Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (V dalis)

QUOTE(Udrius @ 2009 11 25, 21:28)
Į spalvotą kanjoną geriau nerizikuoti -  nes ten reikia šiek tiek fizinės ištvermės ir lankstumo - vienoje vietoje reikia lysti tarp akmenų ir iš karto šokti žemyn, realiai ten 3 vietos sudėtingos ... Žodžiu, reikia morališkai pasiruošti...

Nors vienas teisybę parašė drinks_cheers.gif Būtų gerai kad daugiau rašytų apie tai kokie sunkumai laukia ekskursijoje, o ne tik "wau kaip ten gražu ir faina" . Važiuoja įvairių žmonių, ir sveiku ir su įvairiomis sveikatos problemomis ir su įvairaus amžiaus vaikučiais. Manau tada būtu lengviau keliautojams apsispręs kur nuvažiuot ir ką pamatyt, kokią ekskursiją pirkt nuo kurios susilaikyt 4u.gif Pvz man Mozės kalnas ir kanjonas nerekomanduojamos ekskursijos. Gerai kad laiku apie sužinojau iš draugų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 26 lapkričio 2009 - 10:18
QUOTE(Garmina @ 2009 11 26, 10:50)
Įdomu ir Jeruzalę pamatyt, visa religijos istoriją "pačiupinėt", pajaust didžiulį skirtumą tarp linksmuolių arabų ir susiraukusių žydų.

va cia tai kaip pirstu i aki apie tuos zydus biggrin.gif . Izraelio muitinej jauciausi kaip kokia nusikaltele, iskrate iki siulo, susirauke kaip uz dyka dirbdami, baisu buvo ne taip pasiziuret , kad nesupakuotu biggrin.gif , tikras kontrastas po arabu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2009 11 26, 10:50)
Man LABAI patiko šios abi ekskursijos + naktinis kopimas į Mozės kalną.
Tai 3 geriausios ekskursijos man Egipte
Spalvotas kanjonas - tai ėjimas gerą pusdienį pėsčiomis per kanjoną. Įspūdingi vaizdai, karštis ... thumbup.gif kalnai. Autobuso šalia nėra, taip kad maršrutą nori nenori teks praeit visą. Svarbu tinkamai apsiauti ir apsirengti. O tai mūsų grupėje dvi rusikės klibikščiavo ant aukštakulnių su mini sijonėliais blink.gif  biggrin.gif

Izraelyje labiausiai patiko maudynės Negyvoje jūroje. Nepakartojamas jausmas, net maudynėmis to pavadinti negali. Pasineri kaip į gliceriną ir net neskęsti. Labai sveika turintiems odos problemų, alergijų. Įdomu ir Jeruzalę pamatyt, visa religijos istoriją "pačiupinėt", pajaust didžiulį skirtumą tarp linksmuolių arabų ir susiraukusių žydų.

Labai aciu , uz padrasinima. Nes esu ne manekene tai tikiuosi neuzstrigsiu kokioj kanjono skylej biggrin.gif bigsmile.gif
is ko pirkote ekskursijas, kiek kainavo?skaiciau kad maudynes negyvoj juroj pirmas objektas Izraely t.y. vos ne nakti
Atsakyti
QUOTE(mamuse40 @ 2009 11 26, 14:31)
Labai aciu , uz padrasinima. Nes esu ne manekene tai tikiuosi neuzstrigsiu kokioj kanjono skylej biggrin.gif  bigsmile.gif
is ko pirkote ekskursijas, kiek kainavo?skaiciau kad maudynes negyvoj juroj pirmas objektas Izraely t.y. vos ne nakti

nieks dar ten neužstrigo manau lotuliukas.gif Ir 100 kg sveriantys be problemų pralindo. Jeigu nesi ligonis, eik drąsiai. Na ir su mažiukais vaikai nerekomenduočiau.
Taip Negyvoji jūra mums buvo I-as sustojimas, bet jau saulė švietė, buvo šilta, aš dar prisirinkau maišelį druskos kristalų burbulų iš Negyvos jūros dugno. Paskui LT labai tiko į vonią odai grąžinti.

Mes visas ekskursijas perkam iš vietinių, gėda, ax.gif bet neremiam saviškių, labai jau kainas užsilaužę, o siūlo tą patį. Atleisk, bet kainos nebepamenu.
Atsakyti
Yra Šarme tokis TESCO TOUR. Pas juos ekskursija į Izraelį 90USD/asm be derybų. Rusų kalba.
Atsakyti
QUOTE(visiskai @ 2009 11 26, 16:50)
Yra Šarme tokis TESCO TOUR. Pas juos ekskursija į Izraelį 90USD/asm be derybų. Rusų kalba.

ar naudojotes ju paslaugom
kazkaip labai mazai praso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuse40 @ 2009 11 26, 16:59)
ar naudojotes ju paslaugom
kazkaip labai mazai praso biggrin.gif

Tėvai mano naudojosi, liko patenkinti. Nuėjo ir papraše sąžiningos kainos rolleyes.gif , tai tikrai pigiai gavo thumbup.gif Aš pabandysiu sužinoti, kurioj tiksliai vietoj ta kontora yra.

