Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (V dalis)

QUOTE(Saulutė @ 2009 11 29, 17:23)
is ko pirkot ekskursija i Luksora? vietiniu ar agenturos? jei vietiniu, gal galit placiau papasakot  ax.gif

nieko nepirkom, Luksore laivas stovėjo, mums ekskursija nepriklausė, tai išlipom ir apėjom viską patys biggrin.gif
Papildyta:
tik nuskridę į Hurgadą (šeštadienį) prie pasų kontrolės apie 2 val. keliatūkstantinėje žmonių minioje suspausti prastovėjom, nes vienu metu kažkaip atskrido virš 20 lėktuvų doh.gif sakė savaitgaliais šiuo metu visada taip būna g.gif Žiauru žinokit ten buvo laukti - nežmoniškai tvanku, trūksta oro, prkaitas žliaugia, kažkas į kaklą kvėpuoja, pajudėt negali, nes iš visų pusių spaudžia, kas dešimt minučių po pusę žingsnio į priekį pajudi doh.gif blogiausia buvo su vaikais, verkė visi be išimties, kai kurie alpo, vėmė ir pan. doh.gif po valandos stovėjimo toje minioje sakiau, kad į Egiptą niekada nebeskrisiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saimona: 29 lapkričio 2009 - 20:40
Sveiki.
Vakar gryzom is Hurgados. Gyvenom Festival Riviera resort viezbutyje 4*. Puikus naujas (nepilni 2 metai) viezbutis.Pakankamai didelis virs 400 kambariu. Ant juros kranto.Nuo Hurgados 15km.Oras buvo geras-diena iki 30,vakarais 16-20. Paskutine diena buvo labai vejuota,o siaip vejo didelio nebuvo.Personalas neikyrus,mandagus.Maistas geras,pakankamai ivairus,pasirinkti tikrai buvo is ko. Atskiras meniu vaikams,dietinis kampelis.Maitinimo kedutes vaikams.Mateme,kad animatoriai dirba ir su mazais vaikais ir su suaugusiais :)Kambarys didelis (apie 30 kvm).
Vaziavosm i Liuksora:) Na bet visi gi i ji vaziuoja:) Tik va kondicionierius autobuse mane mazumele paveike...du vakarus su temperatura buvau,bet nieko-saulyte isgyde:) Ir zinoma pavirsinis nardymas,koralai ir zuveliokai:)
Antra diena vyras susizeide koja i negyvus koralus,apsilankem pas viezbuvio daktariuka. Tokis malonus jaunas vyrukas,baiges mokslus Europoje,viska padare greitai ir kaip man pasirode profesionaliai.
Isbandeme savo fotika povandeniu-pasirodo ne reklaminis triukas,tikrai fotkina :)Bet kai nesam profai fotografai,tai kai kurios foto nesigavo,bet siaip likau suzaveta povandeninio pasaulio.
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2009 11 27, 16:34)
oi, domina viskas!!!:)) koki kambari gavom, kiek reikia arbatpinigiu, kad gaut normalu...? ir ar vaziavot i keliones..? gal turit foto sio viesbutuko>>???

kambari gavom visai normalu, manau kad nera ten labai jau prabangiu kambariu. registraturoje i pasa idejom 10 doleriu tai paklause kur norime kambario, sakem arciau juros, tai toki ir gavome smile.gif
vaziavom daug kur, buvomKaire, Luksore, El Gounoj, nardyt buvom ir i Rojaus sala plaukeme smile.gif
nuotrauku turiu viesbucio, bet cia nelabai moku ideti, tai jei i AZ parasytum savo el pasto adresa, galeciau atsiusti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2009 11 29, 19:23)
Tikrai viskas bus gerai. Svarbiausia, kad puikiai pailsėsit.  thumbup.gif O ir dėl kalbos nepergyvenkite, susišnekėsite ir angliškai ir jei mokate rusiškai.  Planuojat važiuoti į ekskursijas ar tik tinginiausit?  rolleyes.gif

