As klausiau nuomones apie
DREAMS VACATION BEACH RESORT viesbuti http://toptravel.etu...s/show/9090/lit,  bet kaip supratau visi man rasot nuomone apie si
http://toptravel.etu...ls/show/644/lit,  ar as klystu. Nes jie abu toj pacioj vietoj kaip suprantu, bet skyriasi ir statybos metai ir kambariu kiekis.
Tai gal kas esat buve tame pirmajame viesbutyje?

Pasiskaityk www.tophotels.ru
Atsakyti
QUOTE(vilmusis @ 2009 12 14, 12:06)
Koks yra kursas keitimo?

USD geriau,bet kai eurus turėjau,tai ir vežiausi, beto visada keičiu banke Egipte, o ne valiutos keityklose,ten kursas geresnis visada smile.gif
Atsakyti
o sakykit pavirsiniam nardymui ir spec. batukus LT reikia nusipirkti, ar ten geriau g.gif
Atsakyti