QUOTE(mamuse40 @ 2009 11 26, 17:44)
aciu bus labai thumbup.gif

Na nelabai supratau tikslios vietos. Turėtų būti šalia Sun Rise ir Mexicana viešbučių, kurie šiame žemėlapyje yra 96 ir 94 numeriukai.
Bet esmė tai ta, kad ne taip sunku gauti gerai suorganizuotą ekskursiją pas vietinius ir sutaupyti šimtus USD g.gif
Atsakyti
[quote=Ingakalnis,2009 11 04, 19:01]
Sveiki,
klausimukas nzn ar i tema bet kaip orai hurgadoje si men ir gruodi? mastau ar verta vaziuot dabar? bijau kad nei i jura ilisi nes salta ir veju... ar labai vejuota?
[/quogrudi buna dienomis apie 30 diena, ir vakarai nuo kokiu 5 val. salti ir be to jau vejai buna . zodziu vesoka:)
Papildyta:
QUOTE(Austrada @ 2009 11 05, 10:52)
Norėjau paklausti, ar verta rinktis labai didelį viešbutį su 750 ar panašiai kambarių?

ziurint ko nori is to viesbucio, jeigu truputi ramybes, rinkciausi mazesni, o jeigu dau surmulio, diskoteku ir pan, tai rinkciausi didesni:) aisku, jeigu vaziuojat su vaikais, tai rinkciausi didesni, nes ten ir jiems buna ka veikti:)
Papildyta:
QUOTE(Aistiene @ 2009 11 06, 14:51)
O kokią valiutą geriau vežtis? Atsiskaitinėjant doleriais neatmetinėja poundais?

geriausiai dolerius, nes jie paprasti:))atsiskaitant geresnis kursas, o siaip vietoj issikeisit i paundus.
Atsakyti
vaziavom su vietiniais i jeruzale, mokejome 120$, bet tikrai galima nusidereti iki 90$, mes kazkaip pamirsom deretis smile.gif, su agentura Novaturo si kelione 190 $. Kelione labai varginanti isvykome 22 val. ir gryzom tik kita diena 3 nakties.As daugiau nevaziuociau is egipto, o tik skrisciau tiesiai i izraelio kurorta Eilata ir aplankyciau visas izymias ten vietas, o pamatyti yra ka, o mes lekem visur tik begom , dar veze i parduotuveles , kad tik pirktume kazka,tai labai nervino.
6 ryto maudemes negyvoj juroj, tai jokio dziaugsmo, nes pavargus, visa nakti nemiegojus, na tiek is mano patirties. nesu is tu lepuneliu, kurioms viskas negerai smile.gif bet apie sia kelione galiu pasaky tiek.
Viesbutis mums patiko, svaru, tvarkinga, zalia, pakankamai pramogu, viename bare vakarais gyva muzika, kitame jau ivairus sou, poru rinkimai, karaoke, mrusu, egiptieciu nacional.sokiai, bingo ir t.t..diskoteka atskirai iki 3 ryto.
truputi aptarnavimas baruose prie baseinu slubuoja ir restoranuose buna eiles, truko indu, ypac kavos puodeliu, maista nespedavo papildyt , bet tai mus nelabai erzino, nes viesbutis labai didelis
Atsakyti
QUOTE(mamuse40 @ 2009 11 26, 14:31)

Klausimas ne man, bet gal nesupyksite, kad atsakysiu 4u.gif
Ar Negyvoji jūra bus pirmas objektas, ar paskutinis, priklauso nuo to, su kuria agentūra važiuosite. Mes važiavome su Tez Tour ir Negyvoji jūra buvo pati paskutinė aplankyta vieta. Apskritai, toj ekskursijoj viskas buvo taaip tiksliai apskaičiuota, niekur negalima nei minutės daugiau praleist. Bet užtat viską pamatėm ir Negyvojoj jūroj maudėmės dar šviesiam paros laike. Šiaip mūsų paklausė, kada norėtumėm prie jūros važiuot - prieš ar po visko. Tai visi darniai sutikom, kad po biggrin.gif Ir grįžom į viešbutį apie 24h, o ne vidury nakties, kaip daugelis thumbup.gif

O į Mozės kalną tai rekomenduoju nebent užsigrūdinusiems krūviais biggrin.gif Nes man tai buvo žiauriai sunku. Esmė tame, kad pradžioj kažkaip apsigavau, atrodė, kad tas kalnas ne toks ir didelis. Mums sakė, kad turėtumėm ten užlipt maždaug 4-5 ryto, tai galvojau, gal čia reiškia, kad lipant gan lėtai. Bet jie kaip lėkė.. doh.gif aš nelabai norėjau atsilikt nuo grupės, tai variau kartu. O paskui, dar gal net nepriėjus pusiaukėlės, gavau "pompą". Galvojau, gal imt kupranugarį, bet kai pažiūrėjau, kaip ten žmones veda, tai eina sau.. vos išsėdi tuose balnuose, svirduliuoja, o juos veda tiesiog palei bedugnę. Slysteltų kupranugariui koja ir amen. Žodžiu, po tos ekskursijos buvau negyva. Bet įspūdžių, žinoma, be galo daug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Utopia: 27 lapkričio 2009 - 11:46
Sveiki smile.gif
Pirmą kartą su MB vykstam į Hurgadą Safaga/Amira hotel. Permečiau temutę, bet nepastebėjau komentarų apie šį viešbutuką. Gal kas buvot? Būtų miela, kad pasidalintumėt info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2009 11 27, 14:35)
gal kas buvot Minamark;e ir galit ispudziais pasidalint (na ir nuotraukytem , jie nesunku..) 4u.gif

tai buvau, tik pries savaite grizau is ten smile.gif
man asmensikai viskas ten buvo labai gerai, iskyrus maista, na jis tikrai kokybiskas ir skanus, tik pabodo, nes meniu retai keiciasi, mes buvom beveik 2 sav., tai net kelis kartus ejom vakarieniauti i miesta, nes viesbucio maistas buvo atsibodes. personalas gana mandagus ir paslaugus, animatoriai superiniai smile.gif tik va viesbutyje programos baigdavosi iki 22 val., na bet viesbutis paciame Sakalos centre, taip kad turint noro galima rasti pramogu mieste smile.gif
jei dar kas domina klausk smile.gif
Atsakyti