Na, kaip ir visi sovietinio režimo atstovai rusiškai moku puikiai, bet nelabai noriu ten kalbėt, nes kaip suprantu rusų neitin ten mėgsta. g.gif O anglų kalba pas mane gana skurdi. Suprast dar galiu lengvai, bet kai pačiai reikia pasakyti, tai... blush2.gif
O šiaip planuoju važiuoti į ekskursijas, nes pirmą kartą būnant šalyje būtų tiesiog gėda jos nepamatyti. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lupita: 30 lapkričio 2009 - 14:41
QUOTE(lupita @ 2009 11 30, 15:41)
Na, kaip ir visi sovietinio režimo atstovai rusiškai moku puikiai, bet nelabai noriu ten kalbėt, nes kaip suprantu rusų neitin ten mėgstag.gif O anglų kalba pas mane gana skurdi. Suprast dar galiu lengvai, bet kai pačiai reikia pasakyti, tai... blush2.gif
O šiaip planuoju važiuoti į ekskursijas, nes pirmą kartą būnant šalyje būtų tiesiog gėda jos nepamatyti. bigsmile.gif

Na tai tikra nesamonė, rusus jie mėgsta nes: vyrų stora piniginė, o moterys gelbėja vietinius nuo seksualinio bado biggrin.gif
Jei ten kalbi rusiškai, tai jie dar nemano kad tu rusė, pirmas klausimas kurį išgirsi bus: "Iš kokios šalies esate?". Taigi ramiai naudokis rusu kalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lupita @ 2009 11 30, 15:41)
Na, kaip ir visi sovietinio režimo atstovai rusiškai moku puikiai, bet nelabai noriu ten kalbėt, nes kaip suprantu rusų neitin ten mėgsta.  g.gif O anglų kalba pas mane gana skurdi. Suprast dar galiu lengvai, bet kai pačiai reikia pasakyti, tai... blush2.gif

jei jau pradedi bendraut, tai patikek suzinos ir tai, kad nesi ruse, o Lt biggrin.gif , tada jau galesi drasiai bazarint biggrin.gif
Atsakyti
gal kam teko ilsetis palm beach resort ,hurhada kokie atsiliepimai butu idomu suzinoti ax.gif
Atsakyti
Po Kalėdų skrendam į Hurgadą, turiu tris klausimus:

a) kaip ten su Naujaisiais? Skaičiau, kad taiko mokestį (už programą?) - kiek? Ar viešbučiai reikalauja kokio dress kodo tam vakarui?

cool.gif ar kokie nors skiepai privalomi? Nes internete perskaičiau tokį sakinį:
Geltonasis drugys. Iš vyresnių kaip 1 metų keliautojų, atvykstančių iš infekuotų teritorijų, reikalaujama skiepijimo nuo geltonojo drugio sertifikato.
Ar iš tikrųjų reikalaujama būt nuo ko nors pasiskiepijusio? LT turbūt nėr infekuota teritorija... bigsmile.gif

c) ar gruodžio-sausio mėn. yra kokių vabzdžių/mašalų/uodų ten? Kokią apsaugą vežetės? blink.gif

Ačiū. nail.gif
Atsakyti
laba visiems,turiu toki klausima?kaip ten su kainom Egipto kavinukese?ar labai brangu?Gal kas zinos,butu idomu ir kainas apytiksliai suzinoti.
Atsakyti
QUOTE(aureelka @ 2009 12 01, 23:48)
laba visiems,turiu toki klausima?kaip ten su kainom Egipto kavinukese?ar labai brangu?Gal kas zinos,butu idomu ir kainas apytiksliai suzinoti.

Buvau Hurgadoj dviejose - paprastoj "zabigalkoj" pagrindinej gatvej - nepigu, mazdaug pusantro karto brangiau nei LT paprastoj kavinej. Ir buvau zuvies restorane "Star Fish", skirtame vietiniams ir nebe pirma karta Egipte ilsintiems. Ten jau kainos ne "turistines", panasiai kaip Lietuvoj.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
gal kas nors buvote viesbutyje AMPHORAS (4*) Sharme? Labai domintu atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 12 02, 10:36)
Buvau Hurgadoj dviejose - paprastoj "zabigalkoj" pagrindinej gatvej - nepigu, mazdaug pusantro karto brangiau nei LT paprastoj kavinej. Ir buvau zuvies restorane "Star Fish", skirtame vietiniams ir nebe pirma karta Egipte ilsintiems. Ten jau kainos ne "turistines", panasiai kaip Lietuvoj.

kainos žuvies restorane juokingos dviems žmonėms firminė jūros gėrybių sriuba ,žuvies,krevečių kalmarų asorti antram su ryžių ir bulvių fri, daržovių asorti ir šviežiai spaustos mango sultys apie 50 litų.Tarp kitko,STAR FISH ,jau perdaug nutrintas,geriau eiti į JOKER .Tai irgi žuvies restoranas, kuriame dar pigiau, o patiekalai dar didesnėm porcijom ir skanesni.
Atsakyti