QUOTE(mamuse40 @ 2009 11 26, 14:31)
is ko pirkote ekskursijas, kiek kainavo?skaiciau kad maudynes negyvoj juroj pirmas objektas Izraely t.y. vos ne nakti
Klausimas ne man, bet gal nesupyksite, kad atsakysiu
Ar Negyvoji jūra bus pirmas objektas, ar paskutinis, priklauso nuo to, su kuria agentūra važiuosite. Mes važiavome su Tez Tour ir Negyvoji jūra buvo pati paskutinė aplankyta vieta. Apskritai, toj ekskursijoj viskas buvo taaip tiksliai apskaičiuota, niekur negalima nei minutės daugiau praleist. Bet užtat viską pamatėm ir Negyvojoj jūroj maudėmės dar šviesiam paros laike. Šiaip mūsų paklausė, kada norėtumėm prie jūros važiuot - prieš ar po visko. Tai visi darniai sutikom, kad po
Ir grįžom į viešbutį apie 24h, o ne vidury nakties, kaip daugelis
O į Mozės kalną tai rekomenduoju nebent užsigrūdinusiems krūviais
Nes man tai buvo žiauriai sunku. Esmė tame, kad pradžioj kažkaip apsigavau, atrodė, kad tas kalnas ne toks ir didelis. Mums sakė, kad turėtumėm ten užlipt maždaug 4-5 ryto, tai galvojau, gal čia reiškia, kad lipant gan lėtai. Bet jie kaip lėkė..
aš nelabai norėjau atsilikt nuo grupės, tai variau kartu. O paskui, dar gal net nepriėjus pusiaukėlės, gavau "pompą". Galvojau, gal imt kupranugarį, bet kai pažiūrėjau, kaip ten žmones veda, tai eina sau.. vos išsėdi tuose balnuose, svirduliuoja, o juos veda tiesiog palei bedugnę. Slysteltų kupranugariui koja ir amen. Žodžiu, po tos ekskursijos buvau negyva. Bet įspūdžių, žinoma, be galo daug
"Bet kas tampa malonumu, jei tik labai dažnai kartoji."